דולר ($) / שקל (₪) - צהריים 12.09.2011

UKjewishboy

New member
../images/Emo130.gif דולר ($) / שקל (₪) - צהריים 12.09.2011

מה קורה כרגע? כרגע כל הנתונים כבר מגולמים במסחר, והמסחר נע באיזור ה 3.71 ש"ח לדולר אחד ללא הרבה שינויים של ממש. למה אין שינויים כרגע? כי המשקיעים מחכים לפרוטוקול החלטת הריבית בחודש שעבר של בנק ישראל שהולך להתפרסם היום. המלצה - לראות את תגובת המט"ח מיד בפרסום הפרוטוקול. אם הפרוטוקול יהיה חיובי יש לחכות לירידה של שער הדולר מעט ואז לקנות אותו, ואם יהיה שלילי יש להצטרף לקנייה מיידית של דולר מטפס. בכל אופן הדולר כלפי מעלה, רק כדאי למי שרוצה לעשות רווחים לקחת עוד כמה פיפסים אם הפרוטוקולים יראו קצת יציבות, אבל ללא שום קשר ההמלצה היא חד משמעית על קניית דולר!

rafipips

New member
הערה קטנה לתשומת לב

זה רעיון לא רע לתת סקירה על דולר שקל . אבל : אתה צריך גם להזהיר את מי שקורא את הסקירה , שהשקל הוא מטבע תנודתי מאד , והספרד הוא כ 60 פיפס . דרך אגב שאלת למה לא מפרסמים סקירות על דולר שקל , אז הנה התשובה . 99.9% מהסוחרים לא נוגעים בדולר שקל . וכולם נכוו ממנו . ומי שכן נוגע אלו הסוחרים היותר מהמרים . אסור להתלהב ממגמה בצמד . נפח המסחר בצמד הוא דל ביותר ביחס לצמדים אחרים , מה שגורם שכל עסקה קטנה של איזה בנק מעיפה אותו לאחד הכיוונים . הספרד הגבוה מאד בצמד , ושווי הספרד הנמוך מאד , לא מאפשרים לקחת רווח בהרבה מקרים . כשאתה עושה סקירה על דולר שקל , אתה חייב להביא בחשבון את כיוון הדולר בעולם , ואם כיוון הדולר בעולם תומך בסקירה שלך , אז למה לסחור דולר שקל ? עדיף פי אלף דולר פרנק או יורו דולר . נזילות גבוהה , ספרד אפסי , מטבעות לא תנודתיים . תחשוב על זה !!! הרבה הצלחה רפי

UKjewishboy

New member
היי רפי

אני לא נותן כאן סקירה כל יום אבל עכשיו יש מגמה ברורה. כפי שציינתי הפרוטוקול נראה רע והורדת ריבית נראית בפתח - מה שכרגע מוריד את ערך השקל מול הדולר. הדולר כבר כרגע בשלבים של 3.73 ש"ח לדולר אחד, וזה נראה שהקפיצות פה הולכות להיות מאוד גבוהות ומאוד מהר. אני לצערי לא מתמקד בדולר-יורו וכו', אתם מספיק נותנים פה סקירות משלכם וככה כולם עושים בעולם, אלו לא צמדים שמעניינים אותי. יום טוב.

UKjewishboy

New member
תודה רפי, ומסחר פורה לכולנו!

אובמה בינתיים עם הלחץ לאשר את התוכנית עושה מהלך נכון מאוד שטוב לארה"ב בטווח הקצר וכנ"ל לדולר. ככה זה נראה בינתיים. ארה"ב אופציה יותר טובה בינתיים מכל האחרות - שים לב ובזה אתה כן מתעסק כמה האוסטרלי התרסק בשקט מול הדולר האמריקאי, לא יאומן! הקנדי = 3.75 ש"ח כבר

rafipips

New member
מבחינתי הוא עדיין בגבול הדשדוש - גרף יומי

דווקא יורו נחלש מול הדולר ופרץ את הדשדוש יפה כמו בספרים . יתקן קצת ויעוף למטה .

למעלה