עפטוב

New member
חוץ ממני...

גם חברה שלי קיבלה כבר את הכרטיסים שהיא הזמינה בטיקטמאסטר... אבל אל תתייאשי.... אם לא יגיע תוך שבוע-שבוע וחצי (אל תשכחי שפסח ויש עומס וחופשים כל הזמן) תתקשרי לטיקטמאסטר ותסבירי שאת פשוט מחו"ל ומה אפשר לעשות....

bluemoon2

New member
מנצלשת, ברשותך...

אחרי כמה ימים שלא הייתי כאן וקצת בירורים, כנראה שהתאריכים לא יסתדרו לי מבחינת וומבלי ארנה, ובין כה וכה אני מבינה שכנראה אין איך להשיג כרטיסים יותר... ומבחינת עלויות של יוני- טוב, לונדון נהיית ממש ממש יקרה וכל ההצעות מחיר שקיבלתי הן ממש, אבל ממש מוגזמות... אני דיי מיואשת, כנראה ביום ראשון אני אבקש החזר על הכרטיס ולא אזכה ללכת לשום הופעה. זהו, תרגישו חופשי לנסות לעודד אותי...:(

לי יש כרטיסים ל 25.5

ז"א, בהנחה שאני כבר אקבל אותם. אני כנראה מוותרת על ההופעה, אז אם התאריך הזה מסתדר לך את מוזמנת לפנות אליי במסרים. ההופעה היא בוומבלי ארינה.

bluemoon2

New member
זה יוצא כ"כ הרבה כסף...

שבא לי לבכות... הטיסה תעלה כמעט 500 דולר (המחירים נבדקו בכל חברת תעופה אפשרית כמעט, וזה נכון לעכשיו... ביוני יש יותר ביקוש), ואני אצטרך מלון (כל המלונות באיזור כבר תפוסים, אז הדברים האפשריים הם באיזור ה100 לירות שטרלינג ללילה) לפחות ל-3 ימים ככה, כי זה יוצא סוף שבוע והטיסות בעייתיות... אוווווף, זה כל כך לא הוגן... זאת באמת הזדמנות חד פעמית וממש רציתי (ועדיין), כי אני כל כך חייבת את זה לעצמי... הבעיה היא שזה פשוט יגרום לכך שלא תשאר לי ולו אגורה שחוקה אחת, ואני לא בטוחה שאני יכולה להרשות את זה לעצמי... ותודה על ההצעה לכרטיס- רק שבתאריך הזה אני בוודאות לא אוכל בין כה וכה...

אל תקני את כרטיסי הטיסה מעכשיו...

תחכי עוד קצת, אני מבטיחה שמחירים יירדו..! גם אנחנו התחלנו לבדוק מוקדם, המחירים היו פשוט בשמיים, אצל רוב חברות התיירות המחירים נעו בין 500$ ל800$, ופתאום לאחרונה מצאנו דיל של 346$ (לא זוכרת מחיר ממש מדוייק, פלוס מינוס 30$). אל תוותרו בנות, זה עוד יסתדר לכן!!

bluemoon2

New member
אני לא חושבת שהמחירים ירדו דווקא,

כי בכל זאת יוני זה תקופה מבוקשת יחסית לטיסות, אז אני לא בטוחה שזה יהיה יותר טוב... הבעיה היחידה היא שלא יודעת אם כדאי לי לחכות, אני יכולה לקבל החזר עד ה-1 במאי (למרות שמלכתחילה לקחתי בחשבון הפסד כספי על הכרטיס עצמו), אז יש לי בערך 3 שבועות למצוא דיל הגיוני או להתייאש... לא אופטימית מדי כרגע:(

BusyLilBee

New member
את תמיד יכולה לנסות לקנות להחליף

כרטיסים עם בנות מהפורומים של טייק דאת, לדעתי שווה לנסות אין מה להפסיד!

הלוואי ויכלתי לעשות את שני הדברים

אבל כנראה שאני אחתוך למזרח לכמה חודשים במקום...

למעלה