שטיצה

New member
עונה[: ../images/Emo115.gif

פרטים פרטים שם: דניאל עיר: רמתגן מין: נקבה גובה: 165+- צבע שיער: אדוםחום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): גלי-מתולתל צבע עיניים: חום קקי ציטוט: O_ס יש לך בלוג נכון [כתובת]: חח, כבר. תחביבים וזה זמרים אהובים: תום פטרובר, שילה פרבר, גדי אלטמן שחקנים אהובים: אדם ברודי, סופיה בוש סרטים אהובים: הרדוף לבן, נפלאות התבונה שיר אהוב במיוחד, אם יש: יש יותר מידי שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: לאט ובזהירות? מתי הכרת את שייגעצ: לפני שנתיים בערך מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: קצת אחרי שהכרתי אותם שיר אהוב [משרי שייגעצ]: אין לי אויר, קשה לי לחשוב, שזיף שורה אהובה: כל מיני.. דמות מהלהקה [ולמה?]: אבי, הוא מת עליי דיסק: שניהם בירה? מה הקשר פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: חח. מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: מה שירשור קבוע ואהוב: השרשורים שלי? P: שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: לדעתי אני צריכה לחזור לניהול! הייד פארק איכס תפוז שליטה: ברור
גם את מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: לא ציקי לאבין המלך: מי עבד עלייך קשר אייסיקיו: 267673766 אי מייל: . מסנג'ר: . אוהבת מסרים נכון? נגיד יופי, נציק לך- שיהיה.

../images/Emo13.gif

פרטים פרטים שם: מור גיל: 14.8 עיר: נווה סביון מין: נקבה
גובה: 1.55. גמדה, איי קנואו
צבע שיער: חום כהה סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): גלי מכוער. צבע עיניים: חום דבש, או משהו כזה.. ציטוט: 'אם לא נלך אז לא נגיע, מגיע לנו לאהוב...' יש לך בלוג נכון [כתובת]:www.israblog.co.il/119290 תחביבים וזה זמרים אהובים: אביב גפן (!!!), דניאל סלומון. שחקנים אהובים: ליאור אשכנזי, אריק באנה. סרטים אהובים: 'צ'ארלי בממלכת השוקולדה' (האמ), 'אפקט הפרפר'. שיר אהוב במיוחד, אם יש: אין.
שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: לא זוכרת.. מתי הכרת את שייגעצ: לפני שנתיים וחצי. מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: אמצע כיתה ז'. שיר אהוב [משרי שייגעצ]: אין אחד במיוחד.. עולה לי עכשיו: את יפה, אינטרקום, קשה לי לחשוב, פרח נתתי לנורית. שורה אהובה: "קשה לי לחשוב שאולי תרגישי קרוב גם בלעדי" דמות מהלהקה [ולמה?]: אבי, סתם כי הוא מתוק ותמיד נחמד אליי. דיסק: חחחח כאילו כמה יש להם.. בירה? גודלסטאר. פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: הממממ. לא יצא לי להכיר כ"כ ילדים מפה. מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: לא יודעת. שירשור קבוע ואהוב: לא יודעת.
שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: לא יודעת... האמ. הייד פארק איכס תפוז שליטה: נכון מאוד. גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: המ? ציקי לאבין המלך: אמת. קשר איי סי קיו: 271267481 אי מייל: [email protected] מסנג'ר: כנ"ל. אוהב מסרים נכון? מאוד. יופי, נציק לך - חחחחחחחחח ><. תמונה של ילדה מתוקה שקוראים לה מיכל, כי היא נורא מתוקה.

