:מישהו יודע למה כוולם ערים???????

• פותח הנושא k7y
  • פורסם בתאריך

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif:מישהו יודע למה כוולם ערים???????

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifומי גילה להם ,"האח הגדול" גילה להם??

עוד לא גילו להם

שפרה העירה אותם-ראתה שאין לה מסרגות ונכנסה לסרטים והתחילה לצעוק עליהם ולהעיר את כולם שיחפשו. ליאון ועינב צריכים להחזיק את הסוד הזה עד התוכנית היום בערב שאז האח הגדול יגיד להם. וחוץ מזה שאסור להם לספר שהם אלה שלקחו את החפצים,אסור לליאון ועינב שראו את הדיירים החדשים לספר עליהם. אם הם מצליחים-התקציב מוכפל.

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifלי נראה ששיפרה מחפשת

לריב, היא אומרת "זה לא מהאנשים שקרובים לי" זאת אומרת שהיא חושדת בעינב, יוסי, איתי או וונסה ומחפשת לריב איתם. אחר כך עוד אומרים שהיא אינטלגנטית, ככה אינטלגנטים לא מתנהגים.

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifחתיכת,,,,,,,, זה "האח הגדול"

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifנראה לי משעמם לאח הגדול וחיפש "אקשן"

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifשיפרע כרגיל מאשימה את איתי ואת יוסי!

k7y

New member
../images/Emo13.gifשיפרע עוד תהרוס להם את המשימה וחבללללללללל

אדון שי

New member
נראה לי

שהבן אדם שולח סמיילים ואחרי זה מלקק את המסך. זה עושה לו פלאש בק לאקסטות.

k7y

New member
פסיכי!!! מה הבעיה שלך אסור לבן אדם לחייך קצת?

אדון שי

New member
ועוד אתה קורה לי בסוף " פסיכי"?

איפה שלא צריך לחייך אתה מחייך, איפה שצריך לחייך אתה חושב שהאדם השני פסיכי... מזכיר לי בדיחה שמתחילה ב:"2משוגעים הולכים ברחוב ורואים חתולה ..."

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif:-חחחחחחחחחח

למעלה