שלום! עברתי חיסונים לפני שנה...

lidor5389

New member
../images/Emo13.gif שלום! עברתי חיסונים לפני שנה...

שלום! עברתי חיסונים לפני שנה והם: טיפוס הבטן - 10.8.07 10.8.07 - הראשון של צהבת A 10.8.07 - הראשון של צהבת B 9.9.07 - השני של צהבת B עשיתי את ההשלמה השנייה של צהבת B אבל לא עשיתי את ההשלמה השנייה של צהבת A והשלישית של צהבת B , מה אני אמור לעשות בנוגע להשלמה הנ"ל? הטיסה שלי היא בעוד חודשיים! לתקופה של שנה וכניראה יותר! התגייסתי לצבא בחודש פברואר והשתחררתי מסיבות רפואיות בשבוע שעבר, אבל עדיין עשיתי בחיול חיסונים והם: 3.2.2008 - Mencevax זה קדחת המח? האם המנה הזאת מספיקה? 3.2.2008 - Dt - טטנוס טוקסואיד, האם גם המנה הזאת מספיקה? או שכניראה אצטרך השלמות? מדינות היעד הן: תאילנד, לאוס, סינגפור, אוסטרליה, איים הסובבים את אוסטרליה, ניו-זילנד, פיליפינים, יפן, סין, וייטנאם, מיאנמר, נאפל, הודו, סרי לנקה מדינות היעד שתקופת השהות עולה על חצי שנה: אוסטרליה, ניו-זילנד, תאילנד האם ישנם חיסונים נוספים שאני אמור לדעת עליהם? תודה רבה על חוות הדעת המקדימה :) לילה טוב

תשובות - חיסונים לתקופה ארוכה למזרח הרחוק

שלום רב ! 2 החיסונים שקיבלת ביום גיוס (נגד טטנוס ונגד דלקת קרום המוח) הם, כמובן, בתוקף ואין צורך לעשות אותם שוב לפני הנסיעה. אין שום בעיה להשלים את החיסון השני נגד צהבת A עכשיו לפני הטיסה (זה ממש לא נורא שחלף יותר מחצי שנה מאז המנה הראשונה). כדאי לך מאוש לבקר בהקדם (בשבועות הקרובים) במרפאת מטיילים ע"מ לעשות השלמה של צהבת A וגם כל שאר החיסונים הנדרשים שעוד לא עשית (כמו קדחת המוח היפנית, פוליו וטיפוס הבטן). זה הזמן להגיע ליעוץ וחיסונים ע"מ לא להיכנס ללחץ של חוסר זמן לפני הטיסה. בהצלחה ! דר' קצמן יבגני, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות ושירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב רח' דפנה 8, תל-אביב 03-6973498 (שלוחה 2)

למעלה