אני כל כך מאושרת

מאוהבת!

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif אני כל כך מאושרת ../images/Emo99.gif ../images/Emo13.gif

אני יודעת שזה לא בסדר מצידי להיות כ"כ מאושרת בזמנים כאלה, אבל אני לא יכולה לשלוט בזה! טוב מי שיודע יש איזה ילד אחד שאני דלוקה עליו, ואני לא יודעת מה לעשות לגבי זה הקיצר..... סוף סוף משהו מתקדם! שלחתי לו הודעה לפלאפון, והוא החזיר לי תשובה "מי זה?" ורשמתי לו "רותם. טוב יאללה ביי"!!!!!! זה לא מי יודע מה, אבל זה התקדמות! אני שמחה שיש התקדמות!!!!!

מאוהבת!

New member
תיקון טעות!

אני ממש לא דלוקה עליו! ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא!!!!!! חס וחלילה! לא התכוונתי דלוקה-התכוונתי מסמפטת והסמיילים עם הלבבות בעיינים כאלה חמודים שהייתי חייבת לשים אותם...

balcony

New member
מה פתאום- 13 מקסימום. ../images/Emo6.gif

אני גם רוצה להיות כל כך תמימה שוב!!!

מאוהבת!

New member
אני שמחה שאתם.....

נהנים ככה לנסות לחשוב מה הגיל שלי. אחרי שכתבתי את זה, התכתבתי איתו בפלאפון איזה שעתיים! שעתיים שלמות!!!!!!!!!!! והיום בביה"ס ראיתי אותו מרחוק והוא עשה לי שלום וכזה "מה המצב?", ולפני כמה דקות דיברתי איתו כמה דקות בטלפון!!!!! וחוץ מזה זה לא שאני מאוהבת בו או דלוקה עליו אני סה"כ מסמפטת אותו!!!

מאוהבת....

מתוקה לא ניראה לי שאת סתם מסמפטת אותו... לפי איך שאת נישמעת ~ את מאוהבת בו בטירוףףףף! מ-כל "היי" שהוא אומר לך את מתלהבת ומכל הודעה פשוט את קופצת רק שלא תתעלפי! אבל לא אמרתי שזה רע להיפך! אולי את באמת אוהבת אותו "מבלי לשים לב"... בכל אופן שהיה לך בהצלחה איתו
מעיין

למעלה