חיוכי סוף שבוע...

מעיןבר

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif חיוכי סוף שבוע...

קיבלתי משהו חמוד במייל אז אני רוצה לשתף (רגע לפני שאני יוצאת מהבית לכל היום...) לאכול רק אוכל בריא - זה כמו לקיים יחסי מין רק בשביל תינוק. ספירת קלוריות בזמן האוכל - היא כמו מדידת אורך הזין בזמן הזיון. אמת ! כסף לא יכול לקנות הכל - אבל הוא יכול לקנות סקס, ולפעמים זה מספיק! כידוע, כסף איננו הדבר החשוב ביותר בחיים - מתישהו המדענים יגלו משהו נוסף. חוקי המיסים הם רשת שבה נתפסים הדגים הקטנים, - ורק הדגים הגדולים יכולים לחמוק דרך החורים. מי שאוכל לבד מת לבד - מי שאוכל עם כולם מת מרעב. פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק. המצפון לעולם אינו מונע מעשים רעים, - הוא רק מונע הנאה שלמה מהם. סקס זה אחד מתשע הסיבות שבגללן כדאי לחיות - השמונה האחרות לא חשובות. אין דבר העומד בפני הרצון - אך לפעמים יש רצון והדבר לא עומד. זה לא נכון שנשואים חיים יותר מרווקים - זה רק נראה ארוך יותר. קיימים שני מצבים בהם הגבר לא מבין את האישה: - לפני הנישואין. ואחרי הנישואין. גבר נשוי צריך לשכוח את הטעויות שלו - אין טעם ששני אנשים יזכרו את אותם דברים. לאישה שמורה תמיד המילה האחרונה בויכוח - כל מה שיאמר הגבר לאחר מכן הוא התחלת ויכוח חדש. אם האהבה היא כמו חלום ארוך ומתוק, אז הנישואין הם השעון המעורר.

m i c h a l y

New member
בוקר טוב לכן../images/Emo42.gif

הסופשבוע שלי מתחיל בארגון וסידור הבית שלי... מצד אחד זה נחמד שיש זמן סוף סוף לסדר, ומצד שני - אוף, לסדר... מה החיוך שלי להיום? הכלב המתוק שלי עבד קשה כל השבוע והיום אנחנו הולכים להשוויץ באילוף.... מקווה שאכן הוא יודע על כך.... מקווה שלכולכן יהיה סוףשבוע נפלא ופורה, מיכל.

פופסיקל

New member
החיוכים שלי להיום ../images/Emo42.gif

יום שישי- אז קודם כל קמים מאוחר (למעט הפסקת קצרה בשינה של מדידת חום, כמובן), ומחבקים המון, עד שמתחיל הקטע של "צריך לקום", ככה עוד חצי שעה... אני מחכה לזה כל השבוע. אח"כ נסענו לארטא נחלת בנימין, שיש להם מחלקת נייר ענקית, מיששתי המון ניירות, בחרתי לעצמי והצטיידתי בערכת רישום לנסיעה לאיטליה.
רק מה, המון זמן לא רשמתי, והיד מחלידה, אז כשנסענו לתלמי מנשה, בן-זוגי רצה לצלם שם את פריחת הפרגים
, אני נשארתי במכונית, הוצאתי עט ונייר, ורשמתי רישומים קטנים... ואפילו עברו כמה דקות בלי שאני אחשוב על מה קורה לי בבטן! שיהיה לכולכן סוף שבוע רגוע...

28קטנה

New member
החיוך היומי שלי!

אז הנה יום שבת ואפשר לישון הרבה ולאכול עוד יותר...ולא לצאת מהפיגמה בכל אופן אני נכנסתי לי לסייסטת יום שישי באמבטיה ארוכה ונחמדה...

פּוֹנְג

New member
בדיחה חביבה מהמייל שלי

Hearing so many people speaking all about his intelligence level, George W. Bush decided to get his brain checked. The physician diagnosis was: Mr. President, you have two brains, the left and the right, like all normal people.The problem is: in your left brain, there is nothing right and in your right brain, there is nothing left!​

פּוֹנְג

New member
עוד אחת שקשורה למוח

Once upon a time, there was a female brain cell which, by mistake, happened to end up in a man's head. She looked around nervously, but it was all empty and quiet. "Hello?" she cried...but no answer. "Is there anyone here?" she cried a little louder, but still no answer.... Now the female brain cell started to feel alone and scared and yelled: "HELLO, IS THERE ANYONE HERE?" Then she heard a voice from far, far away ... "Yoooohooooooo - we're all down here...."​

m i c h a l y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif פצצות!

למעלה