../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

לפני הכל: אני יודעת שהנושא הזה חוזר על עצמו הרבה פעמים [ולצערי אני לא מסתדרת עם החיפוש הזה גרררר
] בכל מקרה רציתי לבקש ממכם, טיפים ועצות לאנטומיה, ובכללי איך לצייר קומיקס [את האנשים בעיקר] בבקשה תעזרו לי
אני מאוד רוצה לדעת איך מציירים סוף כל סוף חח..
ואל תפנו אותי לכל מיני אתרים בבקשה
אני ממש לא מסתדרת איתם, ואת הדף של אבנר אני לא מצליחה לראות הייתי רוצה שתעזרו לי לפי איך שאתם מציירים או הייתם ממליצים ל´ציירים מתחילים´ תודה רבה רבה רבה

H6

New member
אני מבין אותה !

ומכל האנשים שרוצים ללמוד לצייר - בבקשה צריכים עזרה !

chatenoire

New member
דה ז´ה וו...

הנושא חזר על עצמו המון פעמים, ולאחרונה היו כמה שרשורים מצוינים בנושא, אז קחי כמה עמודים אחורה וחפשי טוב יותר; לא נראה לי שתזכי לתגובות נלהבות אם אנשים כבר מיצו כל מה שיש להם לומר בנושא לפני שבוע וחצי. בכל מקרה, אם אני כבר מגיבה להודעה הזו, הנה דוגמא מלפני שנה ומשהו לאיך שאני עובדת (אני כבר לא משתמשת בכל כך הרבה קשקושים - מתייעלים עם הזמן). ושוב אני מזכירה (מגיע לי, לא הייתי כאן הרבה זמן) את הספר הנהדר How to Draw Comics - the Marvel Way, שעד כמה שחזרו והזכירו אותו כאן, קשה לתאר עד כמה הוא עוזר בקומיקס - החל בציור דמויות וכלה בסיפור קומיקס שלם. לא חשוב כמה נטחן פה בפורום את נושא ה"איך מציירים", הטיפים המפוזרים לא יכולים להשתוות לספר מסודר עם איורים ברורים וכתיבה משעשעת ולעניין. מומלץ, מומלץ, ושוב מומלץ.

הנה הציור ששינה את חיי.......ואני..

מתכוון לאיך שאני מצייר ולדרך שבה ציירתי זה שינה הכל לטובה!!! תודה ענקית לך אביב!!!!

חחחחח../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

תודה רבה אביב
[זו אביב נכון|.|
] אני אנסה לצייר בדרך שלך
נראה מה יצא

למעלה