שרשור פרק 412

mikmik000

New member
../images/Emo13.gif שרשור פרק 412 ../images/Emo58.gif

בבקשה שרשרו את כל ההודעות על פרק 412 להודעה זו. :) לא לשכוח לסמן ספויילרים\מש"שים בהתאם, ולא לבקש בקשות ללינקים להורדה על גבי הפורום [רק במסרים פרטיים]. צפייה מהנה

../images/Emo58.gif

ראיין מתחיל טיפה להרגיז, איך אני מתה שהוא יגלה כבר שהסיבה היחידה שהוא בכלל קיבל את העבודה זה כי זו הייתה בחירה בינו לבין מייקל אחרי שג'ים ויתר עליה... וטוב שכך, כי עושה רושם שמשרות בכירות בחברה הזאת דופקות את המוח [ע"ע ג'ן, וכמובן חוץ מדייוויד ואלאס], ולא הייתי רוצה לראות את ג'ים נהיה כזה.

פרק מצויין!../images/Emo58.gif

הדברים שהכי הצחיקו אותי בפרק (כל הפרק היה מעולה אבל אלו הדברים שממש הצחיקו): 1. סטנלי דה מאנלי! איזה גדול הוא היה בפרק הזה... כשהוא צעק על מייקל פשוט הייתי בהלם כי כל הזמן הוא פשוט אדיש לטמטום שלו. 2. הפתיחה של הפרק... שוב פעם מורחים חומר על מייקל בפעם השנייה ברציפות!
3. דוויט עם שיטת השכנוע שלו והתרגיל שהוא עשה לאנדי.
שמתם לב שבתרשים שהוא הראה למייקל הוא שם את עצמו קצת מעל ג'ים כששניהם בעצם עושים את אותו דבר?
4. העצה של דריל להתמודדות עם סטנלי! זה היה בערך הדבר שהכי קרע אותי בפרק הזה... איך שדריל מצליח להישאר רציני ולהגיד את מה שהוא אמר.
ריאן היה ממש מגעיל... אבל זה נחמד שאנשים מנסים לעקוץ את פאם/ג'ים כי בלי זה יהיה די משעמם. כמו כל דבר בחיים, אם זה יהיה אובר מושלם - זה לא ייראה אמיתי.

mikmik000

New member
היה פרק מעולה ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אין לי זמן כ"כ לעשות סיכום ממש מפורט הפעם, אז אני רק אסב את תשומת לבכם לקטע שהכי הצחיק אותי בפרק, והכי התלהבתי ממנו.. התרשים של דוויט. מעבר לזה שזה היה קורע כמובן חח, התשומת לב של היוצרים לפרטים הכי קטנים היא ענקית
*השם של דוויט מופיע קצת מעל השם של ג'ים כשכתוב בכותרת שלו "the origenl assistent to the regonel manager"
*ליד השמות של דריל וסטנלי יש סימן של BLACK BROTHERHODE [סימן כזה של יד שחורה עושה אגרוף] חחח וליד הסמל של טובי יש מגן דוד XD *השם של קריד כתוב במרכאות חח *ליד השם של קווין יש סימן של עלה מריחואנה חחחח *ליד השם של אוסקר יש סימן של גייז
*ליד השמות של כל הנשים יש סימן שמציין עפ"י דוויט את המחזור החודשי שלהן. הסימנים ליד השמות של פיליס ומרדית' מחוקים באיקס חחח *בפלקט השקוף שדוויט שם מעל התרשים המקורי יש סורגים מעל כל עובדי המחסן חח
זהו חח, זה מה שהצלחתי לשים לב אליו אחרי הרבה פאוזים
ניסיתי לעשות סקריןשוט אבל אני לא מצליחה :X חוץ מזה כמובן שהיו עוד המון קטעים ענקיים בפרק [סטנלי VS מייקל, הציטוט הענק של דוויט "Andy and Angela seems very happy together.. I hope nothing horrible ever heppens to them" XD, קטע הפתיחה, ועוד כל מיני יציאות מצחיקות למינהן כמו "הצעת הנשואים" של ג'ים], והיה גם קטע אחד שקצת עצבן אותי [הקטע עם ריאן, אפשר לחשוב שהוא מושלם, מה הוא מאיים על ג'ים? -__-" אבל מה שכן, היה מצחיק שטובי היה לצידו רק בשביל שג'ים לא יהיה יותר ליד השולחן של פאם כל היום
], אבל בסכ"ה היה פרק מעולה ומגניב
9 מתוך 10

XxShai10xX

New member
קריד ../images/Emo58.gif

I'd like to put the piano in front of Pam without her glasses and see what happens. I'd also like to see her topless. הרג אותי XD

F r e c k l e s

New member
חח זה היההקטע האהוב עלי

השבוע 30 רוק הצחיק אותי יותר.. אבל גם המשרד היה טוב

S m e l l y Cat

New member
30 רוק~!@!../images/Emo23.gif

חשבתי אני השפויה היחידה בישראל שרואה את זה... בטח אבל יס קנו את זה או משהו לא? בכל מקרה היה פרק מעולה חבל שנגמרה העונה >: מישהו יודע אם זה ממשיך לעונה 3 בכלל??? אמן .

shaharory

New member
מה, עכשיו בארה"ב העונה..

השנייה של 30 רוק? אין לי מושג בזה S:

mikmik000

New member
כן, היא חודשה לעונה שלישית.

זה בערך הדבר הטוב היחיד שיצא משביתת התסריטאים, בקושי היו סדרות שבוטלו העונה.

למעלה