invAsion

New member
אורית TT שחף, כאילו. ../images/Emo103.gif

והולי מארי קומבס, אם כבר עסקנו במכושפות..

jack 1

New member
אררג מה הקשר?תפסיק להכחיש

אתה ג'ינג'י!כמו ההוא מהסדרה ההיא!!!

liel15

New member
!!!

פרטים פרטים: שם: ליאל מנדלסון עיר: ראשון לציון מין: נקבה. גובה: נראה לי מטר 61. צבע שיער: חום סוג שיער: גלי נוטה למתולת. צבע עניים: חומות. ציטוט: "אל תסתכל בקנקן אלא מה שבתוכו." יש לי בלוג: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=145688 תחביבים וזה: זמרים אהובים: שייגעצ, מוניקה סקס, עברי לידר, וכו... שחקנים: הרבה אין לי כח לפרט. סרטים אהובים: הארי פוטר, וסרטי אימה ודרמה רומנטית. שיא אהוב במיוחד: תמיד אהבה -עיברי לידר שייגעצ: איך הכתי את שייגעצ: חברה. מתי הכרתי אותם: לפני שנה וחצי שנתיים. מתי התחלתי לאהוב אותם: מהרגע הראשון. שיר אהוב: מרלין מונרו שורה אהובה: ילדה יפה עם לב שלא פועם. דמות מהלקה: יובל- כי הוא כ"כ חמוד ואני הייתי עושה לו כ"כ הרבה ילדים! דיסק: משקאות חריפים. בירה: כן פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: עדיין לא מכירה אותם אישית. משהו חדש שהכרתי לאחרונה מהפורום: לא. שירשור קבוע ואהוב: אין משהו מיוחד. שינוי בפורום: שיהיה יותר עיניין (בלי להעליב) הייד פארק איכס תפוז שליטה: כן!! מסכימה. גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: ציקי לאבין המלך: לא!!!! קשר: איסיקיו: 307419000 איימל +מסינגר: [email protected] תמונה: בוב ספוג מכנסמרובע... עליל

keeeren

New member
עונה... יהיי...../images/Emo24.gif

פרטים פרטים שם:קרן גיל:16(עוד פחות מחודש.. יהיי) עיר:בת ים מין:מה איכפת לכם? גובה:1.62 או משו כזה.. צבע שיער:חום כהה סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):מה שבא לי באותו יום..
צבע עיניים:חום ציטוט:ספונג' בוב נראה כמו גבינה צהובה..
יש לך בלוג נכון [כתובת]: אין לי.. תחביבים וזה זמרים אהובים: יובל, עברי לידר שחקנים אהובים: לא אוהבת ספורט
סרטים אהובים: שר הטבעות שיר אהוב במיוחד, אם יש: יש מלא.. שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: לא זוכרת.. זה היה מזמן מתי הכרת את שייגעצ: ראה שורה למעלה.. מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: ראה שורה למעלה שיר אהוב [משרי שייגעצ]: את יפה שורה אהובה: בכל העולם את יכולה לחפש דמות מהלהקה [ולמה?]: יובל, כי זה יובל
דיסק: משאות חריפים בירה? איכסע פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: כולם.. אני לא עושה אפליות
מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: כולם, אני לא עושה אפליות
שירשור קבוע ואהוב: שיר השבוע.. נו אתם יודעים... שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: שהפורום יהיה יותר פעיל הייד פארק איכס תפוז שליטה: ברור!! גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: רק שיובל ושיקו ואספיס ואבי יבואו.. השאר לא מעניינים אותי.. ציקי לאבין המלך: ברור
קשר איי סי קיו: 126401955 אי מייל:[email protected] מסנג'ר:אין אוהב מסרים נכון? כן, כי רק ככה אני יכולה ליצור קשר עם עברי
יופי, נציק לך- בכיף!!

•No¥a•

New member
><

פרטים פרטים שם: נויה גיל: 13 וחצי עיר: אי שם ליד נהריה מין:
גובה: לא'דעת >< צבע שיער: חום שחור סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): גלי צבע עיניים: חום ציטוט: - יש לך בלוג נכון [כתובת]: לא תחביבים וזה זמרים אהובים: לד זפלין, הדורז, שייגעצ, מוניקה סקס, בית הבובות ועוד.. שחקנים אהובים: ג'וני דפ, קירסטין דאנסט סרטים אהובים: 5 בנות יפות, התפוז המכני, שודדי הקאריביים, כשהמין היפה שובת ועוד.. שיר אהוב במיוחד, אם יש: - שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: חברה מתי הכרת את שייגעצ: לפני 3 שנים ככה מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: לפני שנה וחצי ככה.. שיר אהוב [משרי שייגעצ]: שזיף שורה אהובה: >< דמות מהלהקה [ולמה?]: - דיסק: ני"ר בירה? חע, פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: מיכל, אם כי זה לא בפורום אלא בחיים האמתיים.. >< מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: - שירשור קבוע ואהוב: - שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: המ. :) הייד פארק איכס תפוז שליטה: נכון גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: לא >< ציקי לאבין המלך: טוב קשר איי סי קיו: - אי מייל: - מסנג'ר: [email protected] אוהב מסרים נכון? .. יופי, נציק לך ><

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifThe Used

פרטים פרטים שם:
גלי גיל:
עוד מעט 16 וחצי עיר:
איזור חיפה מין:
נקבה גובה:
1.65 בערך צבע שיער:
שחור סיני וכתום בקצוות סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):
מתולתל צבע עיניים:
כחול-ירוק ציטוט:
"המממ"
יש לך בלוג נכון? [כתובת]:
נכון תחביבים וזה זמרים אהובים:
אינלי כוח, כתוב בבלוג
שחקנים אהובים:
יו גרנט,אשטון קוצ'ר, אדם ברודי, בראד פיט, ג'ולייה סטיילס... סרטים אהובים:
ממ כלמיני שיר אהוב במיוחד, אם יש:
בזמן האחרון-
היהודים - "כאילו" ו...
Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm |כתרשייגעצ
איך הכרת את שייגעצ:
ממ..מניו יורק רפיח מתי הכרת את שייגעצ:
לפני שנתיים בערך מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש]:
לפני שנתיים בערך שיר אהוב [משרי שייגעצ]:
"אינלי כוח" שורה אהובה:
"אינלי כוח להפסיד אותך למיש'ו שגמככה כל חייו ניצח",
"העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח" ,
"אינלי אוויר, אבל זה המחיר, שאני משלם לדבר אל הקיר" ויש עוד המון דמות מהלהקה [ולמה?]:
דמות?! מהזה, סידרה מצויירת?
חח סתם.. כולם. כי הם חמודים. דיסק:
בכללי? האחרון של The Used והאחרון של My Chemical Romance בירה?
רק GoldStar פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:ממ..די, נו, יש כמה [והם יודעים שאני מתכוונת אליהם] אבל אני אוהבת את כולם פה
מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:
מיכלי, מותק
, טובייי [לא כלכך לאחרונה אבל שיהיה]
שירשור קבוע ואהוב:
שיר השבוע שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:
מממ..לא'דעת הייד פארק איכס תפוז שליטה:
לאאאאאאא נכון! גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:
ממ לא
ציקי לאבין המלך:
הבלתי מעורער! קשר איי סי קיו:
לא אוהבת אבל..נו, 131212046 אי מייל:
לא משתמשת בו מסנג'ר: