סוף שבוע

ריהותם

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo23.gifסוף שבוע

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
סוף שבווע שאחרי הטיסה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Radio:ACTIVE
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
The Wanted-Glad You Came Mark Ronson-You Gave Me Nothing Wynter Gordon-Dirty Talk
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סקס והעיר הגדולה
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
ברצלונה!
היה מהמם וממש ממש כיף,מאוד נהניתי!
שופינג בברצלונה והכול שם עולה גרושים!
לחזור לארץ
קשרים עם אנשים
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
"הו ברצלונה ברצלונה כ"כ יפה ומתוקה עם דירה קטנטנה וארבע בנות בנות את השמים לכסות ומתנות להביא להורים והכול בסדר בסדר,בסדר" אחד מהשירים הרבים שיפתי המציאה בברצלונה,ממש מצחיק,חבל שהכול נחמק
אני בברצלונה.מדדתי חולצה וכשנכנסים שם לתא מדידה נותנים לך כרטיס עם מספר הפריטים שנכנסת איתם אני באה לשלם,והמוכרת לא נותנת לי לצאת מהאזור הלבשה בלי שאני אתן לה את הכרטיס,ושאלתי באנגלית אם יש מישהי בתא ואמרו לי שכן,אז חיכיתי,ולא היה זמן כי היינו צריכות כבר לחזור לנמל תעופה,אז חברה שלי שואלת "נו רותם מה הבעיה?" אני0בעברית)"אני לא יכולה ללכת בלי המספר המעפן הזה" הבחורה בתא פתאום עונה בעבירת ואומרת:"אה את מחכה למספר הזה?קחי!" אחרי שוק וצחוק הלכתי לשלם ועפנו לשדה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לטוס לפני הצבא!
התמונה הכי חמה:
סטארבאקס

Serena16

New member
הציטוט ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סטארבאקס זה המקום היחיד שיש בו להשיג אייס קפה בספרד.. כל בית קפה שביקשתי עשו לי פרצוף מוזר והביאו לי רק קרח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאירופה אם תבקשי Icced Coffee

הם יביאו לך קפה קר עם קרח,אצלנו בארץ אייס קפה זה קרח גרוס.אז בסטארבאקס יש גרוס וזה הפרפוצ'ינו,והוא ממש ממש טעים! פערי תרבות זה משהו

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכנ''ל כלכך! ../images/Emo6.gif

ביקשתי אייסקפה וקיבלתי סתם נקפה עם קרח. איכסי. הפראפצ'ינו צ'וקלט צ'יפס (אחרי שנה וחצי אני עוד זוכרת
) הוא הדבר הכי מושלם וטעים בעולם *-*

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifברצלונה../images/Emo99.gif

הקנאה XD
איך היה!? ספרי מה עשית!D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיית שם מלא פעמים מה את קופצת ../images/Emo6.gif

היינו בארמון גואל,בבתים של גאודי,פארק גואל,בקתדרלה,בכנסיית סגרדה פמיליה,בשוק בוקרייה,בפארק הסויטדלה,בגן חיות,שער הניצחון,מוזיאון פיקאסו,היינו הרבה על הרמבלה כי הדירה שלנו הייתה על הרחוב,היינו באזור הגותי ובפלסה קטלוניה,אכלנו במקומות מגניבים כמו דנקן דונטס,סטארבאקס והארד רוק קפה,יצאנו בעיר ובכללי ממש נהנינו(ולא,לצערי הרב והעמוק לא היינו בקאמפ נו
.בפעם הבאה
) את מוזמנת להיכנס לבלוגסטר על מנת לראות תמונות,או בפייסבוק.

Serena16

New member
תשמרי את הביקור הבא לברנבאו ../images/Emo8.gif

הרבה יותר קלאסי
ישנתם בכלל? נשמע שהייתם בכל מקום בערך

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאל תדאגי ישנו

לא טוב,אבל ישנו.
היינו שם שבוע והאמת שהטיול היה די באיזי.בברצלונה הכול קרוב אחד לשני אז ביום אחד אפשר להספיק 5 אתרים לפחות.

Serena16

New member
עיר מדהימה

אבל אני הייתי שם רק 3 ימים ודי מיציתי... אולי כי חיכיתי כבר לנסוע למדריד אחרי זה
5 אתרים ביום זה המון... יפה לכם!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאמת עיר מדהימה

האמת שאם הייתי שם 3 ימים בכלל לא הייתי ממצה,הייתי שם שבוע ויש דבירם שלא עשינו. היינו סביב 4 אתרים בימים ממש חזקים.תראי לקחנו את הטיול באיזי ועשינו מה שרצינו,אז היו ימים עפ הרבה אתרים וימים עם פחות,זרמנו ולא עשינו 100 דבירם ביום והיינו מותשות.קמנו מאוחר וחזרנו כשרצינו לדירה. בברצלונה גם הכול קרוב אחד לשני אז 5 אתרים ביום זה טריוויאלי לחלוטין.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifראיתי בפייסבוקD:

איזה אדיר שהספקת לעשות כ"כ הרבה.XD נכון שזאת עיר כ"כ מדהימה? אני פשוט מאוהבת בה
ואיזה כיפלך שהדירה שלך הייתה ברחוב של הרמבלה.XD כאילו כשאני טסתי המלון היה מחוץ לעיר. שזה דיי הורס. למרות שיש רכבת והכל, זה נראה לי גאוני כל בוקר לקום וישר להסתובב בחנויות שם.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזו באמת עיר מדהימה

יש בה המון והכול קרוב אחד לשני.והיא גם מאוד יפה ומטופחת. כן האמת שתכננו את זה,אנחנו גם הסתמכנו על התניידות של כוללת הרבה מטרו כי לא רצינו לנסוע בלילה אז העדפנו להוית קרובות למרכז העניינים.את גם היית עם משפחה אז אפשר לשכור אוטו,אנחנו מעדיפות שלא. האמת שאין המון חנויות של שופינג ברמבלה,את השופינג הרציני עשינו במרמגנום,שזה הקניון ליד הנמל.ברמבלה יש את האווירה והתרבות,שזה לשבת שם לשתות קפה,ולראות את כל מופעי הרחוב.

למעלה