שלום לכולם! שאלה בנושא אומגה 3

bisty

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם! שאלה בנושא אומגה 3

היי, אני אמא של בן בן שנה ותשעה חודשים,בנתיים עוד לא מאובחן וכנראה שזה לא יקרה בעתיד הקרוב כאן (אנגליה) יתכן שנגיע לארץ לאבחון. בכל מקרה,אין ספק שיש בעיות תקשורת,הילד רק לאחרונה החל להגיב לשמו,למחוא כפיים ולנופף לשלום לפי בקשה - הישג ענק! ביחד עם זה מופיעים בזה אחר זה סימנים מדאיגים כמו הנטייה להסתובב במקום במשך זמן רב כאשר על פניו חיוך הזוי משהו...אין ספק שהוא נהנה מזה... ממש בימים האחרונים התחילה הליכה על קצות האצבעות וקיימת גם האובססיה לגלגלים וווילונות וכל דבר שאפשר לסובב או לטלטל (כולל את הראש של עצמו...) אנחנו מעוניינים להתחיל שימוש בשמן דגים ואני אשמח לקבל עיצה, באיזה סוג להשתמש ובאיזה מינון? מתי כדאי לתת? אחרי/לפני אוכל? קניתי כאן שמן דגים מיוחד לילדים. שם המותג : HALIBORANGE, זה סירופ בטעם תפוז ולהלן פירוט התכולה ל-10 מ"ל: fish oil 1400 mg providing omega 3 nutrients 600 mg of which DHA 300 mg of which EPA 150 mg vitamin A 800 yg vitamin D 5 yg vitamin E 3 mg vitamin C 50 mg energy,proteim,carbohydrate and fat negligible ממליצים? ואם לא איזה סוג (בתקווה שניתן להשיגו כאן...) מומלץ? עוד שאלה, אני שוקלת להתחיל בעתיד דיאטת GFCF לבן. כרגע זה לא ריאלי מאחר והתזונה שלו מאוד מוגבלת,הוא עוד לא אוכל אוכל "של גדולים" ואני מתקשה למצוא תחליפים שיהיו מקובלים עליו למוצרי החלב ולדייסת שיבולת השועל שהוא אוכל. חברה שנתנה בעבר שמן דגים לבנה הפסיקה מפני שרצתה להתחיל דיאטת GFCF ואכן עשתה זאת בהצלחה. מה הקשר בין השניים אם בכלל?
מראש וחג שמח!

guybz

New member
שלום מיכל, לדעתי זה לא מוצר מתאים

לתיסוף של ילד אוטיסט או בספקטרום. בשביל לקבל מנה גבוהה של אומגה 3 הילד יספוג הרבה מאד ויטמין A ו D וזה בעקרון לא רצוי. הD אולי זה בסדר באנגליה החשוכה אבל A לא מומלץ אני יודע בוודאות שיש באנגליה שמן מקביל לשמן של קרלסון המכיל EPA ו DHA ביחס 2:1 לטובת EPA ובטעם תפוז. תחפשי קצת בגוגל באנגליה אם את רוצה אני יכול לברר באושין ניוטרישן מה שם המוצר הזה באנגליה גיא אגב אני מאד ממליץ גם שמן דגים וגם GFCF. לא רק שאין סתירה ביניהם אלא שיש השלמה. כלומר כל אחד מטפל בבעיה אחרת הקשורה באוטיזם ומוטב שעה אחת קודם

bisty

New member
../images/Emo51.gifרבה! האם תוכל לברר מה שם

המוצר המקביל לשמן של קרלסון באנגליה? אני בהחלט מתכננת להתחיל ב-GFCF ברגע שאצליח למצוא תחליפים שהילד מוכן לאכול... תודה רבה!

למעלה