שבת טובה לכולם

פרויז1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo265.gifשבת טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif

שבת טובה ומענגת לכל החברות והחברים - לכולם
לותיקים, ולאלה שהצטרפו אלינו השבוע . בפורום תרבות פרס, דנים בכל נושא הקשור בפרסים וגם באחרים כאחד.
קורטוב של הומור מומלץ וינעים את הביחד כאן. אני מצידי אעשה למטרה זאת והשאר קשור ברצונכם לבטא את מה שאתם רוצים.
כאן המקום
כתבו, תתיחסו
הפורום נועד להנאתכם
כל אחד רצוי פה.
השיר : ע'נארי הא
האלבום המלא של הזמרת הפרסיה האופטימית, הקצבית, והנהדרת :
פטאנה
אני רוצה מכווו-ללם : שכל מי שנכנס - יכתוב שבת שלום. מותר לספר, לפרט, הכל !

פרויז1

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo94.gif מה קרה לאבר המין של הגבר הפרסי

אשר עלה ארצה? לא צברים
מחקר
בינלאומי
בדק את אורכם של אברי המין
של הגברים בעולם. במזרח הרחוק, באפריקה, באסיה,בפרס, במזרח התיכון, בישראל, אמריקה ואירופה. חידה : אבר המין של איזה גבר ארוך יותר? אורך אבר המין של הגבר הפרסי
, או אורך אבר המין של הגבר הישראלי?
ועוד חידה : מה לדעתכם קרה לאורך של אבר המין של הגברים היהודים שעלו מפרס לישראל :
האם אורך אבר המין של הגברים היהודים שעלו מפרס לישראל השתנה בהתאם לגודל אבר המין הזכרי המקומי, או שאורך אבר המין של הגברים היהודים שעלו מפרס לישראל נשאר באותו באורך כמו שהגבר הפרסי עלה איתו ארצה? ואם חל שינוי באורך : בכמה מילימטרים/סנטימטרים אתם מעריכים שחל השינוי
קדימה לניחושים : אני :
מחכה לניחושים!

SAAM1

New member
שבת שלום

שבת שלום לכולם אגא פרויז אני מציע כל עוד קצב בחוץ תפנה אליו את השאלה לדעתי הגבר הפרסי היה גבר ונשאר גבר אפילו בגילי הוכחות יש למכביר עם דוגמא ממקור ראשון

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifסאמי ודאותק! דיברתי על מחקר מדעי בינלאומי.

לא על פרסי מסויים!
לאן היגעתם? תגידו : בינינו : לפי דעתכם! כידאי שנעסה תחרוט של הזין הגדול ביותר בפורום? מה אתם אומרים? לפי ממצאי המחקר שבידי, התוצאות... לפתוח שרשור? הנושא יכול להיות : הגברים הפרסזים או האפגנים מוזמנים להציג צילומי הפין הפרטי שלהם. איך נמדוד? יש מי שיצלם מקרוב ומי שמרחוק. אולי נזמין אותם? לאן נזמין? נבקש מתנדב שנערוך את התחרות אצלם בבית? מה אתם חושבים? מה חושבים חברי/ות הפורום?

למה גיפרת? נחנו לא בני אדמין?

נחנו כוללל כווול כולנו בנים של איבּרָהים. אז למה תגידי כך? אה? הה? זה לא יפה בחיית אבו ענטר!

נהורית1

New member
מר פרויז הנכבד../images/Emo4.gif

אבקשך להסיר את המאמר מיום שישי שעה 14.55 המאמר מביך מיותר לחלוטין ולא ראוי לפורום נכבד זה. תודה יהודית

פרויז1

New member
יהודית, תודה על תשומת ליבך !!!../images/Emo140.gif

המאמר פורסם בתקשורת ההמונים בארץ ובעולם, מבוסס על מחקר מדעי בהיקף בינלאומי. הבאתו לפורום אינטרנטי, רק מעשירה את הידע של החברים/ות בתחום המחקר המדעי. מסקנות המחקר נוגעות גם לפרסים וגם לישראלים. המחקר הוא מדעי-חברתי, וכאמור בחתך דמוגרפי. אינני מבטל את דברי הביקורת והסתייגויות שלך! הם לגיטימיים, חיוניים למערכת בריאה ואני מברכך עליהם!!! אני מציב את דברייך, יהודית חברתי, לצד הדברים שנאמרו וזכו להתייחסויות. המשך דיון פורה
ברשותך שבדיעבד : צרפתי את הודעתך לאשכול הרלוונטי.

נהורית1

New member
למר פרויז

אינני מתכוונת להמשיך בדיון ה"פורה" תרתי משמע, אני מבקשת בפשוטו להוריד את המאמר. הפורום הזה נקרא 'פורום תרבות פרס' ולא 'הפורום של פרויז'. אילו היה זה פורום על שמך לא הייתי מעזה לומר מילה אבל ברגע שבחרת לקרוא לפורום הזה 'פורום תרבות פרס' זה מחייב. מחייב לא לפגוע בקוראים וברגשותיהם, ולא משנה אם זה בשם מחקר מדעי כל שהוא. אני בטוחה שיש עוד קוראים שהיו מצדדים בהורדת המאמר המביש הזה. ישנם כל כך הרבה נושאים ראויים,במיוחד עכשיו לפני פסח. נוצר הרושם שמה שמעניין את הפרסי הממוצע זה רק ה.... קודם הנשיא ועכשיו אתה. אכזבה רבתי. יום טוב יהודית

למעלה