ביום רביעי ב00:00 ערוץ 2 יש "הזעם - קארי 2" סרט המשך שלשם שינוי לא מאכזב...
C cj20 New member 22/9/03 #1 ../images/Emo13.gif../images/Emo91.gif ביום רביעי ב00:00 ערוץ 2 יש "הזעם - קארי 2" סרט המשך שלשם שינוי לא מאכזב...
../images/Emo13.gif../images/Emo91.gif ביום רביעי ב00:00 ערוץ 2 יש "הזעם - קארי 2" סרט המשך שלשם שינוי לא מאכזב...
א אנזימים New member 22/9/03 #2 סרט חמוד ביותר כמובן שאין בכלל השוואה לסרט ה-1 הגאוני ביותר של בריאן דה פלמה יפהה! ערוץ 2 מתורבתים!
V VAMPhantom New member 22/9/03 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif מלים כלבבי...אגב: בנוגע לקארי-2... תכינו מזון מהיר פעם אחרונה שראיתי...זה נמשך ונמשך ונמשך...
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif מלים כלבבי...אגב: בנוגע לקארי-2... תכינו מזון מהיר פעם אחרונה שראיתי...זה נמשך ונמשך ונמשך...
V VAMPhantom New member 22/9/03 #5 אהה, סליחה../images/Emo6.gifעכשיו נזכרתי ש... התבלבלתי עם "יורקת-האש 2"
E europe1990 New member 22/9/03 #6 חברה!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההה הערפדיק עשה טעות!!!!!!!!!! הדיבוק חזר אליו-!!! אתם יודעים מה זה אומר!!!!!!! הדיבוק נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חברה!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההה הערפדיק עשה טעות!!!!!!!!!! הדיבוק חזר אליו-!!! אתם יודעים מה זה אומר!!!!!!! הדיבוק נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V VAMPhantom New member 22/9/03 #9 אכן כן...לכן אמרתי שהתבלבלתי../images/Emo6.gif תקרא מה רשמתי בטעות על "קארי2"...ותבין
V VAMPhantom New member 22/9/03 #13 אכן כן...לכך כוונתי... אגב, אין זה אומר שאין זה סרט טוב, אלא אפילו מאוד טווווב! כוונתי במיוחד להכין הכל לידך, בכדי לא לפספס כל קטע בסרט... לראותו רצוף...
אכן כן...לכך כוונתי... אגב, אין זה אומר שאין זה סרט טוב, אלא אפילו מאוד טווווב! כוונתי במיוחד להכין הכל לידך, בכדי לא לפספס כל קטע בסרט... לראותו רצוף...
X xander55 New member 22/9/03 #14 אההה....../images/Emo129.gif רציתי לקחת את זה, אבל אז ראיתי שזה המשך, ואני לא יודע מה הסרט הראשון.
C cj20 New member 23/9/03 #17 אני התלהבתי שסו משחקת שם... איזו זקנה היא בסרט השני יחסית לראשון! ועדיין יפה... והיא צצה לי השבוע באיזו סדרה בערוץ 2. אממ, מה זה היה? אהה, ב"אליאס".
אני התלהבתי שסו משחקת שם... איזו זקנה היא בסרט השני יחסית לראשון! ועדיין יפה... והיא צצה לי השבוע באיזו סדרה בערוץ 2. אממ, מה זה היה? אהה, ב"אליאס".
א אנזימים New member 23/9/03 #18 וואלה? סווה../images/Emo13.gif גם קארי עצמה (סיסי ספיק) משחקת באיזה סרט בסינמה
C cj20 New member 23/9/03 #19 סיסי ספייסק שחקנית מדהימה! מצחיק שטרבולטה שיחק בילי ב"קארי"... ידעתי שהוא משחק ועד שראיתי את הסרט דמיינתי אותו בתור טומי...
סיסי ספייסק שחקנית מדהימה! מצחיק שטרבולטה שיחק בילי ב"קארי"... ידעתי שהוא משחק ועד שראיתי את הסרט דמיינתי אותו בתור טומי...