העדכון השבועי

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהעדכון השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום לכולם, גאווה גדולה
מאיה המתוקה קיבלה ביקורת טובה מהפיזיוטרפיסטית-התקדמות מעולה של הג'ינג'ית שלנו
לישי של שבלולית נפלה סוף סוף שן ראשונה
מזל טוב! ימי הולדת
: מאיה 4.6.07 תום 4.6.07 סיגי 7.6.07 (היום!!!) אני 9.6.07 כללי: הדיאטנית יפה שיף ענתה לשאלותינו (המועטות) סקר חדש וחשוב (לי) -בינתיים ענו רק 5... כולנו מחזיקים אצבעות ומתפללים לשלומו של החבר של הבעל של nush האחד להחלמה מהירה
מקווה שלא שכחתי אף הודעה או בשורה, מוזמנים לשרשר כאן עוד עדכונים מעניינים לעדכון השבועי! שבת שלום וליל מנוחה
ג'סיקה

פרלמנים

New member
קישור למאמר מעניין בנושא שחיית פעוטות

תמיד אומרים שטוב ללמד את הקלאב פוטים שלנו שחייה, כתרגול מצוין לשרירי הרגליים וכו', אני לא בטוחה עד כמה זה מעוגן בשיטת הטיפול אבל היינו השבוע עם דניאל בבריכה והוא נהנה מכל רגע, ממש הפעיל את שרירי הרגליים, ניסה לשחות והשתולל מאוד-החלטנו לנסות ללמד אותו לשחות, וחיפשתי כתבות באינטרנט. הנה הקישור-הוספתי למאמרי הפורום ליל מנוחה, ג'סיקה

חדוה7

New member
שחיה לפועוטות

נועה בת 6 חודשים ושוחה כבר שיעור שלישי בבריכת יפית בירושלים זו בריכה לא גדולה בריכה טיפולית ויש חוגים לילדים מגיל 3 חודשים יש לצין שנועה נהנת מאוד במים

טאניוש

New member
גם אנחנו ביפית, כבר שנתיים ../images/Emo13.gif

לאון מחכה לחוג שלו כל השבוע, ממש מאושר שם.

sigis7

New member
איפה נמצאת הברכה?

אשמח אם תוכלי לספר קצת, מה עושים איתם שם בגיל הזה? והאם צריך הפניה של רופא בגלל שזו ברכה טיפולית? וכמה יעלה לנו תענוג כזה? (גם אנחנו ירושלמים)

חדוה7

New member
בריכת יפית

הבריכה נמצאת ברמת שרת לא צריך הפניה מרופא כל אחד יכול להרשם נועה הולכת עם המטפלת ביום ראשון בבוקר אז זה עולה לנו יותר זול אני לא זוכרת בדיוק אבל בסביבות 70 ש"ח למפגש יש מדריכה במים והם משחקים שרים וצוללים נועה נהנת מאוד

טאניוש

New member
חדוה, חבל שאתם, ההורים, מפסידים את החויה

זה פשוט כיף להיות שם במים יחד עם התינוק שלך. לא הייתי מוותרת על זה (בזמן האחרון לאון הולך עם האבא שלו רק בגלל שפיזית אני כבר לא מסוגלת להעיף אותו באויר...).

חדוה7

New member
אין ספק

את צודקת אבל אבא של נועה בח"ול רוב הזמן אני לבד עובדת מבוקר עד ערב אז צריך למצוא לנועה תעסוקה עם המטפלת שנמצאת איתה רוב היום

אנגלה3

New member
ג'סיקה, תודה על התשובה

קראתי אותה,ותודה על היוזמה המבורכת. שבת שלום ושקט
אנג'לה

למעלה