Maytallll

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo23.gif

פרטים פרטים
שם: מיטל
גיל: 16 בקרוב עיר: מיתר מין: נקבה גובה: מטר שישים בערך. צבע שיער: כרגע אדום
סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): גלי ונפוח
צבע עיניים: חום ציטוט: לבדי. וזה טוב. יש לך בלוג נכון [כתובת]: אין
תחביבים וזה זמרים אהובים: הרבה.... שחקנים אהובים: אורלנדו בלום
סרטים אהובים: אפקט הפרפר
שיר אהוב במיוחד, אם יש: מממ לא יודעת
מדוזה|
שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:לירז
מתי הכרת את שייגעצ:מממ לפני חצי שנה הכרתי לעומק. מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]:לפני חצי שנה שיר אהוב [משרי שייגעצ]: קשה לי לחשוב שורה אהובה: וזה קשה לי לחשוב שאולי יהיה לך עוד טוב. דמות מהלהקה [ולמה?]: כולם דיסק: משקאת חריפים. יותר בוגר. בירה?לא זוכרת ת'שם.
פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: צליל
מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: לא בדיוק הכרתי, אבל שאיה
. שירשור קבוע ואהוב: נמממ אין. שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: מפגש בבאר שבע הייד פארק איכס תפוז שליטה: תפוז
גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: - ציקי לאבין המלך: כןמלך. מה שתגידו.
מדוזה| קשר איי סי קיו: - אי מייל:- מסנג'ר:מצטערת.- אוהב מסרים נכון? ברורר יופי, נציק לך אבל אני אוהבת להציק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

|בנציקשוח|../images/Emo11.gif

פרטים פרטים שם: בנצ גיל: 16 עיר: נציונה מין: ז גובה: 1.66 צבע שיער: חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): חלקלק צבע עיניים: חום ציטוט: אידיוט! יש לך בלוג נכון [כתובת]:blog.tapuz.co.il\nycr תחביבים וזה זמרים אהובים: עברי לידער.. מוקי שחקנים אהובים: סרטים אהובים: שיר אהוב במיוחד, אם יש: ני"ר שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: לונג סטורי מתי הכרת את שייגעצ: לפני כמעט 4 שנים מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: לפני 3 שנים בערך שיר אהוב [משרי שייגעצ]: ני"ר שורה אהובה: די להתעללות!!!!!@#$%%^ דמות מהלהקה [ולמה?]: אסאפיס, תופים=מושלם
דיסק: מה דיסק?
בירה? לף, גינס, גורדון, אם על הפשוטי0-קלסברג פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: נופר, מיכל, חזי(כפרעליו) מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:
שירשור קבוע ואהוב: דרשת השבוע אופקורס שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:
הייד פארק איכס תפוז שליטה: דעעעעעעעע, לייק דא! גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: הע?! ציקי לאבין המלך:
קשר איי סי קיו: 169550736 אי מייל:[email protected] או סייומת tapuz.co.il מסנג'ר: מייל ג'ימייל אוהב מסרים נכון? לא נמאס לי מהם!@# יופי, נציק לך @#%^

טוב נו אני יענה

פרטים פרטים שם:אוסנת גיל: 15 ..עודמעט וחצי עיר: כפר סבא
מין:נקבה גובה:163 בערך צבע שיער: חום.. לשעבר כחול.. עכשיו חצי חום חצי חימצון סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): ה-כל ביחד :) צבע עיניים: חום:| ציטוט: "זוכרת שהוצאנו את החלון מהכסא?" - נוסטלגיה משנה שעברה...אני והמוח ההפוך שלי..... :\ יש לך בלוג נכון [כתובת]: כן נו אין לי כוח להביא קישור.. אח"כ תחביבים וזה זמרים אהובים: מרלין מנסון, בוב מארלי.. אממ ..אביב גפן.. יש עוד שחקנים אהובים: כל היפים והיפות סרטים אהובים: שר הטבעות , אפקט הפרפר, פורסט גאמפ שיר אהוב במיוחד, אם יש: אין אין שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: אח שלי הגדול השמיע לי בכיתה ז'/ח' שיר שלהם מתי הכרת את שייגעצ:או בז' או בח' לא זוכרת כל כך מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: אממממממ מי אמר שאני אוהבת אותם? שיר אהוב [משרי שייגעצ]: קשה לי לחשוב שורה אהובה: אמממ דמות מהלהקה [ולמה?]: אבי אלוהים מרקוביץ' דיסק: לא יודעת בירה? אייריש קרים פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: אממ מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: כפיר (לפי הנתונים שהמוח מראה לי) שירשור קבוע ואהוב: לא יודעת שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: אממ שיהיה ק-צ-ת יותר אקטואלי חח הייד פארק איכס תפוז שליטה: ברורררררררר גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: לאלאלאלא ציקי לאבין המלך: כן נו ברור קשר איי סי קיו:319375661 אי מייל: לא מסנג'ר:eek:[email protected] כנסו חופשי אוהב מסרים נכון? לא יופי, נציק לך רקקק אל תאיימו עליי

