יווום ראשון בסימן הכסף $

Little McMickey

New member
../images/Emo130.gifיווום ראשון בסימן הכסף $../images/Emo130.gif

חהחהחה אתן בטח תוהות למה... אני אגיד לכן למה.. כי הרגע התקשרו אליי בשביל עבודה חדשה! ישישישישי תפילותיי נענו! היא לא קבועה.. היא עד יום חמישי אבל על פאקינג 4 ימים אני מקבלת 1000 שקלות חדשים
וכל מה שאני עושה זה להגיש קפה... בלבד.. בחינם חח באדיבות בנק דיסקונט. ראיתן מה זה... ההזדמנות פשוט דופקת על הדלת יום אחד והיא באה בדמותה של חברה שלי שהציעה לי את זה חחחחחח ועכשיו.. הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי קרה יום שישי, הייתי אצל חברים ופתאום אחד מהם הייתה לו ליחה, אז הוא הלך לחדר השני ששם יש חלון כדי לירוק.. הוא כזה מתכונן חזק כדי מה זה להוציא אותה ביריקה והוא נתקע בחלון
כולם נשפכו!! אני היחידה שראיתי ממש איך הוא נתקע בחלון וכל השאר רק שמעו חחחחחח וואי זה היה קוווווווווורע
והליחה נפלה בתוך הבית חחחח יאוו זה היה אחד המצחיקיםםםם, ממש דמעות.. בכיתי מרוב צחוק, כולם בכו
וזה מוביל אותנו לשאלה היומית. שאלה יומית מה הדבר הכי מצחיק שראיתן בחיים שלכן
את דבריי אמרתי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יאאא! גמני רוצה עבודה!../images/Emo3.gif

מיכל תסדרי לי
תתחשבי בי אני סטודנטית, שאין לה כסף לפחית קולה ><" חח אני כ"כ נואשת לכסף זה לא יאומן אני עוד שנייה מדרדרת לזנ.. XDDD לא
. אז היום הייתי במכללה, הייתה לנו מעבדת חשמל ועשינו ניסוי עם מכשירים שלא הבנתי מהם כלום. ועכשיו יש לי שיעורים בתורת החשמל להגשה למחר ואני לא יודעת כלום
שאלה יומית
חחחח קרו לי יותר מדי דברים מצחיקים בחיים שממש קרעו אותי עד לסף דמעות אבל אני ממש לא זוכרת
בעיקר גם בדיחות פנימיות שכאלה.

D:

מזל"ט על העבודה, בהצלחה!
חחחח נתקע בחלון
אממ אין לי מושג כבר מה הדבר הכי מצחיק
וזהו
שבוע טוב

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכיף לך ../images/Emo6.gif

גם אני רוצה עבודה T-T זהו זה.NO MORE מבחנים.
.ודווקא כשיש לי זמן פנוי המחשב שלי מת.
הכי מצחיק?אמ.ואו XD אני חושבת שזה היה כשחברה שלי בטעות נתנה בוקס למורה בציציXDDDDDDDDDDDDDD

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifיום ראשון../images/Emo70.gif

גם אני רוצה עבודה
וכסף... היום היה לי מבחן במדעים שלרוב הפתעתי הלך לי ממש טוב..והיום גם הודיעו לנו שהולכים לעשות לנו חיסון
השאלה היומית וואי קרו לי מלא דברים מצחיקים ובדיוק עכשיו נזכרתי בכמה: 1.איזה יום בביה"ס אני וחברות הדלקנו מוסיקה והתחלנו לרקוד ולהשתגע בהפסקה ואז אני בשיא ההתרגשות וההתלהבות הנפתי כזה תרגל(אתן יודעות כזה להרים ת'רגל למעלה..)ואז נפלתי על הגב ושמעו בום חזק[XD]וזה היה פשוט קורע החזקתי את הבטן מרוב הצחוק
(והעיקר כולם דאגו לי ורצו לעזור לי ואני שוכבת על הרצפה וצוחקת) 2.כמה ימים לפני הנפילה הנ"ל אני וחברות חזרנו הביתה מביה"ס וישבנו על איזה ספסל ודיברנו שמענו מוסיקה וכ'ו.... ואז קמנו התיישבתי על חומה ומאחוריה היו ורדים וחברה שלי עברה ודחפה אותי כזה דחיפה קטנה והייתי עם התיק על הגב והוא היה כבד ונפלתי אחורה, ניסיתי להחזיק בחומה ולתפוס בחברה שלי[ללא הצלחה כמובן
]ואז נפלתי וכמעט התגלגלתי ונתקעתי שם בורדים ולא הצלחתי לקום והישבן שלי עלה למעלה והחברות ניסו לעזור לי ולא הצליחו כי צחקנו גם הן וגם אני כמו משוגעות ולא הצלחתי לקום גם בגלל התיק הכבד ,גם כי נתפסתי בכמה ורדים וצחקתי מלא ולבסוף קמתי.... ושתקלטו כל זה קרה בחוץ ברחוב!!!
XDDDDDDDDD היוו בטח עוד מלא דברים מצחיקים

