====
===

====../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif===

אז ככה... קודם כל תודה רבה לכל המשרשרים ששירשרו לי מזל טוב... אני מאוד מעריך זאת...חן חן... תודה רבה לכל אלה שהגיעו ביום חמישי לטיים אאוט....היה פיצוץץץץ... צריכים לעשות את זה לעיתים יותר תכופות...היו שם חבר´ה שבהחלט שמחתי לראות שוב פעם אחרי הרבה זמן...(אקס תמשיך לחכות לקופרהII) תודה לחברה הקרובים שלי שבאו לטדי ושמחו בשמחת הצהובים שנשארו בליגה ונתנו הופעה מהסרטים.. וכמובן בל לשכוח את ארוחת השחיתות בסעיד...אחרי המשחק... היה אחל´ה של סופ"ש...(אפילו שדרסתי חתולה בגודל של סוס יאור עם פירסינג) בקיצור...תודה...!!! ביי.. *איטלקי24S *

ששששששששש.......

לביאהההההה......!!!! את גם הבטחת שתמורת 120 ש"ח את לא תגלי נכון??? אני הוספתי את ה-20 ש"ח האלה מכיסי..מה קורה??? ביי.. *איטלקי23S קונה חברים ועושה איתם טרייד אין בשטחים*

איטלקי

אני יודעת שפיספסתי את היומהולדת אבל בכל זאת מזל טוב חומד הלוואי שכל יומהולדת שלך וגם שלי יהיה כזה מיוחד בה ביי

pachanga

New member
../images/Emo6.gif זוהר.... ואיטלקי...

חבל חבל מאוד שאני מפספסת את כל המפגשים הכי כיפיים שלכם ושוב מזל טוב
אני עוד אחזור מבטיחה
ובקשר לזה שאתה בצ´ט מה קשה לך לענות???????

זוהר???

תן לי סיבה אחת...למה שאני לא אגיע ל-25???? (למרות שיש מיליון...תן לי רק אחת) ביי.. *איטלקי24S מרגיש מאויים*

איטלקישט.....

אני חושבת שבכל הסופ"ש הארוך הזה נהנתי ממשהו קטן אחד פעם ראשונה אמרו לי אושר תשבי את מסתירה את המגרש!! לא כל יום אני שומעת דבר שכזה (חיחיחיחי) עכשיו ברצינות, באמת שהיה סבבה מומולדת (א-פ-י-ל-ו שזה היה בטיים אאוט
) האירוח המקסים (יותר נכון הפלישה העצבנית) שעשינו אצל אפריקו´ש בבית והסיום המשתולל של בית"ר בטדי !! (מכל המגרש והאנשים שהיו בו, קלטו בטלויזיה רק את הסומבררו של חגית! חחחחחחחחח) באמת שהיה כיף אנשים ואיטלקיש שוב
מ
ז
ל --
ט
ו
ב

shanikoo

New member
אני כבר שם חומד...

רק בואי מהר,אני לא נשארת לעוד הרבה..!

למעלה