שלום,מספר שאלות

Elliot17

New member
../images/Emo13.gif שלום,מספר שאלות

אני עושה פעילות ארובית כמה פעמים בשבוע וחברה אמרה לי שכדי לשרוף יותר קלוריות צריך ללבוש בגדים חמים כשמתאמנים ("ככה נזיע יותר ונשרוף יותר קלוריות")האם זה באמת כך??? והיא גם אמרה שאם אני רוצה לרזות למשל בישבן ובירכיים אז אני צריכה ללבוש שם את הבגדים החמים והשכבות כדי להזיע יותר...יש אמת בדבר?? עוד שאלה, האם חצי שעה של פעילות ארובית מספיקה, או שצריך יותר מזה כדי לשרוף משהו? ועוד שאלה, האם כדי לאכול לפני? או אחרי האמון? אודה לך מאד על התשובות!

CaFFee84

New member
Elliot17 שלום

כשאת עושה אימון אירובי, ככל שאת מתאמנת יותר כך את שורפת יותר קלוריות, וככל שהאימון נמשך, כך שריפת השומנים במהלך האימון וגם אחריו תהיה יעילה יותר. הסימן לכך ששריפת הקלוריות "מואצת" ומתחילה שריפת שומנים, הוא ההזעה. ההזעה צריכה להיגרם כתוצאה ממאמץ וזה ל אממש יעזור אם תלבשי בגדים חמים, את סתם תזיעי ותסבלי... חבל.... אם את רוצה לרזות בישבן ובירכיים, פשוט תתאמני באימונים אירוביים. הם ישיגו לך את התוצאה הרצויה במשך הזמן. אימון אירובי צריך להמשך לפחות חצי שעה. ככל שהוא יימשך יותר, כך הוא יהיה יעיל יותר, שוב, לפי אותו עקרון שציינתי בתחילת ההודעה. אימון אירובי של שעה יהיה יעיל הרבה יותר מאימון של חצי שעה. אגב, אימון "קל" של שעה פחות יעיל מאימון "קשה" של חצי שעה.. כלומר, צריך להבין שאימון ככל שהוא יותר מאומץ ויותר חזק, כך הוא יעיל יותר (זה לא אומר כמובן שאת צריכה לקרוע את עצמך). לגבי אכילה לפני ואחרי אימון, אחרי אימון את חייבת לאכול בחצי שעה הראשונה שאחרי האימון (אפשר גם שעה, אבל רצוי שלא), מהסיבה הפשוטה שאת צריכה חלבונים ופחמימות, וסייספגו כמה שיותר מהר בגוף. מכאן שעלייך לאכול דברים שיש בהם חלבונים ופחמימות - טונה, ביצים, לחם מלא, פסטה, אורז. וכו'.... לפי האימון אפשר לאכול משהו קל כמו יוגורט, בננה, תמרים. וגם זה, לא מיד לפני האימון אלא חצי שעה לפני... אגב, אני מציע שתסבירי לחברה שלך את העניין, למה נראה לי היא חיה בסרט. נ.ב. כל מה שכתבתי בהודעה נכתב לפי דעתי האישית וידע אישי, אין לקחת את האמור לעיל בכל דרך אחרת מלבד עיצה אישית Elliot17 ------------ Caffee84 Homegallery.co.il צימרים זוגיים בנגב

למעלה