חחחחחח עם הליחהה XDD

יומראשוןן ?? איך השבוע עובר מהרר .. חחחח יוו מחר יש מבחןן בספרות ואין לי כוחח XDD חחחחחחחח נזכרתתי יוו יש לי מלא מלאמלאמלא דברים מצחיקים לספרר 1! חחחחח נכון יש תמכונה הזאן שעת צריכה לתת עם פטיש ענק כזה מכה ואז זה מראה לך מה הכוח שלךך
קיצר אבא שלי שחק במשחק.. הזה והוא כיוון תפתטיש והוא זרק והפטיש פגע לוו חזרה בראש זה היה אחדד הקורעיםם XDD טוב אני מספרת את זה גרועע XD אז זה לא כזה מצחיק XD יוו יש לי מלאמלא מה לספרר אבל אין לי כוחח XD מקווה שמישהי הבינהה XD

just orr

New member
חח שיהיה לך בהצלחה :)

מממ היום חזרתי ב-5, ואחרי רבע שעה יצאתי לפסנתר. המנהל של המקום החליט שבא לו לבחן אותי על תיאוריה. שלמדתי פעם אחרונה לפני שנתיים! (או 3?
) אוח, זה היה ממש מעצבן ולא ידעתי כלום >< ואוף, אני הפוכה היום. XD שאלה יומית: חחחחחחחח בחיי שאני לא יודעת. היו כלכךךךך הרבה דברים מצחיקים

m o r 1 0 2

New member
XDDDDDDDDD../images/Emo168.gif

יוו,זה קרה לילד מהכיתה שלי, אצלו זה היה רוק
הוא ירק על החלון וזה עמד כזה על העמוד והתנדנד, זה היה דוחה אבל כ"כ מצחיק
מיקו'ש,בהצלחה
גמאני רוצה עבודה עאעא.... שלאה יומית חחח,וואי כל החיים שלי סובבים סביב דברים מצחיקים
אני ילדה שצוחקת כ"כ הרבה!@#$% זה בריא ומרזהXDD היה לי ילד אחד בכיתה שהוא היה הדבר הכי מצחיק בעולם
אני אוהבת לצחוק ולהשתגע,הדבר הכי כיפי בעולםXDD גוד נייטD:

