טוב לפי כמות ההודעות שראיתי...

../images/Emo130.gifטוב לפי כמות ההודעות שראיתי...

באמת חשוב לי לברר את הנושא החשוב... ההתמסחרות של אביב... יש צדדים נגד.. כי הוא היה תמיד הילד הרע ופתאום הוא מתייפיף וזה לא טוב כי ת'מסר חייבים להעביר בלי ליפות ת'מציאות אפילו במחיר של להיות נגד הגופים השולטים... או שבעד כי הציבור הולך על קו מסויים ואם דרכו הוא יצליח לחדור אז אפילו דרך קו מסחרי המסר חייב להיות מועבר... אפילו אם הוא יועבר דרך גופים לא אהודים בלשון המעטה.. תחוו דעה ונראה מה קורה בקשר לנושא הזה...

../images/Emo64.gif

באמת שחפרו על הנושא הזה פעם כבר יותר מידיי פעמים. אז אני אנסה להסביר בקצרה. תראה, יש אנשים שתמיד התגעגעו לילד הרע, "אביב של פעם". והם נגד כל ההתמסחרות שלו.ושכך הערך שלו ירד וכל זה. מצד שני, יש את אלה שעדין מעריכים אותו, ונותנים לו לעשות מה שהוא רוצה ומקבלים את זה, כי איכות המוזיקה לא נפגעת וזה מה שחשוב. אביב מצידו אומר שהפינק פלויד והביטלס הם הלהקות הכי ממוסחרות בהיסטוריה. והוא מעדיף שהדיסק שלו ימכר לצד קפה ארוצה ולא לצד דיסק של השמיניה. וגם שהאנשים שהוא משתף איתם פעולה מוזקאלית, או נותן לו לחמם אותם או מפיק להם דיסקים, זה אנשים שבעיניו נתפסים במשהו איכותי ומקורי, ולא משנה באזה סגנון זה, פופ,רוק, או טראנס. אני נשארתי עם אביב, ואשאר עוד הרבה זמן, היו לו פעם חלומות כל כך גדולים ועכשיו הוא מגשים אותם. הוא כבר לא ילד בן 18. הוא כבר בן 33 בערך, הוא עומד להיות אבא, ויש לו מוזיקה עולמית שמצליחה יפה מאוד יחסית ל-2 אלבומים, ומאחלת לו בהצלחה!

מעיין51

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה