../images/Emo13.gif

פרטים פרטים שם: גיל: עיר: מין: גובה: צבע שיער: סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): צבע עיניים: ציטוט: יש לך בלוג נכון [כתובת]: תחביבים וזה זמרים אהובים: שחקנים אהובים: סרטים אהובים: שיר אהוב במיוחד, אם יש: שייגעצ
איך הכרת את שייגעצ: מתי הכרת את שייגעצ: מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש
]: שיר אהוב [משרי שייגעצ]: שורה אהובה: דמות מהלהקה [ולמה?]: דיסק: בירה? פורום 1092 שליטה
חבר טוב מהפורום: מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: שירשור קבוע ואהוב: שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: הייד פארק איכס תפוז שליטה: גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: ציקי לאבין המלך: קשר
איי סי קיו: אי מייל: מסנג'ר: אוהב מסרים נכון? יופי, נציק לך תמונה
להוסיף בכייף. גם קישורים זהו
[כן, אני כתבתי].

זה השכן, הוא לא ישן../images/Emo108.gif

פרטים פרטים
שם: ישו גיל: מי? עיר: ארץ מין: סאדו גובה: נמוך, כמה נמוך אפשר לרדת? צבע שיער: חום בהיר עם גוונים בלונדיניים וג'ינג'יים סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): מתולתל צבע עיניים: חום ציטוט: למי שמת צעיר יש גופה שלו יותר יפה יש לך בלוג נכון [כתובת]: יאפ
תחביבים וזה
זמרים אהובים: יוני בלוך אפרת גוש שלום חנוך אריק איינשטיין היהודים שייגעצ מוניקה סקס מטרופולין אביב גפן פרנז פרדיננד מיוז דה קילרס וביטלס שחקנים אהובים: ג'וני דפ וג'וליה רוברטס P: סרטים אהובים: הנסיכה מונונוקי, המסע המופא, המספריים של אדוארד, מה עובד על גילברט? שיר אהוב במיוחד, אם יש: אחלום לנצח, שירי דיסני
שייגעצ
איך הכרת את שייגעצ: הם התארחו בתוכנית "המבוקשים" בערוץ 24 מתי הכרת את שייגעצ: קיץ שעבר מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש
]: מתי שקניתי את הדיסק שלהם :$ שיר אהוב [משרי שייגעצ]: משקאות חריפים שורה אהובה: את יפה את זה כבר אמרו לך... אף אחד לא יאהב אותך כמוני דמות מהלהקה [ולמה?]: שיקו כי הוא שקסי
דיסק: משקאות חריפים
בירה? היינקן P:
פורום 1092 שליטה
חבר טוב מהפורום: המ.. אה :X דניאל חז וג'קי
? מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: נופר שירשור קבוע ואהוב: השיר שלכם שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: :$ מאיפה לי הייד פארק איכס תפוז שליטה: יא מאן *מקפצת* גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:לא :X ציקי לאבין המלך: לא, סתם אנש עם קסדה וקול מגניב
קשר
איי סי קיו: 349011118 אי מייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] אוהב מסרים נכון? מאוד יופי, נציק לך

פרקשון

New member
איזה כיף, שאלון

שם: עידן גיל:17 עיר:קרית אונו מין:זכר גובה:187 צבע שיער: שחור סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): מאיפה לי צבע עיניים: חום ציטוט: עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו יש לך בלוג נכון [כתובת]: לא תחביבים וזה זמרים אהובים: שיקו, אורון מהמג'יקל שחקנים אהובים: כוסיות סרטים אהובים:סרטים עם כוסיות שיר אהוב במיוחד, אם יש: ככה זה לאהוב אותך שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: ערוץ מקומי, קליפ של ניו יורק רפיח..בכיתה ח' מתי הכרת את שייגעצ: בכיתה ח' מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: אחרי שקניתי את הדיסק, בכיתה ח' שיר אהוב [משרי שייגעצ]: עושה ביד שורה אהובה: אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן דמות מהלהקה [ולמה?]: שיקו, תחת דיסק: ניו יורק רפיח בירה? בכיף פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: דני מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: המון שירשור קבוע ואהוב: off שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: להעיף את בן מניהול :) הייד פארק איכס תפוז שליטה: דווקא לא גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: דווקא לא ציקי לאבין המלך: וגם שלמה קשר איי סי קיו: 315708064 אי מייל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] אוהב מסרים נכון? נגיד יופי, נציק לך תמונה שלי אני שם!

dsol

New member
יאאאאא אורטל חזרההה !

