|הכלוב של הנחשה שלי

COW COW

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif|הכלוב של הנחשה שלי

זה הכלוב של הנחשה שלי אם למישהו יש הערות הארות או רעיונות לשיפורו שבבקשה יגיד כי חשוב לי שלנחשה שלי יהיה את התנאים הכי טובים שאפשר. תודה רבה אור נוימן

naja

New member
עיצוב יפה.

וגם מאפשר לנחשה להוציא אנרגיה ולחזק שרירים בטיפוס. אני אישית לא אוהב להשתמש בחול ים כמצע מאחר והוא מאוד דק ואם הנחשים מתחפרים בתוכו הם עלולים לנשום את החלקיקים שלו ואני לא בטוח כמה זה טוב, אבל אצלי מדובר בעיקר בפיתונים ובואות שבאים מאזורים טרופיים וידועים ברגישות שלהם לבעיות נשימה. אצל נחשי מלך אני משער שהמצע הזה לא יהיה כ"כ בעייתי מאחר וזהו נחש שנמצא גם באיזורים חוליים יבשים. יש שם איזשהו מקום מיסתור שהיא יכולה להתחבא תחתיו?

COW COW

New member
../images/Emo188.gifבטח

אתה לא ראית בפינה הימנית יש סלע שהיא מאוד אוהבת להית שם ולהתחבא שם. ויש לי גם שאלה: היום נתתי לנחשה שלי ללכת לישון ושמתי אותה בכלוב עם חושך וטמפרטורה שנעה בין 14 מעלות ל-16 מעלות אבל זה באותו החדר עם המערכת תופים כדאי לי להזיז אותה משם למקום אחר?
?
?
?
?
?
וגם היא לא מסכימה לאכול אז להשאיר אותה ערה עד שהיא תסכים לאכול או לתת לה לישון
?
?
?
?
?

naja

New member
אני חושב שפספסת פה משהו חשוב מאוד

אסור להכניס נחשים לישון על בטן מלאה!!!! צריך לחכות לפחות שבועיים מההאכלה האחרונה ועד שמכניסים את הנחש לתרדמה אחרת המזון הלא מעוכל שבבטן נרקב והנחש מת. בקשר לתופים-נחשים אמנם לא שומעים אבל הם כן מרגישים ויברציות ולכן זה לא הכי טוב. תנסה בחדר אחר או במחסן בחצר.

למעלה