היה פרק מעולה ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif
אין לי זמן כ"כ לעשות סיכום ממש מפורט הפעם, אז אני רק אסב את תשומת לבכם לקטע שהכי הצחיק אותי בפרק, והכי התלהבתי ממנו.. התרשים של דוויט. מעבר לזה שזה היה קורע כמובן חח, התשומת לב של היוצרים לפרטים הכי קטנים היא ענקית
*השם של דוויט מופיע קצת מעל השם של ג'ים כשכתוב בכותרת שלו "the origenl assistent to the regonel manager"
*ליד השמות של דריל וסטנלי יש סימן של BLACK BROTHERHODE [סימן כזה של יד שחורה עושה אגרוף] חחח וליד הסמל של טובי יש מגן דוד XD *השם של קריד כתוב במרכאות חח *ליד השם של קווין יש סימן של עלה מריחואנה חחחח *ליד השם של אוסקר יש סימן של גייז
*ליד השמות של כל הנשים יש סימן שמציין עפ"י דוויט את המחזור החודשי שלהן. הסימנים ליד השמות של פיליס ומרדית' מחוקים באיקס חחח *בפלקט השקוף שדוויט שם מעל התרשים המקורי יש סורגים מעל כל עובדי המחסן חח
זהו חח, זה מה שהצלחתי לשים לב אליו אחרי הרבה פאוזים
ניסיתי לעשות סקריןשוט אבל אני לא מצליחה :X חוץ מזה כמובן שהיו עוד המון קטעים ענקיים בפרק [סטנלי VS מייקל, הציטוט הענק של דוויט "Andy and Angela seems very happy together.. I hope nothing horrible ever heppens to them" XD, קטע הפתיחה, ועוד כל מיני יציאות מצחיקות למינהן כמו "הצעת הנשואים" של ג'ים], והיה גם קטע אחד שקצת עצבן אותי [הקטע עם ריאן, אפשר לחשוב שהוא מושלם, מה הוא מאיים על ג'ים? -__-" אבל מה שכן, היה מצחיק שטובי היה לצידו רק בשביל שג'ים לא יהיה יותר ליד השולחן של פאם כל היום
], אבל בסכ"ה היה פרק מעולה ומגניב
9 מתוך 10