Strawberry Kiss

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo132.gif../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif

קצת מת פה,אז נכנסתי לעשות שמייח. לא הייתי פה יותר מידי זמן..מצטערת. (אם יש מישהו שבכלל זוכר אותי,כתבתי פה מעט הודעות בימים הראשונים של הפורום). אז מה ? מתוך התעניינות ונסיון להחיות את הפורום, חשבתי שאולי כל אחד ירשום פה- איזה דיסקים יש לו של הקיור, מתי קנה כל אחד ולמה, ואחרון חביב- איזה מהם הוא הכי אוהב
ולמה.

Christable

New member
יש לי

את כולם חוץ מ Japanese Whispers וזה רק בגלל שיש לי אותו באפ פי 3. אני לא זוכרת מתי קניתי אותם ואני לא חושבת שהייתה סיבה למה חוץ מהעובדה שהם של הקיור. אני הכי אוהבת את Galore בגלל שהוא היה הראשון שלי ויש לי הכי הרבה זכרונות טובים ממנו. מיד אחריו מגיע Bloodflowers כי הוא מדהים. הקול של רוברט, הגיטרות, המלודיות, הכל פשוט מדהים.

Strawberry Kiss

New member
אבל..

את לא שומעת לפחות שיר אחד מדיסק לפני שאת קונה אותו ? אולי הלהקה שינתה כיוון פתאום ואת לא תאהבי את זה ?! חייבת להיות סיבה לכל דיסק שקנית. וזה לאו דווקא סיבה מיוחדת,פשוט סיבה.

Christable

New member
ברור

שאני שומעת אותו קודם. אפשר לשמוע בחנות. ובקשר לשאלה של האלבום הכי אהוב עלי הגעתי למסקנה שאני אוהבת כל אלבום הכי הרבה, רק שכל אחד מסיבות שונות.

blckswan

New member
אלבומים

הראשון היה דווקא WMS, קניתי אותו אחרי שהפסדתי בהתערבות עם חבר, וכמה שמוזר זה לא יהיה זה תפס אותי, מייד לאחריו קבלתי את FIVE SWINGS LIVE מתנה מחברה שלי, מייד לאחריו קניתי את JAPANESE WHISPERS אח"כ TOP ו-HEAD ON THE DOORותוך שנה את השאר ובהמשך ובמהלך נדודים בעולם גם מלא סינגלים, בוטלגים ויש לי את רוב האלבומים על ווינילים גם, כי אין כמו להדליק נרות ולשים את DISINTEGRATION ברקע :) מה שאני הכי אוהב זה כנראה DISINTEGRATION, דיסק פשוט נפלא, וגם כל כך הרבה חוויות שקשורות אליו.. אני יכול לכתוב ספר על זה...

mr pink eyes

New member
THE WIND IS BLOWING

שלום שלום. לי יש את כל הדיסקים , הרבה בוטלגים וגם הרבה סינגלים, מבחינתי DISINTEGRATION יוא יצירת המופת הגדולה ביותר של כל הזמנים במוזיקה , קניתי אותו בקסטה בגיל 12 ומאז "נפלתי לCURE WORLD. אני לא יכול להגיד למה בדיוק הוא הכי טוב אבל כל שיר שם מושלם , הוא חורפי ברמות שקשה לתאר , טקסטים מופלאים ובקיצור אין מילים הכל בנשמה.

Blue Monday

New member
Disintegration...of course...

תקליט מדהים...(לזכותי אני יכול לומר שאת רוב החומר של הקיור יש לי בתקליטים). יצירה מרגשת.

למעלה