שלום ! נעים מאוד ! אני חדש כאן

../images/Emo13.gifשלום ! נעים מאוד ! אני חדש כאן

קוראים לי שחר , אני בן 26 מאבטח מוסדות חינוך ! . אני רוצה לשאול אותכם משהו חשוב ! , אני מבטיח לכתוב כאן תגובה בקשר לזה ! , ממש עוד מעט ! .

מתיי כבר סוף סוף ימסדו את הענף הזה?

לפניי חודש ימים התחלתי לעבוד בחברת " מוקד אמון " ש-ההנהלה שלה נימצאת בעיר יהוד . עד עכשיו אני מרגיש דיי בסדר עם העבודה החדשה ! , עם כל הביקורות שאני מקבל גם מ-החברה שבה אני עובד ! , גם ביקורות של המשטרה ! , וגם ביקורות של מחלקת הביטחון של העירייה ! ( ש-הם הכי הכי נאצים ! , ומיתייחסים אליי כאילו אני חייל בצבא ! ) , אני נאלץ גם לקבל העלבות , השפלות ו-קיטורים בלתי ניפסקים של מורים ושל המנהלת לפעמיים וגם של אנשים חמומי מוח שחושבים שהכל מגיע להם . למרות שבהתחלה ניסו בכוח לשכנע אותי להיצטרף אליהם והבטיחו להוריד לי כסף על הבגדים ולהחזיר לי רק מחצית הסכום של ההחזר על הבגדים . אתמול קיבלתי תלוש משכורת של 3,000 שקל על 20 ימי עבודה למרות שעבדתי רק 22 ימים מ- 8 לנובמבר עד ה- 30 לחודש שעבר ! . הורידו לי 200 שקל על בגדים ו-נעליים והבטיחו בסוף ימי העבודה להחזיר לי רק חצי של ההחזר . למרות השכר העלוב שאני מרויח ! , רק 19 שקל לשעה ! , אני דיי מרוצה כי הם שמים אותי היכן שאני מבקש מהם ולכל שומר יש גם מכשיר קשר ! , למרות שאני לא מבין מדוע השומרים אצלנו בעמדה הכי ! , הכי ! קשה ! , שזה המחסום לא מקבלים יותר כסף . לעומת מאבטחי אוטובוסים שמקבלים 40 שקל לשעה ! . -------------------------------------------------------------------- דבר נוסף רציתי לומר כאן ! . אני שייך לאזור של העיר מודיעין ומאבטח ביישוב " רעות " . לפניי שבוע ימים מאבטח של אחד בתי הספר בעיר בשם : " אבנר ניר " החליט לעשות בלאגן בגלל התנאים הירודים והלא נוחים של האבטחה . הוא החליט להקים " ועד עובדים מקצועי " שייגן על העובדים ! , יעלה את השכר ! , ויספק ארוחות חמות לכולם ! . אחריי המיקרה שהוא עשה בעיות החליט מנהל מחלקת הביטחון של העירייה לפטר אותו לאלתר כדיי ליסתום לו את הפה אחת ולתמיד ! . וחבל מאוד כי זה היה יכול להיות הניצנים הראשונים של מיסוד ענף האבטחה . רציתי לשאול האם לא כדאיי שבמדינה כל כך בעייתית ומסוכנת מבחינה ביטחונית כמו שלנו !!!! , ( כי אנחנו לא מדינה שלווה ו-שקטה כמו שווייץ למשל ! ) שמיקצוע האבטחה צריך להיות " אחד " המיקצועות הכי חשובים כאן ! , אוליי הגיע סוף סוף שמיקצוע האבטחה יהיה מסודר ! , מיקצועי ! , ובעל רמה גבוהה ! , כדיי ש-אנשים ירצו לבוא אליו ! , תאמינו לי אם יהיה קידום בזה ויהיו תנאי פנסיה והישתלמויות אז אנשים ירוצו אל זה בטוח ! . אני חושב באופן אישי לגמרי שאפילו הקב"טים צריכים לעבור הכשרה מסויימת של מיגון מיבנים ובטיחות . ו-מאבטחים צריכים לעבור הישלתמויות כמו למשל " קורס עזרה ראשונה " או אוליי למשל : " קורס כיבוי אש " במיסגרת הריענון במיטווח שהם עושים כל חצי שנה . ובסופו של דבר אוליי אפילו בעזרת השם להקים גוף היסתדרותי , " היסתדרות השומרים והמאבטחים " , שיוכל להגן על זכויות העובדים . תודה רבה ! . שחר .

אוליי הגיע שלא ידרכו על השומרים ../images/Emo35.gif

מרגיז אותי עד עכשיו מדוע השומרים של בתי הספר צריכים להיות " השעיר לעזאזל " של כל העולם , אוליי הגיע הזמן להקים גוף מיקצועי שיאחד את כל הכוחות הפועלים וישמור על הזכויות של השומרים . כי מ-מיילא השומרים לא מסוגלים להפעיל יד קשה ! נגד תלמידים ! . אם אני למשל הייתי צריך לריב עם תלמיד עבריין , אני הייתי מעיף לו 2 סטירות ומדביק אותו חזק לקיר כדיי שלא יעז להיתחצף אליי יותר !
.

