שרשור חיובי

Rowdy Girl

New member
../images/Emo13.gifשרשור חיובי../images/Emo13.gif

ממ מה כותבים פה?
לומשנה. יו נואו וואט טו דו [= ענת תחזרי
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-

shanibu

New member
../images/Emo15.gif אני ../images/Emo8.gif

ראשון- דונט סטופ מי נאו יוצא כסינגל+כלום
שני- מפגש לפני הסאמר קאמפ בלונדון
שלישי- כלום
רביעי- כלום
חמישי- מספרה D:
שישי- אורזת
שבת- אורזת

Rowdy Girl

New member
איזה כיף לך D=

אני נוסעת לסאמר קאמפ שנה הבאה [רציתי השנה אבל אבא אמר שטסים לקליפורניה בקיץ... בסוף נדחה לאוקטובר-.-] אבל אני לא נוסעת לזה בלונודן אלא באמריקה

לושהה

New member
קורלע איפה ענת!?../images/Emo2.gif

ראשון - עם אבא בעבודה :] שני - אצל זואי בצור משה3> שלישי - אצל זואי בצור משה3> + נויק'ס חוזרת!!! רביעי - אצל זואי בצור משה3> חמישי - חזרתי :] עידן כנראה באה אליי :) שישי - לא יודעת :] שבת - לא יודעת :]

לושהה

New member
יש שינויים [[:

ראשון - בת''א עם שקד,אלקו,אור,רפאל וטל :] ובערב מפחידים את הקטנים באש לילהXD שני - אצל זואי בצור משה3> שלישי - אצל זואי בצור משה3> + נויק'ס חוזרת!!! רביעי - אצל זואי בצור משה3> חמישי - חזרתי :] עידן כנראה באה אליי :) שישי - עם נויק'ס משלימה פערים :] שבת - כנ''ל :]

m i c k e y 15

New member
בוהו

ראשון- עושה את הפינה..ואממ נראה מה יקרה בהמשך שני- תיכננתי ללכת לשוק..אבל לא נראה לי חח..והולכת לחינהה שלישי- תולה שלטים לבייביסיטר..אני חייבת עבודהה
רביעי- אין מושג.. חמישי- אממ לא יודעת שישי- מסיבה של מדא שבת- מנוחה
ט'נקס קורליי

may90

New member
פםפם

ראשון- ראשון היה כבר לא? רגע. איזה יום היום? היום יום ראשון? או שני? אין מצב ששני, לא? אז היום אני לא עושה כלום כנראה. שני- כנ"ל? שלישי- הורים+אח קטן טסים והבית רק לי ולאחי הגדול, כמובן שאחי הגדול יבלה את רוב הימים בפרדסיה [מזל שיש לו רשיון] אז לי יהיה בית ריק D: רביעי- כנ"ל חמישי- שיננית
שישי- בית ריק ריק שבת- גם D:

may90

New member
ליטל, תגני עליי ;[

הרצליה בכוננות וההורים טסים ללונדון בגלל הברמצווה של אחי הקטן עוד כמה ימים רק אני ואחי הגדול נהיה אין לנו ממד בבית כסעמק ;[

למעלה