יום רביעי המאושר

Little McMickey

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif../images/Emo99.gifיום רביעי המאושר../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

ועוד מלא מלא מלא אלמנטים של אושר
[מזכיר לי ת'משפט מהמופע של אסי וגורי
]
עכשיו פליס תקראו כדי לעזור לי
אתן יודעות למה אני כה מאושרת?! כי סוף סוף הרשו לי ההורים להזמין דיסקים ודברים מאמזון
הכל התחיל כשרציתי דיסק של פארמור ופה בארץ זה עלה 70 ושם באמזון זה עלה איזה 30 שקל פחות חח אבל שווה לי יותר לקנות בארץ אמרו לי כי עם משלוח זה יעלה איזה 100.. אז מה עשיתי?! הזמנתי את ה-DVD של וונדי
5#$%^$&*#@%#$אעאעאעאעא ואת הדיסק של וונדי
שהוא האהוב עליי... אחחח וכל זה מאמזון UK, וכן אני מודעת לזה ששם זה עולה יותר בגלל הפאונד.. אבל אמרו לי שעדיף לקנות מאנגליה ונגיד לא מארה"ב.. לא יודעת למה כי גם בארה"ב ראיתי דיסקים של מקפליי וזה עולה בין בין 12 דולר ל-20 בערך.. אז לודעת.. ועד שהצלחתי בכלל להבין מה עושים שם! איפה כותבים כל דבר ואיך XDD אז תודה לואנסי שלי
ולמאי החמודה שלי, פעם היא הייתה בפורום XD בקיצור, מה אתן מציעות לי? כאילו אלו שכבר קנו.. כי אני רוצה גם לקנות את המהדורה של MITO הדיסק וה-DVD אז מאיפה? אמזון אנגליה או אמריקה? כאילו מה השוני? ואם אתן מכירות מבצעים וכאלה.. אז פליס פליס תביאו לי! אני צריכה כמה שיותר זול XD למרות שיש לי 500 שקל בחודש בויזה שלי אבל ההורים לא רוצים שאני אבזבז הכל על דיסקים.. הפעם לא תהיה שאלה יומית.. אלא משימה יומית: כל אלה שיש להם אחים כמו שלי יש
בתמונה הנה
מה אתן אומרות עליו בנות? בינואר הוא בן 15
הצטלמנו בתא הזה שיש בקניונים, אחרי הסרט "שחק אותה סמראט" -עשינו גיבוש אחים
במציאות התמונה נראית יותר טוב חח וחבל שחייכתי
סורי שאתן צריכות לראות את הזוועה שלוש פעמים
ככה שמרתי את זה על המחשב כדי להראות למישהו אחר חחח
אז תשימו תמונה שלכן עם אח שלכן
נכיר אתכן קצת... מי מו מה
יום ראשון=> אחיות

Shir Jones

New member
רביעירביעירביעי

אממממ היום אחרי חודש של יום רביעי מפגר סופסף הביאו לי את ראש 1 היום!!! :] ויש תמונה של מק!!!!
אין לי אחים
נחכה לשבוע הבא ^^

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo122.gif עשיתי את החתימה אחרי שהגבתי

אני טיפשה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifמה מאושר מה?../images/Emo11.gif כולם מתים../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וואי מיק, אני חייבת לציין שהמוגבלות שלך בדברים האלה נורא משעשעת
אבל שמחתי לעזור
היום היה חם. מאוד.
איכס ><' גועל נפש נמנממנמ מה היה היום... קמתי ב6 וחצי להתקלח כי לא היה לי זמן בלילה, והייתי כלכךךךך עייפה X___X אעאעאעאע בצפר היה דווקא ממש כיף
שיעור ראשון היה חינוך D: המחנך החמודי שלי חפר וחפר, אחר כך היה ספורט [גאד דאמעט הוציאו אותנו החוצה והזעתי כמו סוס אסטמתי
], אחר כך היה פיזיקה, ושם היה ממש כיף כי הייתי עם כל הבנים שלנו בהקבצה ועם רני [
] והיה ממש קורע XDDDD בערך קבענו ללכת עם כל אחד ללכת לשירותים כדי לא למות בתולים
וכל השיעור חירפנו את המורה שלנו עם שאלות על הניסוי כדי שהיא לא תלמד, אבל בתכלס אפחד לא הקשיב.
ואז... היה ערבית
לא הבנתי כלום ><' בעעעעעעעעעעעע עצה לחיים >> תשיגו פתור לערבית כמה שיותר מוקדם.
ואז ביטלו לנו שעתיים אנגלית אז סיימתי ב12, אבל האוטובוס המנייק לא הגיע X__________X אז הגעתי הביתה באיזה 1 וחצי וישר נכנסתי לעשות מקלחת קרה. איייייייייייייי זה היה כלכך כיף
. ווהו
כך עבר יומי עד עכשיו D: מיק, לדעתי תזמיני מאמזון, ישם את רוב הדברים של מקפליי
וגם פעם בדקתי ונגיד באתר של HMV יש פחות דברים מאשר באמזון... אז זה כבר החלטה שלך. וניראלי המשלוח יעלה לך פחות כסף מאנגליה מאשר שתזמיני מארה"ב. אבל עדיין זה עם פאונדים אז אני לא בטוחה. תמונה עם אחים הא?
טוב =] הנה אח שלי
כפרעליו

McFly My Life

New member
רביעיעיעי../images/Emo3.gif

אין כ"כ הרבה מה לספר ... חוץ מיזה שביומיים האחרונים נפלתי פעמיים!!! פעם אחת על ורדים ויצאתי עם שריטות בידיים ואחת ברגל אל תשאלו.... ופעם שנייה בביה"ס רבתי עם חברה[בצחוק]ונפלתי על השולחן ועכשיו יש לי סימן וזה כואב
ושניהם בגלל חברה שלי
ולמשימה היומית: אין לי אחים ... אבל יש לי תמונה עם בן דודי הבן דוד הכי מושלם בעולם
-תמונה לא משהו-

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif להלהלהלהD:

סתם עוד יום משעמם בבצפר.XD תמונה שלי עם שני האחים המפגרים (
) שלי. :p

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אה וראיתן איזה תמונה הייתה בראש 1?

