שרשור חיובי

Rowdy Girl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif שרשור חיובי ../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif

תרשמו את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- ותראו היום ב21:20 האוס
זה שליטה

shanibu

New member
../images/Emo15.gif בומבומבומ.

ראשון- אורזת
שני- ממשיכה לארוז+נוסעת לסאמר קאמפ בלונדון!!!![מישהו דיבר עלג'יימס?!] שלישי- סאמר קאמפ + הרבה כוסונים בריטים
רביעי- סאמר קאמפ + הרבה מבטא בריטי
חמישי- סאמר קאמפ + הרבה אנגלית
שישי- סאמר קאמפ + הרבה אנשים בריטים
שבת- סאמר קאמפ + הרבה אויר בריטי
האוס זה שליטע
אני אפסיד 2 פרקים
אבל אני אהיה באנגליה!#$%^$#@#$%^&%$^

מותק13

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo2.gifסאמר סקול באנגליהה?!?!

יאייאיאיאיאעעאעאעאעאעאעעאעא באליי גםם!!%$^$&$#*&#% תהני הכי שבעולם :]] [וחסר לך עם את לא מצלמת
]

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif

כבר חברות שלי הזהירו אותי... כל יצור ממין זכר - לצלם. [וממין נקבה רק כשממש בא לי
]

m i c k e y 15

New member
ס..ס..סאמר סקול?!?^*%*^*%^

אהאהאהאהא כיף לךךךךך!!! זה עולה מלא כסףףףףףף וואוווו תהני!!! תביאי תמונות חוויות הכלל

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif

תודה!!!! אני מבטיחה להעלות תמונות!!! בריטים

McFLYkid

New member
או תוכלי לקנות לך את הדיסק של

the kooks מקנאאאאאאאאאאה כל כך!!

O0NoNi0O

New member
נממנ...

האוס אכן שליטהה!! אבל את תפסידי פרק אחד לא? ותהניייי!!! כיף לךךך לונדון ממש יפההההה!! תיקני הרבה דיסקים^^

מותק13

New member
../images/Emo80.gif|חושבת|

ראשון-בטח שני-עם שלישי-הדודים רביעי-שלי חמישי-שבאו שישי-מהצפון שבת-נחה

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

ראשון-חייבת לסיים עבודות לקיץ + חזרות על השיר שלי עם הלהקה !!! שני-לסיים עבודות קיץ +ללכת לרופא שלישי-לסיים עבודות קיץ+חזרות על השיר רביעי-לסייםעבודות קיץ-לצאתי לסרט חמישי-יום אחרון של לסיים עבודות קיץ+חזרות על השיר... שישי-נחה שבת- נחה +נוסעת לסבתא לשבועיים... (שבוע לא משהו מעניין אבל יכולות להיות הפתעות באמצע...חחח..)

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif הווו זה שבוע כל-כך טוב D:

ראשון- אורזת. שני- מחנ"ק. שלישי- מחנ"ק. רביעי- מחנ"ק. חמישי- מחנ"ק. שישי- מחנ"ק. שבת- מחנ"ק. חחחח שבוע כל-כך טוב
וגם במחנה קיץ אני פוגשת ילד שאני מכירה כבר 9 חודשים ועוד לא נפגשנו... ואממ... היינו דלוקים אחד על השנייה פעם אבל לא יצא לנו להפגש אז בסוף לא יצא מיזה כלום אבל אולי הפעם כן ^^

למעלה