משחק ההימורים מחפש מהמרים חדשים

liaush

New member
../images/Emo41.gif|משחק ההימורים מחפש מהמרים חדשים../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

רובכם כבר השתתפתם בסיבוב הראשון של המשחק ואני מקווה שנהנתם לפחות כמוני
ההודעה הזו מיועדת לכל הגולשים החדשים שנשארו מחוץ למשחק ורוצים להצטרף אך לא יודעים כיצד. לא מדובר במשחק קשה אולי קצת מסובך אבל נקלט טוב טוב. לכל גולש שיצטרף יהיה לו 1000 ש"ח בכיס. בסיבוב השני המשתתף יצטרך להמר על סכום כלשהו החל מ600 ש"ח ההימור יכול להיות כל מספר. לחדשים שאין לכם רכוש פרטי רצוי להמר על סכום קטן מ1000 מכיוון שאם תהמרו על סכום גדול מ1000 ותפסידו הסכום הכסף יירד ותשארו בחוב. לאחר שאתם כותבים את ההימור שלכם אני מפרסמת את השאלות בנושא הבורר. את התשובות יש לשלוח לי במסר. לאחר פרק זמן מסויים אני בודקת את כל התשובות ששלחתם אליי ושולחת את התוצאות. במידה וכל התשובות שלכם נכונות הסכום שהימרתם עליו הוכפל ב2 . והינה החלק הראשון של המשחק כנסו ותראו כיצד הכל פועל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp לאחר שהבנתם איך זה פועל ואתם רוצים להצטרף אתם מוזמנים לסמן
לכל שאלה, בקשה, טענה לפנות אליי בשרשור הזה או במסר. יהיה שלום מהמרים..

liaush

New member
../images/Emo98.gifוהלוגו החדש של המשחק../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

בטח למעצבים שביניכם זה יראה פשוט, אני לא יודעת לעצב אבל לפחות ניסיתי
מקווה שתאהבו

liaush

New member
תודה לשניכם ../images/Emo13.gif

הלוגו באמת יצא חמוד חיחי בכל מקרה אני יוצאת לבסס פירסומי [פעם נוספת] ואם מישהו ירצה לעזור לי אז בכיף!

liaush

New member
../images/Emo11.gifלמצב הכספי של המהרים ליחצו קליק שמאלי../images/Emo11.gif

ממש בקצרה כמה כסף יש לכל אחד ממכם: מאי אנג'ל-1700 ש"ח +מטוס פרטי ששווה400,000 לול-1950000 בלי רכוש. לינוי-1700 ש"ח+ הונדה ששווה 100,000 אושרת- 150 ש"ח+ ג'יף ששווה 150,000 רנדו- 1800 ש"ח+מיצובישי ששווה 70,000 יפעתי- 2,200 + יאכטה פרטית ששווה 200,000 מילקי או בכינויו החדש (נסיך מהאגדה)- 180,0000 ש"ח + פנטאהוס שוווה 900,000 רצוי שתזכרו את הסכומים שלכם!. בשביל לא ליצור תקלות או בילבולים. השלב השני יהיה ביום חמישי היתכוננו!

yifati XD

New member
זה ישן... יש לי 6000

"השלב השני יהיה ביום חמישי היתכוננו!" לא רואים את זה? פשוט כמפו העלת את זה או שאושרת חיברה את זה לזה של היום

liaush

New member
הוספתי לה כבר מזמן

אני לא צריכה שיזכירו לי ..
וכעט יש לה 6000

liaush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם הבנת את ההסבר ואין לך שאלות אז את יכולה להצטרף מהסיבוב השלישי. הסיבוב השלישי ביום שני ואת מתחילה מ1000
שיהיה לך בהצלחה
ולכל שאלה את מוזמנת לפנות אליי

itai46

New member
../images/Emo45.gifאני גם מצטרף....אבל יש לי שאלה...

את מפרסמת שאלות...אני מהמר על סכום כלשהו...ואז אני שולח לך את התשובה ואת הסכום...אם אני זוכה הכסף שלי מוכפל?

אתה כותב תסכום בפורום../images/Emo66.gif

ואז אחרי שכולם רשמו סכון כותבים תשאלות ושולחים במסר תתשובות ואם אתה צודק הכסף גדל

liaush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הכסף שלך גודל לפי סכום ההימור. נגיד והימרת על 600 ויש לך 1000. (אתה מתחיל מ1000 ש"ח בכיס). וצדקת בכל השאלות אני כופלת את ה600 שלך ב2 ומוסיפה את הסכום שיצא ל1000 שלך. ויוצא 2,200 שזה סכום מאוד נחמד
לכל שאלה אתה מוזמן לפנות אליי
הסיבוב השלישי ביום שני
שיהיה בהצלחה

למעלה