שלום

../images/Emo13.gif

אתה אוהב שוקולד.. אבל נכון שאותי לא תאכל?? כי אם יאכלו אותי אני לא אהיה קיימת.. חחחחחחחחחחח אוכל לבקש ממך תקשור? בבקשה?...

סיריוס1

New member
אני רק עכשיו נכנסתי אולם...../images/Emo189.gif

...אני מתקשר. בעיקר בתחום המלאכי/חוצני/אלוקי. לא ממש נביא אולם מקבל מסרים/השראה. אני עכשיו יכול להגיד לך כי: "יש לנו הגנה טובה והרבה רוחות טובות סביבנו כאן בישראל, ארץ הקודש, אמצע העולם הזה. אנחנו בשלב חשוב לקראת המודעות העולמית החדשה בעידן החדש. כל אחד ברמתו שבא הוא נמצע חשוב ומשפיע לטובה, האהבה תמיד נמצאת, גם אם נסתרת ובלתי נראית, ההתגברות על ההסתר הזה היא היא משימתנו כאן בחיים, מתוך בחירה או שליחות"... סוף תקשור חלקי, עם מעט השארה.

סיריוס בוקר טוב

מבקשת לשאול כמה שאלות
הייתי אצל מתקשר ושאלתי אם אפשרי לתקשר עים אימי שנפטרה
הוא הורה לי לבקש אותה אני מנסה ממש לפני שאני נרדמת ולא עולה לי כלום האם תוכל לעזור.?
אגב הוא הבחין כי אני רוחנית ויש לי את זה כמו שאמר לחן יעץ לי .
  ב- בעלי חלם שנפערו סדקים בבית מעין רעידת אדמה ואז הבית שלניו התמוטט מה המשמעות לכך?
תודה אלמוגית1

סיריוס1

New member
החלום של..../images/Emo199.gif

...בעלך הוא אזהרה שלא תתחברי עם העולם הבא. יש לך פוטנציאל, אולם אם תממשי אותו בשיחות עם הנפטרים, ההגנה שלך על הבית ( את האשה ולכן את הבית המקיף והסובב את בעלך ) עלולה לשנות צורה שלא תשאיר את "הבית" ( משפחה ) באותו מצב. אני ממליץ לך לא לנסות לשוחח על המתים, אלה עם מתקשרים שיש להם מדריכים רוחניים "מורשים". יש סדר בין הנשמות ולא תמיד נכון לשוחח עם המתים , אלה דרך ערוצים "מוגדרים" "ומוסכמים". אמך מדברת איתך כל הזמן "בתת-מודע" שלך. עדיף להשאיר את זה נסתר מהמודע שכן המודע הוא אזור לא טהור. וכדי לעבור "הטהרות" מתאימה בימינו זה קשה מאוד ודורש לשנות את אורך החיים לגמרי, כולל לוותר על הרבה מותרות, כגון חיי פרנסה טובים... עדיף לך לעבור התפתחות רוחנית ללא המטרה של לשוחח עם הנפטרים, תשאירי את זה ככה בלי כוונות.

סיריוס תודה

קראתי בענין רב את תגובתך והכול ממש לענין הדבר העביר בי צמרמורת בנכונותו מודה לך אפעל לפי עצתך.

למעלה