מולדת.

New member
../images/Emo13.gif

בס"ד הגיעו ההזמנות!!!!!!!!!!!!!!!!! והם יצאו בדיוק כמו שרציתי
היום בבוקר נסעתי להביא אותם ומהבוקר אני רק עסוקה בהזמנות, יש שם איזה קטע שצריך לקפל ולקשור וזה די מעצבן, אבל שווה את זה בסוף
. קיבלנו 1400 הזמנות (קצת יותר מדי), ולא נראה לי שאני הולכת לסיים איתם(אני לא מרשה לאפ´חד לגעת בהזמנות, שלא יהרסו...) ביום שישי יש לי עוד מדידה של השמלה ובחמישי אנחנו סוגרים תפריט באמצע בעלי לעתיד צריך לקנות בגדים(הסיכום שהוא לא רואה את השמלה שלי ואני לא רואה את הבגדים שלו) יש לכן המלצה איפה? ואנחנו גם נוסעים צריכים לנסוע ליקאה לקנות רהיטים והכל השבוע <מולדת לחוצה
> יום טוב מולדת

הילית*

New member
בגדי חתן

קודם כל תגדירו מה אתם מחפשים- משהו מחויט חליפתי או משהו ספורטיבי. החתן שלי למשל לא רצה להיראות מחויט ולכן בחרנו בחולצה יפה, מכנסיים ועניבה שהוא הוריד לאחר זמן קצר. קנינו בגולף + חנות מקומית אם אתם מחפשים חליפה- יש את פולגת הידוע. ויש את מאייר שחלק מהבנות פה קנו שם. ויש עוד מקומות בדר´ ת"א (יש פה רבים שיעזרו לכם במקומות) אבל קודם תחליטו על הסגנון.. בהצלחה

נופר30

New member
מולדת

בנושא איקיאה אני קונה שם די הרבה רק על מנת שלא תתאכזבו א. מה שזול שם לא אמור להחזיק המון שנים ( במקור זאת חנות שמתיאמה לזוגות צעירים ולבתים שכורים ) ומה שיקר יקר בכל מקום ב. אם יש לכם כבר מזרון לא לקנות שם מיטה זוגית כי המידות שלהם מעט שונות ג. לקחת הרבה זמן והרבה סבלנות ( השבוע הלכתילקנות משהו שידעתי היכן הוא ומה אני צריכה ולקח לי שעה רק לעבור את החנות ) חוץ מזה בהצלחה

למעלה