מה קורה?מעניין אותי לדעת?

Tultul90

New member
../images/Emo130.gifמה קורה?מעניין אותי לדעת?

כל הזמן עולה ביני לבין חבר שלי הנושא של מי צריך לשלם ,נשים או גברים? אני מחשיבה את עצמי לדי פמיניסטית ,לא חזקה,אבל כן יש לי דעות ועקרונות מסוימים בעניין של הכסף ,אני תמיד אוהבת לשלם ,לא להיות חייבת לאף אחד ותמיד חשבתי שנשים צריכות לשלם אותו הדבר כמו שגברים צריכים ותמיד עמדתי על זה והתעקשתי לשלם ,עכשיו עם חבר שלי ,זה היה ככה רק בהתחלה אחר כך כבר פחות היה לי אכפת ויותר רציתי שהוא יראה נכונות לשלם ,להיות רומנטי קצת וג'נטלמן ובהתחלה הוא באמת היה וכמו שאני התעקשתי לשלם ,הוא התעקש שהוא ישלם עכשיו זה אחרת ,הוא אומר שככל שהיחסים מגיעים לשלב מתקשם יותר ,צריך להיות שיווין בין הגבר לאישה בקטע הזה גם כי הוא במינוס בבנק ובהתחלה זה היה בעיקר בשביל להרשים אותי כמובן,אבל כי הוא אומר שאצל כולם זה ככה וכל הזוגות שהוא מכיר ,כולם משלמים תמיד חצי חצי ,או פעם היא משלמת ,פעם הוא משלם,אבל אף פעם שאין מצב שתמיד הגבר משלם או האישה משלמת ואני לא יודעת כמה זה נכון ?מצד אחד אני גם מאמינה שזה צרים להיות שווה,מצד שני זאת החברה שלנו ,ככה זה נהוג שיותר יפה ויותר נעים לנו שגברים משלמים עלינו ,זה מראה לנו משהו גם אם אני לא קמצנית ויכולה לשלם על עצמי תמיד וגם אם חומריות זה לא הדבר שחשוב לי ,שגבר משלם זה אחרת זה כיף ,זה עושה לך הרגשה כאילו את חשובה לו יותר ,של מן כבוד כזה והתחשבות ,למרות שזה אמור להיות בדיוק ההפך לפי הרצון שלנו לשיוויון זה מראה כמה אנחנו לא יכולות לדאוג לעצמנו ,למה שהוא ישלם עליי?,אני לא צריכה אותו ?אם הוא משלם עליי ,אז הוא בטח גם חושב שיש לו בעלות עליי? אני רוצה שיווין ,אבל אני מרגישה איכשהו טוב יותר שהוא משלם ולא כי אין לי כסף מה אתם חושבים?כל הנשים והגברים משלמים חצי חצי ,או שבדרך כלל גברים משלמים יותר על הנשים ?בואו נעשה סקר
=

The Lonely Lion

New member
כל זוג והגישה שלו...

יש לי סטיה לכתוב כל הכנסה והוצאה שעשיתי מאז 2007... לפני שנתיים בערך הייתי בקשר הרציני ביותר שהצלחתי להכנס לתוכו. בסך הכל חודשיים שעלו לי 2,600 ש"ח. כמובן שיכלתי להעביר חלק מהתשלומים אליה... המנוי, המיקרו... יכלתי לצמצם לכ-500 שח בלבד, נניח. ראיתי לנכון לנסות לשמח אותה כך. הקשר האולטימטיבי הוא כאשר שני בני הזוג מנסים לרצות כמה שיותר את השני... לא בהכרח מבחינה כספית. לדעתי את צריכה להיות מוכנה לשלם על החלק שלך כל פעם אבל אם הוא מעוניין לשלם עליך, לזרום עם זה. זה הרצון שלו.

למעלה