../images/Emo121.gifambrulemronza

פרטים פרטים שם:
שי גיל:
15 עיר:
איזור חיפה מין:
ז גובה:
162 (גבוה אני לא
) צבע שיער:
חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):
מתולתל צבע עיניים:
ירוק-חום-דבש ציטוט:
יש לך בלוג נכון [כתובת]:
אין לי תחביבים וזה זמרים אהובים:
אביב גפן, היהודים, שייגעצ, נירוונה, פלסיבו, מטאליקה, לד זפלין וכו' שחקנים אהובים:
אדי מרפי, היחידי שאני זוכר ת'שם שלו
סרטים אהובים:
אממ אין ממש שיר אהוב במיוחד, אם יש:
Heartbreaker שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:
לא זוכר מתי הכרת את שייגעצ:
אין לי שמץ מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]:
נראה לי שנה שעברה שיר אהוב [משרי שייגעצ]:
משקאות חריפים שורה אהובה:
דמות מהלהקה [ולמה?]:
שיקו, כי הוא פשוט מלך (ושקסי
) דיסק:
בירה?
היינקן
פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:
מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:
כל מי שהיה במפגש ביום חמישי שירשור קבוע ואהוב:
הזה עם השירים שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:
אממ הייד פארק איכס תפוז שליטה:
גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:
מהנודניקים שרוצים שמי יבוא לפורום? ציקי לאבין המלך:
גם את בקומונע?! צריך לשנות את השם ל"שייגעצ וציקי" קשר איי סי קיו:
לא בשימוש אי מייל:
[email protected] מסנג'ר:
[email protected] אוהב מסרים נכון?בטח
יופי, נציק לך
בכיף
תמונה להוסיף בכייף. גם קישורים זהו [כן, אני כתבתי].

Sheygets16

New member
../images/Emo9.gif

פרטים פרטים: שם: נטע. גיל: 16.7 עיר: מושב. מין: נ'. גובה: 1.60 ומשו. צבע שיער: צבוע לשחור. סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): נראה לי שגלי. צבע עיניים: אהמ.. חום. ציטוט:"בטי.. יסתמה" :] יש לך בלוג נכון [כתובת]: לא, אין לי בלוג. תחביבים וזה: זמרים אהובים: נימרוד שיקלר, אביב גפן, דניאל סלומון. שחקנים אהובים: לא חושבת שיש כאלה. סרטים אהובים: ארמגדון, 10 דברים שאני שונאת אצלך. שיר אהוב במיוחד, אם יש: אימפריות נופלות לאט, בורח של נימרוד והבודדים. שייגעצ: איך הכרת את שייגעצ: מאיפה אני זוכרת. מתי הכרת את שייגעצ: או.. מזמן. מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש]: ממש ממש ממש? אף פעם. שיר אהוב [משרי שייגעצ]: קשה לי לחשוב. שורה אהובה: "בכל העולם את יכולה לחפש, אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני" דמות מהלהקה [ולמה?]: אספיס, בגלל החיוך. דיסק: משקאות. בירה? מים. פורום 1092 שליטה: חבר טוב מהפורום: אין. מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: אין. שירשור קבוע ואהוב: אין. שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: פחות קישקושים. הייד פארק איכס תפוז שליטה: ממש לא. גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: לא. ציקי לאבין המלך: טחח. קשר: איי סי קיו: חסוי עקב בעיית מעריצים. אי מייל: [email protected] מסנג'ר: כמו האימייל. אוהב מסרים נכון? בכייף. :X יופי, נציק לך. אחלה

ס ט י י ק

New member
בוקר טוב

פרטים פרטים שם:הדר גיל:14 עיר:קרית חיים מין:נ גובה:160 צבע שיער:חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):מתולתל צבע עיניים:חום ציטוט: יש לך בלוג נכון [כתובת]:לא בשבילכם. תחביבים וזה זמרים אהובים:אביב גפן,עברי לידר,היהודים,סינרגיה,אינפקציה. טוב זה לא ייגמר שחקנים אהובים:נהה סרטים אהובים:נהה שיר אהוב במיוחד, אם יש:נהה שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:חברה שלי השמיעה לי את הניו יורק ואז רציתי להוריד כמה שירים..כן הייתי פושעת אז. מתי הכרת את שייגעצ:לפני שנתיים מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]:לפני שנתיים שיר אהוב [משרי שייגעצ]:עושה ביד
שורה אהובה:נחנחנחנח,ילדה יפה עם לב שלא פועם דמות מהלהקה [ולמה?]:שיקו,כי כובע. דיסק:ניו יורק בירה?טובורג רד
פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:ניי מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:ניייי שירשור קבוע ואהוב:די שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:פחות שאלונים משחקים וכאלה הייד פארק איכס תפוז שליטה:תפוז שליטה גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:חח לא ציקי לאבין המלך:בטח קשר איי סי קיו:נייי אי מייל:חוח! מסנג'ר:[email protected] אוהב מסרים נכון?אפשר להסתדר יופי, נציק לך,חסר לכם.

jack 1

New member
בוקר טוב

פרטים פרטים שם:שלומי גיל:גיל מצוות. עיר:אילת מין:יד ימין...
גובה:174 צבע שיער:חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):מממ לשיער שלי אין סוג מוגדר. צבע עיניים:חום דבש ציטוט:"האהבה הכי גדולה טומנת בתוכה את האכזבה הכי גדולה"-קרדיט לג'ינג'י
. יש לך בלוג נכון [כתובת]:יש לי 4. תחביבים וזה זמרים אהובים:עכשיו קמתי מה אתם רוצים ממני? שחקנים אהובים:*מפהק* סרטים אהובים:הא? שיר אהוב במיוחד, אם יש:ממ יש הרבה,כעיקרון זה כל הזמן משתנה.כרגע זה ליפול של היהודים. שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:הכרתי ממש או סתם?כי את שייגעצ הכרתי בתק' חייל של מאה שערים. מתי הכרת את שייגעצ:בתק' חייל של מאה שערים. מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]:לפני כחצי שנה,כשהתחלתי לשמוע אותם. שיר אהוב [משרי שייגעצ]:אינטרקום,קשה לי לחשוב,את יפה. שורה אהובה:מחר יהיה יותר טוב,את תראי דמות מהלהקה [ולמה?]:המממ דיסק:היהודים אנפלאגד כמובן. בירה?קרלסברג פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:ממממ שאיה,חז,וממ כולם? מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:לא זוכר שירשור קבוע ואהוב:הממ שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:שום שינוי הייד פארק איכס תפוז שליטה:תפוז זונה. גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:אה?למה נודניקים מה עשיתי?
ציקי לאבין המלך:מממ הייתי אומר מה דעתי על ציקי לאבין,אבל אני רוצה לחיות אתם מבינים... קשר איי סי קיו:מה איתו? אי מייל:מה איתו? מסנג'ר:מה איתו? אוהב מסרים נכון?לא משו יופי, נציק לך:לא אתם לא.

K i f

New member
גמני! גמני! ../images/Emo3.gif

פרטים פרטים שם: כפיר .י. גיל: 18.7 מין: בפעם האחרונה שבדקתי, זה היה זכר... @_@ גובה: 1.67.... הבושה
צבע שיער: שחור... @_@ סוג שיער: חלק, נראה לי@_@ צבע עיניים: חום קקי כמו הקקי שאוכל סמיילי בוקס
ציטוט: "כשתראה כבשה, תגיד לה, היי בר
" יש לך בלוג נכון [כתובת]: כן... נו, תבדקו בעולם שלי... עצלנים... תחביבים וזה זמרים אהובים: יובל
, מיקה קרני|מאוהב גם|, טיטי(רק שהיא משתוללת על הבמה
), אני!(אני שר יפה כשאני מספיק עירני, באמא'שלי!
שחקנים אהובים: איןo_O סרטים אהובים: זה כולל גם מצויירים? וממוחשבים? אם כן, מלך האריות1,2,3... ושרק 1+2
שיר אהוב במיוחד, אם יש: אלה(היהודים) שייגעצ
איך הכרת את שייגעצ: טל פעם שרה לי את חייל של מאה שערים, אהבתי, שמעתי, ונסחפתי
מתי הכרת את שייגעצ: לפני שנה בערך... מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש
]: כמה ימים אחרי שהכרתי אותם
שיר אהוב [משירי שייגעצ]: את יפה
שורה אהובה: זה 2 שורות @_@ "בכל העולםםםם את יכולה לחפשששששששש, אבל אף אחד, לא יאהב אותך, כמוני" דמות מהלהקה [ולמה?]: יובל, דה, כי אמא אמרה שאני שר יותר יפה ממנו, ואני גם מכוער כמותו... אני פשוט אוהב להתחרות בו בכיעור ובזיופים
דיסק: משקאות חריפים... בירה? עדיף יין o_O אבל בירה זה גם טוב
פורום 1092 שליטה
חבר טוב מהפורום: נראה לי שמיכלי o_O (תאשרי את מה שאמרתי אם זה נכון
) מישהו חדש שהכרת מהפורום: כל מי שהיה ביום חמישי בעזריאלי... שרשור קבוע ואהוב: אין שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: שיובל יכתוב פה, וככה אוכל להתחרות בו בתחרויות טמטום
הייד פארק איכס, תפוז שליטה: ברור כאילו שיו, רק בתפוז ההודעות נפרסות והממשק של הייד פארק אדיוטי כזה... גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: תלוי מי @-@ ציקי לאבין המלך: לא!!! בשום פנים ואופן! אני לא אתן לו להיות יותר מכוער ממני, נכון לעכשיו הוא ביתרון ענק עלי, אבל זה לא יעזור לו, אני אראה לו מי מכוער! ומי מלך! >.< חחח
קשר אייסיקיו: 303047719 אי מייל: לא משתמש בו.. תנסו לשלוח לכתובת של המסנג'ר אם מתחשק לכם
אולי אקרא את ההודעות מתישהו ^^ מסנג'ר: [email protected] אוהב מסרים נכון? אתם יכולים לנסות ^_^ יופי, נציק לך..
תמונה לא פה @_@... בוהו!

