שרשור OFF TOPIC

כמה מילים על טל קרמן

שלום לכולם, מעולם לא כתבתי בפורום זה קודם לכן, אולם אני מרשה לעצמי לפרסם כאן בקשה אמיתית ומקווה שהיא תיגע בלב רבים מכם. אני כותבת בשם חבר, רון קרמן ששכל את בתו טל בת ה- 17 לפני חמש וחצי שנים בדיוק בפיגוע חבלני שאירע באוטובוס ברחוב מוריה בחיפה. מחבל מתאבד פוצץ את עצמו , הרג ופצע אזרחים רבים. מאז מותה של טל, רון עמל להשאיר את זכרה בחיים. אני ידעת עד כמה חשוב לו שאנשים רבים יכירו את דמותה של בתו ויכבדו את זכרה. עם חלוף הזמן, גדלה תחושת הבדידות והחשש שהיא תשכח. אנא סייעו לרון לשמר את זכר בתו, היכנסו לאתר של טל, חתמו בספר האורחים והדליקו נר וירטואלי לזכרה. תשומת לב של כמה דקות תורמת רבות לאנשים שאיבדו את יקירם. כתובת האתר http://www.tal-smile.com/ או האתר של טל קרמן במנוע חיפוש גוגל. תודה לכולכם, קרין

5 סיגלי

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo26.gifפרויקט ראש השנה יצא לדרך ../images/Emo36.gif

פורום תפוז למען הקהילה
יצא בפרוייקט איסוף מזון למען משפחות במצוקה קשישים משפחות מרובות ילדים ועוד.... נשמח לכול סיוע אפשרי במזון למען המשפחות נשמח לכול סיוע אפשרי במזון למען המשפחות כמו כן מצורף פלייר להפצה באימייל במקום העבודה גנים ....... אנא הדפיסו את הפלייר ותפיצו אותו ואנו נדאג לאסוף את התרומות או לתווך בין המשפחות בכול רחבי הארץ נשמח לעידכונים בפורום על כול תרומה כמו כן אפשר להעביר את הטלפון שלי בכדי לתווך בין התורמים למשפחות (אמץ משפחה) הטלפון שלי 050-6502994 אפשרות נוספת תרומות כספיות עלות כול סל מזון הינה 120 ש'ח את סלי המזון אנו קונים מעמותת יד ביד וכל תורם יקבל קבלה נשמח לעזרתכם תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור סיגלי

kerenron4

New member
הצעה מדליקה!!! ../images/Emo13.gif

היי!!!! אנו מחפשים אנשים למחקר בנושא נהיגה. המחקר הממוחשב נערך באוניברסיטת בן גוריון ושכר ההשתתפות בו הוא 40 ₪ לשעה! המחקר מיועד לנהגים/ות חדשים/ות בחודשי ליווי מבוגר, עם עדיפות לבעלי ראיה תקינה או מתוקנת (ללא משקפיים/ עדשות מגע). מי שמעוניין, מוזמן לפנות לדני במייל [email protected] ולתאם השתתפות. כל הקודם זוכה! תודה!!!

למעלה