Driven By You

New member
../images/Emo100.gifעוד 6 ימים ההופעה../images/Emo99.gifזהירות חפירה

אז ככה, שישי שבת היינו בפתי"ק (שזה טיול פתיחת קורס בצופים). לקחו אותנו להרי ירושלים ופאקינג קפאנו מקורררר
הקמנו לבד את האוהלים,בישלנו לבד את האוכל,והעברו פעולות לשאר הגדוד(סליחה שכבה
). בלילה שני ילדים מטומטמים החליטו שהם לא רוצים לתת לנו לישון ושמו את השירים הכי מפגרים בחיים בפלאפון!! מכירות את השיר קנטרי הזה שרוקדים בזוגות? של קאובואיים כזה? where did you come from? where did you go? בלה בלה בלה לא יודעת את ההמשך XDD קיצר-כל הלילהההההההההה! בבוקר הם חטפו את המכות של חייהם
העירו אותנו בחמש(
) כשהלכנו לישון ב-3 ובשבע וחצי יצאנו למסלול עם כל הדברים על הגב!! שיאווו זה היה כלכך כבד! וחם בטירוףףףף
לפני הטיול חילקו אותנו לצוותים ואני הייתי פעילות מסלול,אז העברנו איזה פעולה לילדים,משהו דפוק לא משנה
צוות מושמושים הביא לנו טמפון וכתב על זה "צא מהלחץ" או משהו כזה.. קיצר כמה ילדים הכניסו לילדים אחרים את הטמפונים למים ואז עם התנפחו שם ולכל אורך המסלול הם תלו את הטמפונים על העצים XDDDDDDDDDD איזה מצחיייייייייק קיצרר,הטיול היה ממש כיף
אממ היום בשיעור ספורט חברה שלי החליפה חולצה והיא הייתה לשניה עם חזיה,ואז המנהל של האולם ספורט התחיל לצעוק עליה "מה את מתפשטת?! למה אני צריך לראות לך את הגב ואת החזיה?!" והתחיל לצרוח על המורה לספורט שהיא נותנת לנו להתפשט שם! הוא אומר לה כזה "את רוצה שאני אעמוד במשרד שלי ואתחיל להחליף בגדים?!" XDDD (ממש לא
) ובקיץ הילדה הזאת עשתה סאן אין אז השיער שלה הפך מבלונד לג'ינג'י
והוא אומר למורה לספורט "הנה זאת הילדה הבלונדינית הזאת" והמורה אומרת לו "היא כבר לא בלונדינית!"
חחחחחחחחחחח איזה מפגר! שיגיד תודה וישתוק! משעתיים אחרונות של ביולגיה אני וחברה שלי הברזנו בתירוץ שאנחנו הולכות לחדש את הדרכונים
תירוץ מעאפן אני יודעת,אבל בכל מקרה כל השכבה הבריזה.. והמורות עשו רשימה והביאו למנהלת. יאללה נראה אותה עושה לי משהו! וואייייייי יום שישי אני טסה לאנגליה!!! ויום שבת ההופעה של מקפלייייייי
הכרטיסים הגיעו היום בדואר והם כ"כ כ"כ כ"כ יפייייים! אני מאוהבת בהם!! אם הייתי יכולה הייתי מתחתנת איתם XDD אגב,אני בצד של דאגיייייי! מולו!!! יאייייייי
סבא שלי הביא לי 120 פאונד לביזבוזים ואני הולכת לקנות טונהההההה בגדים,את וונדרלנד
ואת כל הדברים שמוכרים בהופעה
יאווו אני כלכך מתרגשת!! ולחשוב שקניתי את הכרטיסים ב-20 ביוני! זה עבר ממש מהר! זה עוד פאקינג 6 ימייייייים! שאלה יומית וואי קרו לי כלכך הרבה דברים מצחיקים.. אני ממש מתאמצת להיזכר במשהו.. חחחחחח טוב נזכרתי בכמה דברים אבל הם ארוכים וכבר חפרתי פה מספיק XDD וזה גם בדיחות חבר'ה כאלה שבכל מקרה לא תבינו
לסיכום,עוד 6 ימים! MCFLY HERE I COME

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifחחחח שירה בטעות לקחתי לך את המאומץ../images/Emo6.gif

לא נורא,הוא מסמל את השיחה הארוכה על שופינג שהייתה לנו היום XDDDD התסלחי לי?

Bleed for Me

New member
ת'אמת שאני ראיתי משהו דומה../images/Emo3.gif

בחורף שעבר, ירד גשם והיה חשוך, ובאתי לצאת מהקריה ויש שם דלתות זכוכית ומן הסתם אנשים ממהרים לרכבת ואיזה מישהו רץ מאחורי ממש מהר לכיוון היציאה, נתקע בדלת ועף כמה מטרים אחורה!
רציתי לעזור לו אבל מרוב שצחקתי, נפלתי על הרצפה ולא יכולתי לזוז! אפילו המ.צ שהיו שם נקרעו מצחוק! כמה דק' שכל החיילים שהיו שם נקרעו, וכן, גם החייל שנפל, היה קצת בשוק, נקרע,נהיה אדום, קם והמשיך לרוץ לרכבת
אחח זה עשה לי את החודש באותו זמן..

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifמחר גיחה ../images/Emo3.gif

והצטננתי
ואין לי כוח אבל יהיה כיף
אני אפעם לא ישנתי בשק שינה והכל XDDD
אניוואי, פרשתי לישון .... בבייי אני חוזרת בשלישי

למעלה