בשורות טובות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif בשורות טובות

היום בבוקר החלטתי להיפגש עם חברה שלי בתל- אביב ולהסתובב לנו אחרי שבועיים שאני בבית מרוטת עצבים נעה בין בכי לעצב לחוסר וודאות וידעתי שביום ראשון אני מתחילה סימסטר ב עם חוסר הידיעה מה קורה איתי ואם בכלל אוכל להמשיך ללמוד והנה בדרך אני מקבלת טלפון מהמדריכה שלי. הלב שלי קפא באותם רגעים וחששתי לענות אך בפיה היו בשורות טובות שהבית ספר קיבל פקס ממשרד הבריאות ושהכל בסדר ושאוכל להמשיך בלימודי והכי חשוב בהתנסות הקלינית. הרגשתי הקלה כל כך גדולה ורציתי לצעוק מרוב שמחה ברחוב- אבן ירדה מליבי. אני לא יכולה לתאר במילים את מה שעברו עלי בשבועיים האחרונים. הרגשתי שנעשה לי כזה עוול והרגשתי שונה מאחרים בגלל הלופוס , כאילו עם כתם. אני לא יכולה להגיד שאני חוזרת ביום ראשון כולי שמחה וטובת לב. יקח לי הרבה זמן להתגבר אם בכלל על התחושה הזו של הכעס על כל המהלך שהדברים התנהלו, זה היה כל כך מיותר אם כל הבירורים היו נעשים בזמן. אני בוודאי לעולם לא אשכח את התקופה הזאת אך שמחה מאוד שהיא נגמרה ככה ועכשו הזמן לאסוף את השברים ולאגור כוחות לסימסטר חדש

1ט ל י

New member
שמחה לשמוע שהכל הסתדר

מה עם ההתנסות שהפסדת בגלל חוסר הארגון המרגיז הזה? אני מקווה שהם לא הולכים לעשות לך בעיות עם זה. סופ"ש נעים,

gaia20

New member
../images/Emo24.gifנו....הכל הסתדר בסוף../images/Emo24.gif

איזה כיף!!! אני שמחה לשמוע על ההתפתחות המאוד לא צפויה, להגיד לך את האמת, אני חשבתי שזה אבוד לך, באמת...איך שהם הקפיאו הכל כל כך מהר.....וע"פ כל הסיפורים של חולי הלופוס ( וחולים בכלל...) לגבי הצרות שמע' החינוך ואחרות עושות להם...אני היתי בטוחה שזה הסוף שלך שם. אבל- הפתיעו לטובה שם למעלה
שיהיה בהצלחה בסימסטר הקרוב

למעלה