אכן, אפליה בוטה וצינית של המערכת וה

בט בתגובתי לפני כמה דקות לגבי המודעות של הציבור. אם המאבטחים יעבירו מסרים לציבור שפראירים לא רק מתים אלא גם מתחלפים, ולא שווה לנו למות עבור אף אחד שלא מעריך את תפקידנו כיאות אז יתכן שהיחס ישתנה, ומאבטחי התחבורה הציבורית ושדות התעופה לא עובדים יותר קשה מאיתנו אך מקבלים שכר ממש כפול מאיתנו על אותם התפקידים. ההבדל הגדול הוא שהם עובדים במונופולים גדולים המסובסדים על ידי הציבור בדרך כלל, ואילו אנו עם עובדים לעבדים כי ימלוכו. עבד כי ימלוך, שלטונו לא יהיה ארוך. אנו אחראים לשינוי כי בנפשנו הדבר. חזק וברוך.

מקצוע האבטחה מיתפתח וגודל

בגלל הטרור בעולם שגודל מרגע לרגע ! , וגם בגלל עבריינות ! , אבל בעיקר ! , בעיקר ! ( וזאת הבעייה הכי חשובה ! ) בגלל " טרור מישתולל ברחובות כל הזמן " . ויש היום אפילו בתי ספר מיוחדים !, ומיכללות עם תואר שני ! . אוליי באמת הגיע הזמן ש-העולם יכיר בזה בתור מקצוע מוכר ונחשב . ויעלה את רף הדרישות של זה ויעלה גם את השכר ואת התנאים ואז אוליי זה יהפוך להיות מקצוע יוקרתי אז אנשים ירוצו לזה ! .

אבל חלק מהעסקים המעסיקים שומר ממש

מגלים כלפיו עוינות גלויה על השכר שהוא עולה להם, רק שהם שוכחים לגמרי שלא הוא המקבל של הכסף הגדול, אלא מעסיקו שהוא חברות השמירה. בעבר אבטחתי עסקי מזון, והיחס??? משפפפפפפפפפפפייייייילללל. קמצנים גדולים אך לא כולם. היו כאלו שמאוד העריכו ומאוד כיבדו גם במזון ומשקה אך לא אצל כולם זה כך. הבעיה עוד מחריפה כאשר המצב הכלכלי לא טוב ואין קונים ביחוד לאחר פיגועים במסעדות וקניונים. אני לא בטוח שצריך להעלות את רף הדרישות כי עבודת אבטחה היא די סטטית ושגרתית, אך חובה להעלות קודם כל את סף הדרישות כלפי המעסיקים מאבטחים ושומרים, וקודם כל יחסי אנוש מעולים כלפי המאבטח. עובד מתוסכל ומריר ממש לא מכיר בטובת מקום עבודתו כי אין לו מוטיבציה להיות אופטימי ויעיל. חבל מאוד שחברות האבטחה למיניהן לא מבינות זאת. הוכח במקומות רבים בעולם כי עובד מרוצה קנאי מאוד לטובת מקום עבודתו. קח לדוגמא עובדים המקבלים אחוזים ממכירות או שותפים במניות החברה שלהם. מי יהיה יעיל ומסור יותר??? זה שמרויח טוב, או זה שמקופח ומושפל? חומר למחשבה.

avi1976

New member
בנוגע לקב"טים נפתח קורס ראשון של

המשטרה ובעקבותיו יבואו עוד קורסים... בנוגע למאבטחים ולהתארגנות אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל הוקם לשם כך. אם המאבטחים אצלכם היו מודעים לאמי"ל ומנסים להתארגן דרך אמי"ל ולא דרך ההסתדרות שהינה לפני בחירות ומתכננת רק לקחת לכם דמי חבר ולבלוע אתכם אזי אמי"ל היו עוזרים לכם לצרף מאבטחים מכל מודיעין ומצרפת לכם בנוסף מאות מאבטחים שכבר חתמו אצלה כחברים. הבחירה בידכם! ידע = כח!!!

יש קב"טים שהם מיפלצות ../images/Emo70.gif

רוצים לשרת אך ורק את " ראש העיר " ולהפוף את המאבטחים לסמרטוטים שלהם ! . בעצם אפשר לומר ש-כל " מחלקת הביטחון של העירייה ! , ו-העומד בראשה תמיד יהיה " נאצי ו-קשוח ! , כמו רס"ר בצבא ! והחברה של האבטחה רק מנסה לשמור על העבודה שלה שתלך חלק מבלי שיצטרכו לפטר עובדים בגלל העירייה . ואפילו אם יש בית ספר או גן שהוא לקוח של החברה אז תמיד השומרים יהפכו להיות הסמרטוטים של כולם כי אין כבוד הדדי והיתחשבות במדינה הזאת ! .

avi1976

New member
נתקלתי בכמה כאלה

אבל אומרים תהיה חכם ואל תהיה צודק... נקודת החוזק שלהם היא גם נקודת התורפה שלהם! ויש לנו דרכים לגרום להם ליפול מהר... חלק מהדרכים מיושמים בבית המשפט והחלק האחר מיושם באמצעים אחרים (משטרה, משרדים ממשלתיים ועוד...)

../images/Emo13.gif החברה שלי די בסדר יחסית לאחרים

ואני לא בא כאן כדיי לעשות פירסומת ! . כי מי ש-עושה את רוב הבעיות והבלאגן זה " העירייה ! , והבתי ספר ! "

תודה רבה ! רבה ! רבה ! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

דרך אגב ! ............................... הייתי גם " מאבטח מיתקנים " שהייתי חייל ! . ואני רוצה לומר שבצבא זה הרבה יותר מאורגן ומיקצועי ! , מאשר באזרחות !!!!! .

חחח......../images/Emo6.gif - הצחקת את ז'וז'ו !

כל היחידות של הצבא כבר חוסלו כדיי לקדם את האינטרסים האישיים של הצבא ! היום הכל עובד אך ורק עם " קבלנים פרטיים ! " , והצבא רוצה מאבטחים של " חברות פרטיות " !

למעלה