ידידה שנשאר לה סמינריון להגיש להשלמת התואר.
Z zeevsch New member 24/12/09 #1 לפני כמעט שנה שאלתי כאן לגבי ידידה שלי שצריכה לסיים עבודה לתואר. שאלתי מי רוצה לעשות זאת ושניים ענו לי. היא ניסתה להשיג אך לא הצליחה. אם מישהו מעוניין, בבקשה לשלוח לי פרטים ואמסור לה אותם.
לפני כמעט שנה שאלתי כאן לגבי ידידה שלי שצריכה לסיים עבודה לתואר. שאלתי מי רוצה לעשות זאת ושניים ענו לי. היא ניסתה להשיג אך לא הצליחה. אם מישהו מעוניין, בבקשה לשלוח לי פרטים ואמסור לה אותם.
Z zeevsch New member 27/12/09 #5 ראשית, לא מדובר על בר-אילן שנית, לפי הבנתי זה חוקי, כל עוד העבודה אינה מועתקת.
ש שקדיה11 New member 27/12/09 #6 בכלל לא אם היא חתומה על העבודה, היא צריכה לכתוב אותה. זו עילה לפסילה. (אני כותבת כשאני יורה לעצמה ברגל, כי דווקא אשמח להכין את העבודה בשבילה)
בכלל לא אם היא חתומה על העבודה, היא צריכה לכתוב אותה. זו עילה לפסילה. (אני כותבת כשאני יורה לעצמה ברגל, כי דווקא אשמח להכין את העבודה בשבילה)
ע עזרא גבאי New member 28/12/09 #7 כולם פראיירים הכי פשוט לעשות את הסימנריון של רוזביץ'. מבחינתו שלושה סטודנטים יכולים להגיש לו סימנריון שלא עולה על 10 עמודים!!! אני מת עליו!
כולם פראיירים הכי פשוט לעשות את הסימנריון של רוזביץ'. מבחינתו שלושה סטודנטים יכולים להגיש לו סימנריון שלא עולה על 10 עמודים!!! אני מת עליו!
Z zeevsch New member 29/12/09 #9 בכל מקרה לא סטודנטית בבר אילן פרנסה טובה לסטודנטים? האמת שאם יש משהו שאני ממש לא אוהב לעשות, זה לכתוב עבודות, אבל עושה את זה בלית ברירה.
בכל מקרה לא סטודנטית בבר אילן פרנסה טובה לסטודנטים? האמת שאם יש משהו שאני ממש לא אוהב לעשות, זה לכתוב עבודות, אבל עושה את זה בלית ברירה.