שלום לכולם, שוב.

3yuval3

New member
../images/Emo13.gif שלום לכולם, שוב.../images/Emo42.gif

חזרתי לפני כ-20 ימים מהמסע, וזה מרגיש כאילו חזרתי לפי יומיים. עדיין אני לא יכול לענות לשאלה "איך היה בפולין". אני מסכם את זה כ"מדהים" ולא מצליח להרחיב, כנראה מהחשש שאפספס משהו. כתבתי יומן מסע, ואחרי שאשפצר ואשכתב אותו אשמח לשתף בו
בדיעבד תשובות לשאלות שלי- הגיטרה עלתה איתי למטוס, ומזג האוויר היה חם ומגניב, מלבד פעם אחת שירד גשם. איך אתם הצלחתם לסכם את המסע? איך אתם שיתפתם מבלי שישאלו אתכם שאלות ספציפיות? יום מעולה

שירנות

New member
היי לך!../images/Emo13.gif

אז ברוך הבא(קצת באיחור אבל בכל זאת
...) הממממ....יקח לך זמן לעקל את זה,זה מחלחל לאט לאט וגם אני היום אחרי כמעט שנה מצליחה לתאר את המסע בשתי מילים-מדהים וכיף(כיף לא במובן של מסיבות ובלגנים אלא פשוט כיף אין לי ממש דרך להסביר את הכיף הזה)... אני לא יודעת אם אי פעם אני יצליח להסביר את החוויה הזאת במעבר לשתי המילים האלה או אולי מעבר למשפט כי זה באמת משאיר אותך חסר מילים,זה כל כך חזק ומדהים והכל שזה פשוט בלתי ניתן לתיאור... אני לא כל כך הצלחתי לשתף,כששאלו אותי איך היה אמרתי או כיף או מדהים וזהו...ואם שאלות שאלות יותר ספציפיות עניתי אבל לשתף מיוזמתי היה באמת קשה כי זה מכיל כל כך הרבה שקשה להתחיל לספר הכל...(:) נשמח מאוד להיות שותפים למה שכתבת ביומן מסע שלך
שמחה לשמוע שהגיטרה חזרה הביתה בשלום חחחחח

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif שיתוף

גם אני הרגשתי כמוך, בד"כ הייתי עונה שהיה "חוייתי", תשובה ממצה מצד אחד ודי עלומה אם חושבים על זה. היה.. מעניין, מרגש, קשה, מצחיק (עם החברות בחדר), עצוב. לאט לאט תתגבש בך הגדרה שתתאים לך בינתיים, קח את הזמן

למעלה