פרטים פרטים שם: דודי גיל: 17 עיר: חור נידח איפושהו בארץ בשם אשדוד מין: זכר גובה: 182 צבע שיער: שחור סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): חלק/מתולתל צבע עיניים: שחור ציטוט: "עזבו אותי" יש לך בלוג נכון [כתובת]:יש ולא תקבלו
תחביבים וזה זמרים אהובים: נובה,עברי לידר,אביב גפן,איריס פרחי,מטרופולין שחקנים אהובים:שרה מישל גלר, פרדי פרינז' ג'וניור,אדם סנגלר, אדם ברודי,ג'אד מייקל סרטים אהובים: 13 שיר אהוב במיוחד, אם יש: שנינו שווים - אביב גפן שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: אממ המליצו לי מתי הכרת את שייגעצ: לא זוכר... נראה לי סוף כיתה ט' מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: אף פעם זה לא היה
שיר אהוב [משרי שייגעצ]: את יפה/שחק את המשחק שורה אהובה: אני מאמין באהבה מין ואהבה דמות מהלהקה [ולמה?]: שיקו הכי שווה דיסק: ניו יורק רפיח בירה?
פורום 1092 שליטה ... נאא לה ייתי אומר חבר טוב מהפורום: גיאאאאא אבל הוא לא כותב פה הרבה וכמובן לוסי ! מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: אמממ לא יודע יש בטח...רק לא זוכר שירשור קבוע ואהוב:
שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: שיתחיל להיות מעניין הייד פארק איכס תפוז שליטה: כמובן ! (טוב תלוי מתי) גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: לא ציקי לאבין המלך: לפעמים קשר איי סי קיו: בחתימה אי מייל: בחתימה מסנג'ר: בחתימה אוהב מסרים נכון? כן יופי, נציק לך.. סבבה יש אפשרות חסימה
תמונה להוסיף בכייף. גם קישורים זהו [כן, אני כתבתי]. משועממת....
חחח סתם נחמד

dsol

New member
חחח קצת, אבל למי אכפת

וגם היא כבר פההה דיברתי איתה ! (חח 2 מילים אבל מה זה משנה העיקר דיברתי
) אההה וגם... היא חזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JALULA2

New member
ראיתי את הסרט "13"

זה סרט כזה מפחידדדדדדד ומגעיללל

JALULA2

New member
אני:)

פרטים פרטים שם:מור גיל:15 וחצי עיר:ירושלים מין:נקבה גובה:מטר שישים צבע שיער:חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):חלק צבע עיניים:חום ציטוט:"אנחנו דור מזוין" (חחח מעניין מאיפה שמעתי את זה) יש לך בלוג נכון [כתובת]:אין:( תחביבים וזה זמרים אהובים:אביב גפן שחקנים אהובים:אממ..קרן מור? סרטים אהובים:הדלתותו (ראיתם?) שיר אהוב במיוחד, אם יש:ימג'ן של הביטל שיר של כל הזמנים שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:דרן חברה שלו לשעבר מתי הכרת את שייגעצ:יחסית מאוחר מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]:מאז ההופעה הראשונה שהייתי בה שיר אהוב [משרי שייגעצ]:אלוף בלפשל שורה אהובה:אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים דמות מהלהקה [ולמה?]:שיקו כי הוא כזה חמודדד וגם אסף בסדר דיסק:משקעות חריפים בירה? ? פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:??? מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:טובי(?!) שירשור קבוע ואהוב: ? שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:אוהבת אותו כמו שהוא הייד פארק איכס תפוז שליטה: (מתעלמת) גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:לא.. ציקי לאבין המלך:מלך בדרכו שלו... קשר איי סי קייו: 213116877 אי מייל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] אוהב מסרים נכון. אממ..כן (אני מקווה שאני לא התחרט על זה אחר כך)

Michali17

New member
אנננננננננננייייייייייי

פרטים פרטים שם: מיכל אלמו גיל: בנובמבר 18 עיר: פ"ת מין: נקבה גובה: 1.55 צבע שיער: חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): גלי צבע עיניים: חום ציטוט: תן חיוך הכל לטובה יש לך בלוג נכון [כתובת]: לא תחביבים וזה זמרים אהובים: אממ אחד בשם יובל אם אתם מכירים חחח... אביב גפן, מוניקה.... שחקנים אהובים: ריס וותרספון, אנג'לינה, ועוד סרטים אהובים: אוו ראיתי שעבר את תיכון בהיי או בלועזית סקיי היי שיר אהוב במיוחד, אם יש: אמממ I DONT WANNA MISS A THING שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: אממ קליפ בטלויזיה מתי הכרת את שייגעצ: אה?! זה לא אותו שאלה חחח מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: לפני שנה וחצי שיר אהוב [משרי שייגעצ]: חייל של מאה שערים, עושה ביד, ערוף הילדים, משקאות חריפים, אבא עורך דין יש יותר מידי חחח שורה אהובה: חח יש יותר מידי דמות מהלהקה [ולמה?]: אספיס כי הוא מותק דיסק: הראשון בירה? עדיף שחורה יותר טעים! פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: חח שאלה מפלה לא עונה :) מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: אממ תמיד הכרתי את גל אבל עכשיו יותר טוב :) שירשור קבוע ואהוב: בדיקת מערכת שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: אממ לא יודעת ככה אני אוהבת אותו :) הייד פארק איכס תפוז שליטה: נכון! גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: חחח ציקי לאבין המלך: אמממ חמוד קשר איי סי קיו: לא עובד זונע! אי מייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] תוסיפו :) אוהב מסרים נכון? יאפ יופי, נציק לך תמונה להוסיף בכייף. גם קישורים זהו [כן, אני כתבתי].

