עדיין בפינתנו- דיסקים

../images/Emo13.gif../images/Emo41.gifעדיין בפינתנו- דיסקים../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

1.מהו האלבום הראשון שקנית [בעצמך,לבד, מכספך] 2.מהו האלבום האחרון שקנית? 3.מהו הדיסק הבא שתקנו?

mekl

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

1.מהו האלבום הראשון שקנית [בעצמך,לבד, מכספך]עוד לא מכספי, אבל הראשון בכלל הוא הבנות נחמה
ומטרופולין- בוז
2.מהו האלבום האחרון שקנית?הרגלים רעים של יוני 3.מהו הדיסק הבא שתקנו?אמממ..יש רשימה ארוכה

A m 0 s

New member
אההממ....

1.מהו האלבום הראשון שקנית? נראה לי (אני ממש לא בטוח) שאת יום יום של דנה ברגר {מה שקרה לי זה שהיו לי את כל השירים שלה כבר על המחשב אבל רק את יום יום קניתי ראשון ואז בסדר יורד קניתי אתתוך כדי תנועה, עד הקצה, פשוט ליהות ודנה ברגר, רק בגלל דנה התחלתי לקנות רק דיסקים מקוריים ומאז כמעט כל שבועיים אני קונה דיסק... שזה פשוט אסון) 2.מהו האלבום האחרון שקנית? לגמרי לא שקטים של ורד קלפטר --- ובדיוק השבוע ראיתי שהולכים להוציא את זה במהדורה מחודשת ככה שקניתי סתם דיסק ישן כביכול...!!! 3.מהו הדיסק הבא שתקנו? אין לי מושג... אבל בא לי על דיסק של אוליביה ניטון ג'ון...

amitshilo

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

1. עוד לא קניתי שום דיסק מכספי
אבל, שני הדיסקים שהיו לגמרי שלי, כי קיבלתי אותו ליום הולדת הם: לזוז של הדג נחש וקובי של הדורבנים. (כן, היה לי איזה קטע עם הדורבנים
). 2. האלבום האחרון שקניתי...ממ..אני חושבת שדיסק של Aritha franklin שנקרא respect, ובאותה קניה גם קניתי לידיד שלי דיסק של muze שנקרא showbiz. 3. וואו, יש המון. דבר ראשון את "לב" של עמיר ג'נגו רוסיאנו. אח"כ יש עוד רשימה עצומה.

../images/Emo23.gif../images/Emo220.gif

1. הדיסק הראשון שקניתי הוא דיסק של לד זפלין, אוסף מדהיםםםם עם כל הלהיטים שלהם
2. הדיסק האחרון שקניתי לבדי הוא של ר דנקר ועילי בוטנר
"שווים". 3. הדיסק הבא שאני אקנה וא- אביב גפן והטעויות LIVE ואחריו את של כפיר אפשטיין

../images/Emo126.gifאניאניאניאני../images/Emo220.gif

אני לא קונה הרבה דיסקים, אבל יש לי כמה
1.מהו האלבום הראשון שקנית [בעצמך,לבד, מכספך]זה לא אותו דבר של עברי לידר
2.מהו האלבום האחרון שקנית?כפיר אפשטיין
3.מהו הדיסק הבא שתקנו?אינני יודעת. אני רוצה של ג'נגו, של bright eyes, של יואב דגני כשיצא טפו טפו, ועוד מלא

ניר86

New member
עונה :)

1.אין לי מושג כי זה באמת היה מזמן .... !!! מה גם שזה נראה לי היה אלבום לא ישראלי ...בין הראשונים אבל שעולים לי לראש היה זקני צפת חחח אבל לא סגור מה היה הראשון ראשון ...הייתי ממש קטן חח 2. האלבום האחרון זה של איה כורם - שפה זרה 3.אין לי מושג מה הדיסק הבא! יש כ"כ הרבה שאני רוצה ... נראה כבר בפעם הבאה שאני אכנס לחנות דיסקים ...

:)

1.מהו האלבום הראשון שקנית [בעצמך,לבד, מכספך]: לא זוכרת, האמת. זה היה כל כך ממזמן. 2.מהו האלבום האחרון שקנית? מטרופולין- הסליל:) 3.מהו הדיסק הבא שתקנו? אמ.. מניחה שזה יהיה של הפרוייקט "עבודה עברית".

mekl

New member
נו, ומה את חושבת עליו באמת?

דיסק טוב, לא? מטרופולין

עכשיו אני../images/Emo3.gif

1.מהו האלבום הראשון שקנית [בעצמך,לבד, מכספך] שששש אל תגלו אבל נטליה אוריירו.. הראשון שקיבלתי היה ספייס גירלז הראשון
2.מהו האלבום האחרון שקנית? את כל 13 אני יכתוב??? שירי מיימון ירמי קפלן גלעד שגב וכו' 3.מהו הדיסק הבא שתקנו? אסור לי לקנות דיסקים יותר.. עד שיגמרו התשלומים על ה13 אבל אני אשמח לקבל את האוסף של אתי אנקרי

A t z a

New member
היי הראשון שקיבלתי היה גם הספייס גירלז../images/Emo80.gif

למעלה