היא בין החדשות שלהם O: (ודאגי לובש סגול
) וכתוב במדור של המכתבים מהקוראים ש"2% מהקוראים התלוננו שאין מספיק תמונות של מקפליי בעיתון" חחחחחחח יפה שהם שמו לב!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאיזה חמוד תום יצא../images/Emo6.gif ורועיXDDDDDDD

סאמוואן

New member
חח חמוד אח שלך...

אבל בתמונה הוא נראה כאילו הוא יותר גדול ממך... האמת היא שאין לי אח..חח..הלוואי והיה לי
..ואגב,"שחק אותה סמארט" זה אחד הסרטים הטובים... בקיצור,היום יש משחק של נבחרת כדורסל שלנו...שיהיה בהצלחה!! ומשעמםםם ליייייייי אלוהים איך אני אצליח להעביר את כל הזמן הזה עד לגיוס??? גם ככה כל החברים שלי כבר התגייסו...נשארתי לבד..חחחח יאוו איזה לא קשורה אני יצאתי עכשיו...

../images/Emo204.gifהממ.

יום רביעי בשבילי זה סופשבוע => משמרת אחרונה בשבוע, מה שאומר שעוד שבועיים אני פאקינג מסיימת לעבוד! *מאושרת* נמנמנמ. אז חוץ מעבודה (נתנו לי לעשות האזנה - זתומרת, מישהי האזינה איתי. וואו, כנראה שאני ממש טובה...
) עשיתי בייביסיטר (עוד כסף שהתבזבז כולו XD) ואחרכך נסעתי עם אחותי וחברה שלה, רייצ', לת. מרכזית ת"א, שם קניתי ספר ("פרשת ג'יין אייר" של ג'ספר משהו, ספר מעולה, שווה לקרוא ^^), ו... חולצה של הביטלס.
רציתי גם את החולצה של גרין דיי ו-MCR, אבל לא היה לי מספיק כסף. ><'' ייפי לי. ^^ ועכשיו אני בבית, מנסה לעזור לה במאמר שלה באנגלית (ג'י, היא לחוצה כמו מטריה פתוחה ><) וגולשת להנאתי באינטרנט בחדר שלי. גיליתי שיש בלפטופ של אימא WiFi (רשת אלחוטית), אז אני מנצלת את זה עד הסוף.
נמנמ. תמונה שלי ושל אחי בפייסבוק.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=993650&id=645566248 אגב, גמני הזמנתי מאמזון (תודה לאל, הבנתי לבד מה הולך שם
), אני מחכה בקוצרוח שזה יגיע. (תאיך משוער, 14 באוקטובר. בע.)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סוג של דכאון.

לא שתפתי את הפורום בזה כי זה נראלי לא מתאים אבל שלשום בבוקר דוד שלי נפטר.
הייתה הלוויה ואתמול בבוקר דודה שלי + 2 הילדים שלה + בעלה טסו לכאן הישר מקנדה. אז השבוע עובר מהבית שלי לבית שלו וזהו בערך. היום לא הלכתי לשבעה ובעיקר ניקיתי את כל הבית אחרי שנתפס לי כל שריר בגוף כי נאלצתי לישון אתמול על הרצפה. אמ וזהו בערך, כאן מסתכמים חיי המדהימים. אני לא אעלה תמונה שלי ושל אחותי (מלאני, היא גם בפורום MelMcFly פחות פעילה ממני כפי שאתן רואות חח) כי היא בטח תהרוג אותי למרות שלדעתי היא כוסית על! DD: חחחחח

סאמוואן

New member
אני ממש מצטערת../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

תיהיו חזקים.... לדעתי זה ממש טוב ששיתפת זה יכול ממש לעזור לפעמים..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג לקס....

אני ממש מצטערת
שלא תדעו עוד צער... דודה שלך כאילו אחותו של דוד שלך? מקנדה?.. חשבתי בהתחלה אשתמו של דוד שלך גרה בקנדה.. נו אם אחותך כוסית על תעלי! אני מתה לדעת אם אתן דומות חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח כן דודה שלי גרה בקנדה לא אשתו

אנחנו לךא דומות בשיט היא הרבה יותר יפה ממני חחחח התמונה כבר לא רלוונטית
בהזדמנות במסן בלי שהיא תדע

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo2.gifיהי זכרו ברוך.../images/Emo16.gif

מלאני אמרה שהמצב שלו מחמיר אבל לא חשבתי שזה יגיע למצב הזה
תנוחמו מהשמיים
לאביו 3>

../images/Emo204.gifברוך דיין אמת ../images/Emo16.gif

המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו דאבה עוד.

למעלה