• פותח הנושא dundy
  • פורסם בתאריך

Alien25

New member
כלוב ממש יפה ונקי

איפה השגת את הענף? האם העלים בכלוב אמיתיים?

dundy

New member
זה לא ענף, זה שורש של עץ שיטה

סוככנית שניסחף בזרמו של נחל בערבה. העלים לצערי הם מפלסטיק לטובת המראה הירוק תמיד תודה!!

Alien25

New member
זה נראה ממש אמיתי

אתה יודע אם אני יכולה למצוא ענפים של עץ השיטה בירושלים או שהם רק גדלים ליד נחלים?

dundy

New member
בירושלים תנסי להשיג שורשים של |שתיל

עצי זית, הם יפים לא פחות. עצי שיטה ניתן למצוא בנחלים מדברים.

Alien25

New member
הבעייה היא...

הבעייה היא שהאיגואנה שלי לא תוכל לטפס על
כי היא גדולה מדי וחשבתי על גזע עץ או ענף עבה ואני מחפשת מקום למצוא כזה. יש לך אולי רעיונות?

dundy

New member
לא התכוונתי שתשימי שתיל

זה רק סמיילי שלא הצליח לי. כמו שכתבתי קודם, יש בירושלים עצי זית,את יכולה לשים לאיגואנה שלך גזע או שורש של זית, זה מאוד יפה, לא פחות יפה מהשיטה שיש לנחשון(הנחש שלי). עצי שיטה יש רק באיזורים מדבריים.

maorkn

New member
ענפי שיטה

אם עדיין את ממש רוצה ענפי שיטה את יכולה למצא במעלה או בכפר אדומים אבל נראה לי שאפשר למצא דברים יותר מועילים לאיגואנה כמו למשל אקליפטוס שאפשר למצא שניים שלושה עצים ממנו ביער ירושלים או אם כבר יער ירושים בגלל החורף וגם בגלל שככה זה נפלו הרבה עצי אורן אז לכי תבחרי פשוט. חשוב לזכור לחטות את העץ לפניי במים רותחים וקצת אקונומיקה אבל ממש ממש מעט כאילו רבע כוס לדלי מלא אגב אני לא יודע כמה זה ממולץ אבל לאיגואנה שלי הייתי מחביא פרות כמו פטל ודברים רכים אחרים בתוך העץ, זה היה מעסיק אותה וגם היא הייתה קצת משפשפת את הציפורניים

1צחי

New member
שני דברים

עד כמה שידוע לי אקליפטוס הוא רעיל לאיגואנות (הוא מפריש חומרים)אך אני לא סגור ב-100% ולגבי ענפי אורן יש להם שרף ולכן אסור להשתמש בהם. ענפי הדרים הם מאוד יפים ולא מסוכנים ובטיול לפרדס בסביבה אפשר לימצוא כמה ענפים.

dundy

New member
אם אני אשים בטרריום של הנחש שלי

ענף של נגיד, עץ זית, שעבר שיוף,ליטוש וצבע (עם לקה) האם הריח של הלקה יזיק לנחש ?

1צחי

New member
אין צורך בכל

זה אתה יכול לשים ענף זית,רק לוודע שאין מזיקים.

Alien25

New member
אז הלכתי ביום שבת

לשדות ליד גן סאקר (למי שמכיר) והבאתי ענף גדול של עץ שיטה עם עלים וכו'. ומצאתי עוד כמה ענפים גדולים ובניתי לה "אזור מחייה" מדהים. אני אנסה לצלם תמונות ואשים כאן.

למעלה