bhadar

New member
אני....

שאלון זה דבר מעורר,מילא|: פרטים פרטים שם:הדר גיל:עוד מעט 15 |בע"ה| עיר:הרצליה מין:נקבה. דע. גובה:לאדעת,משו ממוצא שכזה|: צבע שיער:חום סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):זה כזה מתיימר להיות חלק,תלוי איך הוא מתייבש :X צבע עיניים:חום כההכהה |יאק| ציטוט: :X יש לך בלוג נכון [כתובת]: יש. לאלאלא. תחביבים וזה זמרים אהובים: אשמור זאת לעצמי :X שחקנים אהובים: אינלי כוח לחשוב עליהם :X סרטים אהובים: סרטים מצויירים. כל סוג שהוא.
שיר אהוב במיוחד, אם יש: יש מלא שהם במיוחד,אינלי כוח לפרט
שייגעצ איך הכרת את שייגעצ:בהופעה ברעננה ביום העצמאות,הכרתי אותם פה ושם משיר או שניים,אבל אחרי ההופעה ממש כבר התלהבתי מהם
מתי הכרת את שייגעצ: ^^ מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]:^^^^^^^^^ שיר אהוב [משרי שייגעצ]: קשה לי לחשוב. שורה אהובה: הפזמון של אין לי כוח
דמות מהלהקה [ולמה?]:יובל
בגלל שמבחינתי הוא סמל סקס,ואל תגידו לי שהוא מכוער. אני אוהבת מכוער [!!!1] דיסק:משקאות חריפים
בירה?איכ. פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום:אפחד
מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום:כפיר? O_0 שירשור קבוע ואהוב:כאלו
שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום:אממ....:X הייד פארק איכס תפוז שליטה:לייק הלו,ברור שכן
גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:
ציקי לאבין המלך::X קשר איי סי קיו:אין אי מייל:מסר מסנג'ר:מסר אוהב מסרים נכון?חולעליהם
יופי, נציק לך
תמונה להוסיף בכייף. גם קישורים זהו [כן, אני כתבתי].

צלילוש3

New member
../images/Emo105.gif

פרטים פרטים שם:צליל סעדון גיל:14.5 עיר:באר שבע מין:נקבה גובה:1.61 צבע שיער:חום-שחור סוג שיער (חלק/גלי/מתולתל):גלי צבע עיניים:כחול ציטוט: יש לך בלוג נכון [כתובת]:לואו תחביבים וזה זמרים אהובים: כל מיני שחקנים אהובים:ג'וני דפ, אורנלדו בלום, לאדעת יש מלא... סרטים אהובים: המספריים של אדוארד, מה עובר על גילברט, תפוס ת'כריש שיר אהוב במיוחד, אם יש:יש מלא! שייגעצ איך הכרת את שייגעצ: היה לנו כמה שירים על המחשב והתחלתי לשמוע והתאהבתי! מתי הכרת את שייגעצ: לפני יותר מחצי שנה מתי התחלת לאהוב אותם [אבל ממש ]: כשהלכנו להופעה בפארק גולדה שלהם... שיר אהוב [משרי שייגעצ]: יש מלא.. שורה אהובה:אווו יותר מדי! דמות מהלהקה [ולמה?]:יובלי
! כי הוא כל כך חמוד... איך אפשר לא לאהוב אותו
דיסק:משקאות חריפים בירה?לא פורום 1092 שליטה חבר טוב מהפורום: מיטלי מישהו חדש שהכרת לאחרונה מהפורום: לא יצא לי כלכך להכיר פה אנשים עדיין שירשור קבוע ואהוב:אין שינוי שהיית רוצה שיהיה בפורום: שישאר כמו שהוא... הייד פארק איכס תפוז שליטה:נו ברור שתפוז שליטה! גם אתה מהנודניקים שרוצים שיבואו לפורום:לא ציקי לאבין המלך: אכן קשר איי סי קיו:306896845 אי מייל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] אוהב מסרים נכון?כן למה לא?! יופי, נציק לך בכיף שלכם....

למעלה