שאלון כיפי../images/Emo9.gif

פרטים פרטים
שם: טובי גיל: 16.5 עיר: ירושלים מין:
גובה: 1.65 בערך, נו, לא גבוהה ולא נמוכה צבע שיער: שטני בלונדיני סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): גלי צבע עיניים: ירוק - אפור ציטוט: "נצל כל רגע בחיים כאילו הוא יומך האחרון" יש לך בלוג נכון [כתובת]: נכון.
תחביבים וזה
זמרים אהובים: יש מלא
שחקנים אהובים: לאדעת, משתנה... סרטים אהובים: מסור
, פרל הארבור. שיר אהוב במיוחד, אם יש: זה משתנה.
שייגעצ
איך הכרת את שייגעצ: לא זוכרת... מתי הכרת את שייגעצ: לא זוכרת... מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: לא זוכרת... [נו אני סנילית, עזבו אותי!] שיר אהוב [משרי שייגעצ]: שחק את המשחק
שורה אהובה: "אל תהיה תמים, שחק את המשחק" דמות מהלהקה [ולמה?]: אבי
כי..כי..ככה
דיסק: משקאות חריפים. בירה? מה הקשר?
פורום 1092 שליטה
חבר טוב מהפורום: אממממ דני, מיכלי
, חזי, כפיר, גלוש, נטע, עידן, אסנת [נו, כולם!] מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: אמממממ לאדעת.. שירשור קבוע ואהוב: אוף
שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: שחברי הלהקה יכתבו בפורום! הייד פארק איכס תפוז שליטה:
גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:
לא... ציקי לאבין המלך: נראלי
קשר
איי סי קיו: 219809392 אי מייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] אוהב מסרים נכון? דווקא לא... יופי, נציק לך תמונה יפה [לדעתי] שכפיר צילם
. קרדיט לכפיר ולמצלמתו
.

yardenbm

New member
אהמ

פרטים פרטים שם: ירדן גיל: 16 וקצת עיר: תל אביב מין: נקבה גובה: 1.70 צבע שיער: שחור סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): גלי צבע עיניים: חום ציטוט: חיה ותן לחיות יש לך בלוג נכון [כתובת]:כה בחתימה תחביבים וזהאין זמרים אהובים: שחקנים אהובים:אדם ברודי ג'סיקה אלבמה סרטים אהובים: פרל ארבור שיר אהוב במיוחד, אם יש: אין שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:אחות של ידיד שלי הייתה שומעת אותם מתי הכרת את שייגעצ:לפני 3 שנים או אפילו 4 מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: שנה וחצי שיר אהוב [משרי שייגעצ]: שזיף דווקא שרית רוצה ללכת שורה אהובה: כל מה שאני רוצה אפעם לא יוצא דמות מהלהקה [ולמה?]:אין אחד שהכי כל אחד במשו אחר דיסק:משקאות חריפים בירה?היינקן פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:אממ אין מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: אפחד שירשור קבוע ואהוב:אופ חחחחח שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: לא יודעת הייד פארק איכס תפוז שליטה: ככה ככה גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: לא ציקי לאבין המלך:כה קשר איי סי קיו:156969668 אי מייל:[email protected] מסנג'ר:כמו המייל אוהב מסרים נכון?אין לי שום דבר נגדם הודגש באמצעות מדגישומטיק

ManRed

New member
אם אני אכתוב פה איך תתגעגעו?

