זה רק סמיילי שלא הצליח לי. כמו שכתבתי קודם, יש בירושלים עצי זית,את יכולה לשים לאיגואנה שלך גזע או שורש של זית, זה מאוד יפה, לא פחות יפה מהשיטה שיש לנחשון(הנחש שלי). עצי שיטה יש רק באיזורים מדבריים.
אם עדיין את ממש רוצה ענפי שיטה את יכולה למצא במעלה או בכפר אדומים אבל נראה לי שאפשר למצא דברים יותר מועילים לאיגואנה כמו למשל אקליפטוס שאפשר למצא שניים שלושה עצים ממנו ביער ירושלים או אם כבר יער ירושים בגלל החורף וגם בגלל שככה זה נפלו הרבה עצי אורן אז לכי תבחרי פשוט. חשוב לזכור לחטות את העץ לפניי במים רותחים וקצת אקונומיקה אבל ממש ממש מעט כאילו רבע כוס לדלי מלא אגב אני לא יודע כמה זה ממולץ אבל לאיגואנה שלי הייתי מחביא פרות כמו פטל ודברים רכים אחרים בתוך העץ, זה היה מעסיק אותה וגם היא הייתה קצת משפשפת את הציפורניים
עד כמה שידוע לי אקליפטוס הוא רעיל לאיגואנות (הוא מפריש חומרים)אך אני לא סגור ב-100% ולגבי ענפי אורן יש להם שרף ולכן אסור להשתמש בהם. ענפי הדרים הם מאוד יפים ולא מסוכנים ובטיול לפרדס בסביבה אפשר לימצוא כמה ענפים.
לשדות ליד גן סאקר (למי שמכיר) והבאתי ענף גדול של עץ שיטה עם עלים וכו'. ומצאתי עוד כמה ענפים גדולים ובניתי לה "אזור מחייה" מדהים. אני אנסה לצלם תמונות ואשים כאן.