שלום לכולם...

גלינקה

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם...

היי לכם! אני גל, בת 26 ממודיעין ונראה לי אחלה מקום הפורום שלכם. על איזה ניסוי אתם מדברים?.. גם אני רוצה לשמוע.... גל

night mistress

New member
או קיי..

מצרכים: כוס קרח.. חוט מלח.. שמים את הקרח בכוס עם המים..שמים את החוט על הקובייה ושופכים את המלח.. ואז.. מנסים להרים את הקובייה.. תנסי. ברוכה הבאה

voguemaster

New member
ניסוי מעניין ביותר ../images/Emo13.gif

תחרות הסינגל/ית הסקסי/ת
את מוזמנת לשלוח את הפרטים הרלוונטיים. בהצלחה
ואם לא, יש לנו עוד ניסוי: בדיקת הנזק לטווח הארוך נגרם כתוצאה מבתי-קפה. (טוב, המצאתי את זה..
)

night mistress

New member
גבר......../images/Emo142.gif../images/Emo70.gif שנים..

מה שלומך מר בחור? כמה זמן שלא יצא לי לומר לך שלום (שלום, תה החולישה החלשה, שלום !).. חחחחחחח.. ניסויי מעניין..יש המלצות?

גלינקה

New member
אההה....

בקשר לתחרות הסינגלית הסקסית.... אממ.. מה הקריטריונים?... ובקשר לבתי קפה.... הנזק הארוך טווח אני מניחה שיהיה מהקפה כי ללכת אליהם זה די נחמד
....

night mistress

New member
אין לי שמץ..

תמונה, רצויי גרועה כדי לא להביך את שאר המשתתפות ולתת לנו סיכויי הוגן :))
ותיאור אופי

היי גלינקה

(דודוש, למה אני עושה את העבודה שלך? למה? למה? למה?)
ברוכה הבאה לפורום, קבלי את ה-
המסורתי והשתלבי לך בתנועה...
קיראי
את הודעת המנהלת, ואת כללי התחרות. נשמח אם תחליטי להשתתף בניסוי (בתחרות)...

dudusch

New member
אז ככה...../images/Emo9.gif

בשעה טובה ומוצלחת הריני מכריז בזאת, קבל עם ופורום כי חדרי החדש ראוי למגורי אדם!!! לאחר עבודה מאומצת (וזו אגב הסיבה להזנחה בוועדת קבלת הפנים) החדר מדוגם ונראה לעילא ולעילא... זהו, רק רציתי לחדד נקודה...

dudusch

New member
איזה יופי לראות פרצופים חדשים...

אז ברוכה הבאה למחוזנו הקט, בו אף חבר על שמריו לא שקט. יש תחרות, הצטרפי במהירות, תמונה מראת יופי, מספר מילים המעידות על אופי, זה כל הדרוש, כדי בכיף לחוש. מתאים לך החיוך, ובלי לרדת יותר מידי נמוך, למה את מחכה? הא?!

principeza

New member
דודוש תתחדש

על החדר החדש. הייתי באיקאה בסופו של דבר... וקניתי כמה דברים חדשים אתה יודע כמה קרוב ככה רחוק..

blaumark

New member
הניסוי שעשיתם זה ...

מה שיצרתם כאן זה קרח יבש שמחזיק הרבה יותר, משתמשים בו בעיקר לקירור (במקומות שאיו מכוניות קירור) בזמן שיצרתם אותו החוט התיבש בתוכו זה פשוט יפה לראות מומלץ לנסות יש עוד כמה ניסויים קטנים כאלה הם ממש חבבים כמו בניית מנוע קטן להאיץ דבק מהיר עם מים ועוד היה לי ספר שלהם בהיותי ילד בגיל (אני עדיין ילד בנפש) תרצו תקבלו

למעלה