כרטיסים וזה...

smitrani

New member
כרטיסים לפיינל פור

יש ברשותי כרטיסים לפיינל פור במדריד הכרטיסים הינם ליציעם המרכזיים בפלנטה 3 אני מעוניין למכור אותם תמורת 400 יורו לכרטיס

smitrani

New member
אני מוכר את הכרטיסים שלי לפיינל פור

אני מעוניין למכור את הכרטיסים שרכשתי לפיינל פור במדריד יש לי 6 כרטיסים בסה"כ הכרטיסים הינם ליציעים המרכזיים במגרש בפלנטה 3 יש 2 כרטיסים לסקטור 14, מושבים אחד ליד השני, אלו מושבים טובים יש 4 כרטיסים לסקטור 26, מושבים אחד ליד השני, אלו מושבים טובים הכרטיסים כבר ברשותי מחיר כרטיס 650 יורו הסיבה שאני מוכר הינה מפני שלא נוכל ליסוע לפיינל פור

yonatan208

New member
אהלן, מתי ואיפה אפשר לקנות כרטיסים

לפיינל פור הישראלי? איפה ניתן לקנות? קישור משהו.. תודה.

kobisa

New member
כרטיסים ליום שני

מישהו יודע היכן אוכל לקנות כר' ליום שני ליציע של מכבי??? בדקתי באתר של לאן ואין דבר כזה...

trigotrigo

New member
גחגחגחגח!!!!!!!!!!!!1111אחדאחד

במחיר כזה יכולתי לקנות חבילה שלמה כולל אירוח ושבוע בספרד... תתבייש לך שאתה בכלל מציע בכזה מחיר.

smitrani

New member
עדכון מחיר

אני מעוניין למכור את הכרטיסים שרכשתי לפיינל פור במדריד יש לי 6 כרטיסים בסה"כ הכרטיסים הינם ליציעים המרכזיים במגרש בפלנטה 3 יש 2 כרטיסים לסקטור 14, מושבים אחד ליד השני, אלו מושבים טובים יש 4 כרטיסים לסקטור 26, מושבים אחד ליד השני, אלו מושבים טובים הכרטיסים כבר ברשותי מחיר כרטיס 550 יורו הסיבה שאני מוכר הינה מפני שלא נוכל ליסוע לפיינל פור

מיטלוש8

New member
וואו...

הורדת ב100 יורו ב10 שעות, מעניין מה יקרה כשאני אקום מחר בבוקר...

smitrani

New member
לא תהיה יותר הורדת מחיר

כבר מחרתי כרטיסים במחיר הזה

תכננתם 17 אנשים לנסוע ביחד לפיינל פור?

אתה מוכר פה 6 כרטיסים, ל-2 מקומות שונים, ואומר שעוד מכרת כבר כמה כרטיסים במקום אחר? ובמקרה אף אחד מה-17 אנשים האלה לא יכול לטוס?

smitrani

New member
אני רואה שאתה לא חזק בחשבון

6 כרטיסים לשישה אנשים שונים + 2 שמכרתי זה סה"כ 8 אנשים איך לעזאזל הגעת ל 17 איש תכננו שתי משפחות לטוס ביחד וביטלנו מי שרוצה שיקנה!

smitrani

New member
כרטיסים לפיינל פור

אני מעוניין למכור את הכרטיסים שרכשתי לפיינל פור במדריד הכרטיסים הינם ליציעים המרכזיים במגרש בפלנטה 3 יש כרטיסים לסקטור 14, מושבים אחד ליד השני, אלו מושבים טובים אני אקבל בקרוב את הכרטיסים מהאתר הרשמי של היורוליג מחיר כרטיס 600 יורו הכרטיסים של 400 יורו כבר לא רלוונטים הסיבה שאני מוכר הינה מפני שלא אוכל ליסוע לפיינל פור

למעלה