פרטים פרטים שם: דני גיל: 16.10 עיר: קרית אונו מין: כן גובה: 1.76 צבע שיער: שחור סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): חלק צבע עיניים: חום ציטוט: "יש הרבה שוודים בשוודיה" יש לך בלוג נכון [כתובת]: יש לי פיפי אבל אין לי כוח להשתין כי צריך אחר כך לשתוף ידיים תחביבים וזה זמרים אהובים: יובל ויהלי שחקנים אהובים: דיויד בקהאם(?) סרטים אהובים: לא זוכר, מה שבטוח שזה לא "הכפר" שיר אהוב במיוחד, אם יש: יש הרבה.. שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: עידן שתף לי את המוח מתי הכרת את שייגעצ: פסח של שנה שעברה מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: קצת אחרי פסח של שנה שעברה שיר אהוב [משרי שייגעצ]: עושה ביד שורה אהובה: אבל טעית איך שטעית, דפקי ת'ראש במעלית. דמות מהלהקה [ולמה?]: שיקו, חולצות בטן דיסק: צרוב בירה? מיץ פטל פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: עידן וטובי מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: כמעט כולם.. שירשור קבוע ואהוב: אופים.. שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: יותר הודעות הייד פארק איכס תפוז שליטה: נכון, תפוז יותר מענין גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: רק אם הם אנשים עם אישיות ציקי לאבין המלך: עם הקול של צפרדע.. אבל עדיין מלך.. קשר איי סי קיו: 153597141 אי מייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] אוהב מסרים נכון? מאוד יופי, נציק לך תמונה להוסיף בכייף. גם קישורים זהו - אין לי תמונות פה, זה המחשב של סבא של חבר שלי בשוודיה.. [כן, אני כתבתי]. קבלי ח"ח

keeeren

New member
דני...../images/Emo99.gif

אתה בשוודיה צא מהמחשב יא מפגר.. תחפש שוודיות בלונדיניות בלי חלק עליון..

T a M a R a 2

New member
עונה עונה עונה

פרטים פרטים שם: תמרה גיל: 14 עיר:ת"א מין:נקבה גובה: 1.63 צבע שיער: שתני סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):חלק-גלי צבע עיניים: מתחלף בין ירוק לכחול ציטוט: נמנמנמ... אין יש לך בלוג נכון [כתובת]:אז זהו, שלא. תחביבים וזה זמרים אהובים: אני יותר בקטע של להקות: שייגעצ, the killers, green day. maroon 5 ..... שחקנים אהובים: יש הרבה... סרטים אהובים: מממממ...זה כל הזמן משתנה שיר אהוב במיוחד, אם יש: אין. שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:חברה שלי הכירה לי אותם מתי הכרת את שייגעצ:לפני שנתיים מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: אחריי שהלכתי להופעה שלהם שיר אהוב [משרי שייגעצ]: יש המוןןן... שורה אהובה: "לא גבינה רק חריצים" דמות מהלהקה [ולמה?]: שיקו, כי יש לי מלא מפרטים שלו.. זה נחמד. דיסק: השני... בירה? פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: אני חשה עוד לא ממש הכרתי מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: כולם שירשור קבוע ואהוב:? שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:הוא ניראה לי מאוד נחמד הייד פארק איכס תפוז שליטה:אכן כן גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: לא ממש ציקי לאבין המלך:אכן, אבל אני לא בקומונה קשר איי סי קיו:225671404 (כולכם מוזמנים להוסיף) אי מייל: [email protected] מסנג'ר:[email protected] אוהב מסרים נכון?אכן כן יופי, נציק לך בכיף..!

Hezi The One

New member
סיימתי את הספר:]

שם:חזי גיל:15 עיר:ר"ג מין:69 גובה:1.74 צבע שיער:בלונדיני סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):מתולתל צבע עיניים:כחולות ציטוט:"מי שאוכל לבד אוכל יותר" יש לך בלוג נכון [כתובת]:לא תחביבים וזה זמרים אהובים:תום פטרובר,רון הופמן,איימי לי שחקנים אהובים:אליסה מילאנו
סרטים אהובים:מלך האריות,אמריקן פאי שיר אהוב במיוחד, אם יש:אם כבר-היהודים שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:דרך חבר מתי הכרת את שייגעצ:לפני יותר מ-4 שנים מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]:באותו זמןP: שיר אהוב [משרי שייגעצ]:משקאות חריפים שורה אהובה:אמ, יש כ"כ הרבהXD דמות מהלהקה [ולמה?]:יוובל,כי הוא מסטול@#%@#%@# דיסק:משקאות חריפים בירה? גולדסטאר פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:לא יכול להגיד על אחד,זה יעליב אחריםP: מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:מיכלי@#%@#%@# חמודה@#%@#% שירשור קבוע ואהוב:לוידע:O שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: זה יפגע באנשים. עדיף שלא פה הייד פארק איכס תפוז שליטה:תפוזונע,אבל וואטס דה דיפרנס? גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום::O ישמצב ציקי לאבין המלך:כע@#%^#@ קשר איי סי קיו:173282917 אי מייל:לא פה. מסנג'ר:^ אוהב מסרים נכון? אמ,לוידע

למעלה