mayooosh

New member
../images/Emo168.gif

פרטים פרטים שם: מאי גיל: 15 עיר: קיבוץ
גובה: 1.65 (נראה לי..) צבע שיער: חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): חלק צבע עיניים: חום ציטוט: "no music no life"
יש לך בלוג נכון [כתובת]: אין לי... תחביבים וזה זמרים אהובים: מאור כהן, יהלי סובול, פיטר רוט, שרון הולצמן (ועוד מלא..) שחקנים אהובים:
סרטים אהובים: לא עולה לי עכשיו... שיר אהוב במיוחד, אם יש: משתנה כל חמש דקות... שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: "משקאות חריפים" מאז התמכרתי :) מתי הכרת את שייגעצ:
מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: מרגע ששמעתי את משקאות חריפים, ואז התחלתי לחזור אחורה... שיר אהוב [משרי שייגעצ]: נראה לי או משקאות חריפים או חייל של מאה שערים, אבל זה משתנה הרבה... שורה אהובה: (יש להם כל כך הרבה..) כל השיר "חייל של מאה שערים" ו"משקאות חריפים"
דמות מהלהקה [ולמה?]: שיקו, כי הוא מנגן גם במג'יקל מיסטרי טור :) דיסק: "משקאות חריפים" בירה?
פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: לא יודעת מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: כנ"ל שירשור קבוע ואהוב:
שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: הייד פארק איכס תפוז שליטה: גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: ציקי לאבין המלך: כן!! קשר איי סי קיו: 285758079 אי מייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] אוהב מסרים נכון? למה לא יופי, נציק לך, בכייף :) תמונה להוסיף בכייף. אין לי, סורי...

LiTtalTal

New member
עונה../images/Emo13.gif

פרטים פרטים שם: ליטל. גיל: 18. עיר: נווה מונוסון. מין: נקבה? חיחי.. גובה: 1.65 ס"מ רוצה להיות יותר נמוך.. צבע שיער: שטני מתיימר לבלונדיני.. סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל): מתולתל
צבע עיניים: ירוקות. ציטוט: - יש לך בלוג נכון [כתובת]: תחביבים וזה זמרים אהובים: שחקנים אהובים: סרטים אהובים: שיר אהוב במיוחד, אם יש: שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: מתי הכרת את שייגעצ: מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: שיר אהוב [משרי שייגעצ]: שורה אהובה: דמות מהלהקה [ולמה?]: דיסק: בירה? פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: שירשור קבוע ואהוב: שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: הייד פארק איכס תפוז שליטה: גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום: ציקי לאבין המלך: קשר איי סי קיו: אי מייל: מסנג'ר: אוהב מסרים נכון? יופי, נציק לך תמונה להוסיף בכייף. גם קישורים זהו [כן, אני כתבתי].

LiTtalTal

New member
אני טיפש../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif הנה אני עונה

שוב. פרטים פרטים שם: ליטל גיל: 18. עיר: נווה מונוסון. מין: נקבה? גובה: 1.65 ס"מ. צבע שיער: שטני מתיימר להיות בלונדיני. סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):מתולתל.. פיכס.. צבע עיניים: ירוק. ציטוט:- יש לך בלוג נכון [כתובת]: יש בלוג, אבל בישרא. תחביבים וזה זמרים אהובים: - (לא רוצה לגרום ללינץ'..) שחקנים אהובים: ג'וני דפ, הילרי סוונק.. סרטים אהובים: שלהם מלמעלה.. שיר אהוב במיוחד, אם יש: יש יותר מדי.. שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: אממ.. ראיתי המבוקשים כשעוד היה את האולפפן והם התארחו שם.. לפני שנה
מתי הכרת את שייגעצ: לפני שנה נו... מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: אז.. שיר אהוב [משרי שייגעצ]: כולם!
שורה אהובה:- דמות מהלהקה [ולמה?]: - דיסק:- בירה? איכססס .. יש רק שני סוגים שאני מסוגלת לשתות וגם זה לא.. פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: בןבן? מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: בר. שירשור קבוע ואהוב:- שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:- הייד פארק איכס תפוז שליטה: חלאס עם השטות הזאת!!.. גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:- ציקי לאבין המלך:
קשר איי סי קיו: 282263042 אי מייל: [email protected] מסנג'ר: אותו דבר.. אוהב מסרים נכון? נכון. יופי, נציק לך- מה שבא לכם..

למעלה