• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo13.gif

תודה לאל היום היה המבחן האחרון. הוא היה ממש בסדר ואני מקווה שהצלחתי בו. זהו סיימתי עם המבחנים , עכשיו נשארו לי רק עוד כמה עבודות לכתוב and that´s it.

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סופסוף זה עומד להגמר- עכשיו הגיע הזמן להכיר את שירי החדשה- שירי נטולת הלחצים!!!! (אני המצאתי את השם המדהים הזה
) שירי יקירתי- סיימת את כל המבחנים בהצלחה, אני מציעה לך עכשיו (ואל תתני לי תרוץ שאין לך זמן- יש לך את כל הזמן שבעולם!!) ללכת לישון כמה שעות- תעשי לעצמך השלמת שעות שינה... אחר כך, שימי על עצמך קצת כסף ומיד לרוץ לקנות לך חולצה יפה, לשיפור ההרגשה הטובה...

ל3

New member
גיאוש´ המקסימה

עכשיו קמתי משינה קצרה- זו הרגשה נפלאה. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך ולכול מי שתמך בי בתקופה הקשה האחרונה. תודה רבה על הכל. אני לא אשכח את זה לעולם. ואני באמת מקווה שעכשיו אכנס לתקופה טובה יותר ואם החום לא יחזור אז החל מיום ראשון אני אמורה להתחיל לרדת במינון הסטרואידים. אז
לכולם ( ובמיוחד לגיאוש´, וויאן, רינתוש´, וכוכי)

קטיפה

New member
שירי מתוקה!

סוף סוף נגמרו המבחנים תעדכני אותנו בתוצאות נכון?
ממני שירלי

לשירי ../images/Emo85.gif

הייייי !!!!! אני שמחה שעברת את המבחן ... ושיהיה לך בהצלחה! וכן כן , תעדכני אותנו! אני בטוחה שהכל יהיה בסדר. קארין

למעלה