קליפים מהופעות את יכולה למצוא ביו טיוב אם את רק כותבת את המילים הפשוטות 30seconds to mars live ואת התמונות, את יכולה למצוא בגלריה, בשרשור תמנות האחרון שיש אולי עמוד אחורה, ו.. בטאגליינס. יש לך שם נושא נפרד להופעות.
היי לך.. יכולת לשרשר את ההודעה שלך להודעה הקודמת שלך...(בכדי שתביני לאיזה הודעה אני מתכוונת -" אני מעריצה חדשדשה!!כנסו..ו") ואחלה אני שמחה שאת מעריצה חדשה. ברוכה הבאה .
אני שמחה שהגעת. אני רואה שאת עדיין לא שולטת בשימוש בתפוז. אין צורך לפתוח הודעה חדשה בכל פעם. במקום ללחוץ על "הוספת הודעה" בכל פעם שאת רוצה לכתוב משהו, פשוט לחצי על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה", ואז ההודעה תתחבר להודעה שאליה רצית להגיב. תהני בפורום
נודה לך עם תחתמי על העצומה כמובן ww.petitiononline.com/30stmIsr ו.. אם יש לך מיי ספייס, המייספייס שלנו myspace.com/30stm_israel לגבי מפגש בב"ש, אני בספק ארם נעשה אחד כזה
מפגשים בדרך כלל מתוכננים לת"א, עיר מרכזית וכולם בדר"כ יכולים להגיע לשמה, וזה גם בחופשים כמעט תמיד. אם את רוצה לפגוש חברים מהפורום, אני חושבת שיש כהמ שגרים בבש או בסביבתה.. דברי איתם במסרים.
אממ אולי אם אמא ואבא שלי ירשו לי תיסעו לבאר שבע.. נעשה מפגש ערוך כזה ואז תילכו לישון אצלי..הבית שלי ענקי!!!!! ודרך אגב לאחותי הגדולה רעות הבת ה17 יש לה גיטרה חשמלית וקלאסית!! אבל אני רוצה ללמוד גם גיטרה וגם ברייקדאנס!! נעשה ככה שישי שבת או בחופש אבל מי ששומר שבת שיגיד לי!!! ומתי יש מפגש? אני אשמח שתזמינו אותי
1.לנסוע** 2.מה זה לעשות שישי שבת מפגש?לא נראה לי נוח,וגם..you know...כ-ו-ל-ם צריכים להחליט באיזה יום 3.ואני לא חושבת שהפורום ייסע לבאר-שבע יישן אצלך וכו' וכו' היום עברתי שם,ואת יודעת זה דיי רחוק אם לא שמת לב יש פה אנשים שלא כ"כ קרובים לשם.אה..וגם לנו יש אמאבא שצריכים לאשר לנו
זאת קצת הגזמה. מפגש הכי קרוב שניתן לעשות זה בשבועות. אנחנו עודל א בדיקו מכירים אותך. וגם קשרי השינה שלנו כאן זה בדר"כ עם חברות שאנחנו מכירות קצת יותר זמן.. בגלל שאת במיעוט נראה לי שתצטרכי לבוא לת"א.