greeneye

New member
../images/Emo13.gif

סלבריטאי ישראל יוצרים למען ילדים, ומעצבים כפות עץ מקושטות שימכרו במכירה פומבית וההכנסות הן תרומה לילדים. הנה, למשל, כף שאחד האנשים שיותר אהובים על הפורום שלנו. לדעתי הכף יותר יפה משל...כמעט משל כולם שם.

פIלי

New member
הראשצית אמרה

שאם הפטח"ש לא יגיע לרשג"ד, כל הבזנ"ט מהשלט"צ יתחילו להשתקל"ף. מה יש לך להגיד על זה?

greeneye

New member
יש לי מה להגיד.

הראש צוות אמרה שאם הפטיש חמש שמן(?) לא יגיע לראש גדוד כל הבזנט (שזה אגב לא ראשי תיבות בכלל, זה גוש ברזל מכוער שתוקעים באדמה) מהשלטי צוות(?) יתחילו להשחיל תוכים קלים להשגה פוף. נכון תרגמתי טוב?

פIלי

New member
יש מצב

מצד שני אם החזק"ד יבוא למד"צ ויגיד לו שהמד"ב מוסר לטרט"ר ד"ש אולי עו"ד יצא מזה משהו. ותגידי לו שיפסיק לעשות רו"ח.

greeneye

New member
כן יער? בוא נראה מה אתה מבין במושגי

*במושגים. פרש את זה (כולל הסברים להגדרות תפקיד): "דור! שמעתי שאתה ראשג"ד של רן. אז תגיד לו שיבוא לת"ס או שזה יגמר בשיחה עם מישהו ששייך לצפ"ה, כי שמעתי שהוא דפק לחניך סנדה בראש, וניסה להרביץ לו עם בזנט. וחוץ מזה, תגיד לשאר החניכים שגם לא יתעסקו עם החב"דים והחב"עים שנמצאים בחדר שכב"ג, כי אחד מהם כבר פצע את עצמו".

Yuvalenko

New member
יש לך טעות בהודעה הקודמת../images/Emo26.gif

בזנט אולי לא נשמע ראשי תיבות, אבל זה כן. זו מילה בסלנג צבאי שבמקור נכתבת כך: בזנ"ת = ברזל נתקע. או משו כזה. כן, הראשי תיבות הצהליים אינם מדויקים ולא הולכים בדיוק לפי האקדמיה ללשון עברית. כשתגיעו לצבא תבינו שאתם לא יודעים את קצה הקרחון... חבל"ז!

Testicles

New member
אה..... אז זה מה שהם התכוונו.....

אבל אל תחשוב שבגלל שיש בצבא בזנ"תים ואוהלים, ואפילו לחם עם ריבה לפעמים, אז זה פיקניק. הם רציניים שם. פעם אפילו אחת המפקדות אמרה לי ליפול ל-20. אמרתי לה שהיא יכולה לחפש, ושאמא שלה בולעת. או שחשבתי את זה, לא זוכר. ואגב, שמתי לב בצבא, וזה תקף גם למקומות אחרים, שכל מקום שיש בו אקליפטוסים הוא חור. (וכן, הכנרת היא חור). אז אם אתה רואה אקליפטוסים, תברח!

Yuvalenko

New member
זה נכון... אבל זה גם נכון למקום

שאתה מוצא בו דברים אחרים, כגון: קוצים בגובה 2 מטר, עצי דקל, חול, בדואים, אנשים שמצביעים מרץ, קהילה של תימנים אסלים, מי ברז טריים, מי ברז מלוחים, טרמפיסטים שתופסים טרמפים בישיבה (כי למי יש כוח לעמוד שעות לחכות לרכב שיעבור שם..), סוסים, חמורים, נמלות אש ענקיות, וכמובן- שערות שחורות ומקורזלות (כי אז זה בטוח שהגעת לחור...) בכל מקרה כזה (מלבד האחרון) - תברח!

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שים לב לעובדה מעניינת אם טל פרידמן היה אומר את מה שאמרת עכשיו - כל נקבות הפורום היו אומרות "איזה חמוווד" עם דמעות בעיניים. אבל אתה אמרת את זה - ולכן אתה סתם מגעיל. לא מעניין העניין הזה?

פIלי

New member
אני יודע

אמרתי "כל נקבות הפורום" כל אחד וההגדרה העצמית שלו

Testicles

New member
נו תפסיק.... אני לא בת

אתה מחזיר אותי לתקופת היסודי... כשהיו שיעורים חופשיים, תמיד הבנים שיחקו כדורגל, והבנות שיחקו שבויים. וכדורגל לא אהבתי, אז שיחקתי שבויים עם הבנות. ומצידי תצחק עד מחר, אבל לא כדאי לך להיות לידי כשיש לי כדור ספוג בידיים.

Yuvalenko

New member
חחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

שבויים.. חחח... אני מצטער, אבל אני שיחקתי כדורגל! טוב נו, לא מעט הפסקות פתרתי תרגילי מתמטיקה מסובכים במקום.
ופולינק'ה, מה לעשות, אתה צודק, ככה זה בפורום שלנו. אבל מ'כפת לי, יפי הנפש יכולים להישאר אדישים מצידי. אני פה בשביל לבטא את עצמי, את היצירתיות שבי. (ואי, פתאום אני מזכיר לעצמי את מעין..
)

kfm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמעין-יובל-פולי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה