blue sheep

New member
../images/Emo13.gif

שלום... סתם רציתי לשתף במה שקרה היום (קשור לחופש כמובן...) אתמול בערב אבא שלי שאל אותי אם אני רוצה ללכת לים מחר בבוקר! אני עניתי לו מיד, כןןןןן!!! היום בבוקר נסענו לים... נסענו לים מכומרת, 40 דקות נסיעה... בגלל שהוא יפהפה... מגרש החנייה היה ריק... ואנחנו שמחנו... אבל... כל חצי סניטימטר, עמדה לה מדוזה גדולה ומגעילה!!! כאילו הן השומרות של החוף או משהו.... אחרי כמה דקות... היינו שוב במכונית... היינו קצת מבואסים... אבל המשכנו... אמרנו, שלפחות נלך לבריכה!!! להיות קצת במים... נסענו לבריכה שיש לנו מנוי אלייה... הגענו... התמקמנו... התיישבנו... ואני עמדתי להכנס למים... פתאום אני רואה מולי את המצילה.... ו.... אי אפשר להכנס בלי כובע ים...!!! ואנחנו מכירים את המקום! זה חוק חדש!!! מהיום!!! הלכנו לחנות ים שיש שם... והיא נסגרה!!! זהו!!! לא מוכרים יותר.... ישבנו שם עוד קצת... אכלנו קצת פירות.... ונסענו הביתה... היינו קצת מבואסים... עם המזל שלנו... אבל צחקנו על הז כל הדרך חזרה... ואז... הגענו הביתה! אבא השקה את הגינה... ואני, ברוב תמימותי, יצאתי לגינה... ופתאום, משומקום, אבא שלי התחיל להשפריץ עליי עם הצינור!!! הייתי בשוק וצחקתי בו זמנית... (לא מראה מלבב
)... אחר-כך שיחקתי קצת עם הצינור והמים... ונכסנתי הביתה. למרות הכל, שנינו נהנינו! ראינו את הים.... השתזפנו קצת... אכלנו... צחקנו... וזהו.

למעלה