תגובות ושאר ירקות

one yaeli

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifתגובות ושאר ירקות

אז ככה, לגבי הדמות של קירסטןוהעובדה שהיא קצת יבשה לעומת העונה שעברה, אל תדאגו היא מתפתחת בהמשך. אבל ביננו אהבתי אותה יותר בעונה הראשונה.... לגבי כל העניין של השידורים של הסדרה בערוץ 10 ולא רק ב"יס" - בתור מישהי שיש לה "הוט" וראתה את הסדרה רק בזכות הקיום הגאוני של הדי.וי.די , אני ממש שמחה שמשדרים את הסדרה גם בערוץ 10, ככה כל החברו
ת שלי סוף סוף יבינו על מה כל ההתלהבות! אני מבינה את התסכול של מנויי "יס" שמרגישים מקופחים כי להם אין נגישות לסדרות שיש רק ב"הוט"- אני בכלל חושבת שזה עוול נוראי שלא כל עם ישראל נחשף לסדרה של "ורוניקה מארס" המדהימה!!!! אני מקווה שהערוצים המשותתפים לשתי החברות ימשיכו עם הגל של ערוץ 10 וישדרו תכנים של "הוט" ו"יס". אומנם זה פחות משתלם להם, אבל זה משתלם לנו!
ועוד דבר קטן, זה ביקור ראשון שלי בפורום ומאוד נהנתי לראות כל כך הרבה ג'אנקים של טלוויזיה! תמשיכו כך!!!!

ראיתי פרק של ורוניקה

ולא ממש התלהבתי. בעצם לא התלהבתי בכלל :/ הממממממממממ...לפחות ראית את הסדרה באופן חוקי שכזה
סדרה מדהימה.

shawn 1

New member
כי זה סדרה שחייב לראות כול פרק

שלה! אני לדוגמא עצוב שלא אוכל לראות את עונה 2 שלה כי עכשיו עזבתי ליסף אבל היא סדרה מהממת! במיוחד הפרק האחרון! ממש בסגנון מותחן! לא שופטים לפי פרק אחד...יש שם לפעמים פרקים שאין אקשן ובשר, אבל יש שם הרבה מידע חדש בקשר לתעלומה הגדולה של הסדרה!

Aviad1987

New member
היא נבנית לאט לאט

צריך לראות הרבה מאוד פרקים כדי להתלהב

Aviad1987

New member
זה ברור לנו

שמנוי הוט ישמחו לשידור הסדרה בערוץ 10 אבל זה ויכוח שהוא לא בשליטתינו אלא בשליטת יס ערוץ 10 וכ', אני רק יכול לקוות שזה לא ימשך (ויש לי הרגשה שזה לא)

shawn 1

New member
נצל"ש

יש לי בבקשה שתי בקשות: 1- מישו יודע למה שאני עושה קליק ימיני ושמירת יעד בשם... זה לא שומר לי את הסירטונים באתר הזה: http://www.theoc.nl/download.php?do=video 2- רואים את התמונה הזו>>> ? מאיפה אני יכול להשיג את הטפטים שרשום בתמונה?? תודה מראש!

בקשר לשאלה הראשונה

ממה שאני יודעת באתר הזה שאתה מנסה להוריד ממנו את הסירטונים צריך להרשם לפורום באתר ולפרסם לפחות 100 הודעות בפורום, לפני שאתה יכול להוריד את הסירטונים. אבל יש מלא אתרים אחרים, שאתה יכול להוריד את הסירטונים האלה בלי להרשם וכאלה...

shawn 1

New member
כן נרשמתי לפורום...אבל לא רציתי

לקרוא שם, ובטח שלא להגיב מכיוון שבטח יש שם פול סםוילרים לעונה ה2 (בשבילי) אז...אני בנוסף לא יודע מאיפה אני יכול להוריד אותם......... ומכירים את ממה שביקשתי בשאלה ה2?

shawn 1

New member
אני לא קורא פה כמעט..אני

פה ממש ממש קצת... הייתי פה יותר בזמן שראיתי תעונה ה1 בDVD...אבי מסתכל פה מדי פעם... בינתיים כול הזמן שהייתי פה לא נתקלתי בשבילי שום ספוילר...

אץה יכול למשל לנסות את האתר הזה

http://mischa-b.com/media_videos.php זה אתר מעריצים למישה ברטון, ויש בו בעיקר קבצי מדיה של מישה, אבל גם של מישה עם אדם, מישה עם בן, מישה עם שאר הקאסט ועוד. ויש עוד מלא אתרים, פשוט תחפש, תעשה חיפןש בגוגל של שמות השחקנים, לכל השחקנים בתוכנית יש כמה אתרים מעריצים וכמעט בכל האתרים האלה יש קבצי מדיה

shawn 1

New member
יש לי שאלה בקשר לאתר הנ"ל:

בקטעי וידאו באתר שנתת של מישה, הורדתי את הקטעים שהתארחו שם כול הצוות אצל רייאן סיקרסט, ורשום שם שיש לזה 3 חלקים, הורדתי אבל כזה יירד רשום לי שיש לי רק את חלקים 2,4,5 וגם זה לא הכול.. מישו יודע מה זה ??

במקור הקובץ הזה בגלל שהוא כ"כ גדול

חולק ל-7 חלקים. אבל הם הצליחו לקבץ הכל ב-3 קבצים וכנראה השאירו את השמות. אל תתיחס לשמות של הקבצים פשוט תוריד ותראה קודם את הקובץ שכתוב עליו "חלק 2" ואחר כך את הקבצים שכתוב עליהם חלק 4 ו-5.

למעלה