בדירוג העולמי מס"383

bazforex

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifבדירוג העולמי מס"383 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פיפסים ברווח 3.872 90% הצלחה כנסו

ferrytale

New member
פשששש סחתיין עליך..

מה שבטוח זה ששיטה יש לך! כל הכבוד! מזל שזאבון לא היתערב איתך, עוד היה מפסיד לך ארוחה

ferrytale

New member
תגיד באז,

כמה אינדיקטורים משמשים אותך במסחר הידני? עם מה (באופן כללי) אתה בונה את שיטת העבודה שלך?

bazforex

New member
היי שיטת העבודה שלי

לאחר כמה שנות מיסחר הגעתי לנוסחה הנכונה א שיטה ב סבלנות ג מישמעת

ferrytale

New member
היי באז, זה היה ברור מלכתחילה..

אין מקום אמיתי בשוק הזה לאלו שאין להם את שלושת היסודות הללו.. השאלה לגבי האינדיקטורים, מאלו שאתה מוכן לחשוף כמובן, במה אתה נעזר, הרובוט שלך, התיכנות שלו.. בכמה אינדיקטורים סה"כ? האם אחד קשור לשני?

bazforex

New member
מצרף סט אחד מיתוך שלושה

2 האחרים חסויים תביני בהצלחה

bazforex

New member
אני בהחלט עוקב

וייש לנו בפורום סוחרים מיקצועיים טוב שנעשה סדר ככה יש לנו אפשרות להנות מהמידע לשתף ולהרויח בייחד זו המטרה של כולם בואו נגלה בגרות וניתרום מהמידע לפורום בהצלחה לכולם

bazforex

New member
טרייד בלימיט דולר מולCHF

בגרף יומי היתנגדות על ממוצע בלימה קו תמיכה עולה לדעתי לימיט לונג בנמוך תמיכה סטופ מיתחת יעד מגמה רחוק שיעדכן בהצלחה

bazforex

New member
דולר יין שורט סטופ מעל

לייעד 82 לימיט לונג ממתין 80.84 לדעתי בהצלחה

bazforex

New member
יורו $$$$ לדעתי

ללונג שלב א תיקון מיתבקש עד איפוא?? נעקוב פיבו" !!!! בהצלחה כנראה היום חוזי חול יתקנו חזק!!!!

תָּמִיר

New member
לא ברור לי ההגיון

שמאחורי הסתרת האינדיקטורים והאוטומטים שלנו האחד מהשני. שהרי אם נניח יש לך מנגנון שיכניס אותך לטרייד בנקודה ספציפית, אתה מצפה שרוב (כל) השוק יעשה כמוך שאחרת, אתה תעוף בסטופלוס. אז מה ההגיון להסתיר את המנגנון שהכניס אותך לטריד מאחרים שייתכן שיעשו כמוך (ויעזרו לך)?! תָּמִיר (תוהה)

ferrytale

New member
אני אסביר..

הרי בד"כ לרוב הסוחרים, אין שיטה, רובם, נכשלים.. ברגע שלסוחר יש שיטה, יש לו דרך להוציא כסף מהשוק.. שיטה כזאת, שמצליחה להוציא כסף מהשוק שווה המון. חברות נוסטרו ובתי השקעות ירצו לקנות את הודעה השיט על-מנת למנף חשבונות עצומים של מאות אלפים ואף מליונים.. שיטה, שווה כסף.. כמו כן, שיטה שתגיע למקומות הלא נכונים, תפסיק לעבוד. ברגע שעושי שוק יבינו את שיטת העבודה שלך, הם, יעשו הכל בכדי להפיל אותך.

תָּמִיר

New member
נו באמת..

לא מדובר "בשיטה" שמניבה מליונים. וגם אם כן, אם "השיטה" היא בעצם אוטומט שמתבסס על איתותים שכל אחד רואה (מתנדים, רמות תמיכה והתנגדות), אז איך יכול "עושה שוק" לבלום אותה? אם הוא יבלום את האוטומט, הוא בעצם צריך לבלום כל אחד שמסתמך על מתנד או כל סוג של איתות שמהווה טריגר לכניסה לעיסקה או יציאה ממנה. בכל מקרה, אנו לא עובדים מול "עושי שוק" שהם בעצם שם נרדף ל "רמאים". (אגב, זאבון פעם טען שכל הטענות נגד "עושי השוק" הם טענות של מפסידנים שמחפשים את מי להאשים) בסך הכל כותבים אוטומט שיודע לבצע בצורה אוטומטית את מה שכל אחד יכול לבצע ידנית, לזהות תעלות, רמות תמיכה והתנגדות, להזיז סטופים, לעדכן נקודות יציאה אופטימליות. מה כל כך סודי ומיוחד בזה? ההסבר שלך ממש לא נשמע לי משכנע. תָּמִיר

bazforex

New member
תמיר קבל ביקורת בונה

אל תנסה להיכנס לנעלים גדולות של אחרים שיטות מיסחר יש שלושה בילבד תתמקד בשיטה שלך אים אין לך אתה בבעייה !!!! אים אתה מעוניין ליקנות שיטה יעלה לך הון לכן אים אין לך אמצעים תעבוד כמו שאתה יודע אים אתה בבמוצע רוחי סבבה אים לא אתה בבעיה לא מעוניין להיתנגח בך ולא מעוניין להסביר לך תבין לבד את ההודעה שלה בהצלחה

למעלה