סיכום יומי

KATYUHA

New member
../images/Emo130.gifסיכום יומי../images/Emo130.gif

היום אנחנו המשכנו להכין רקעים לפסח{כדי שנפרסם בפורומים אחרים}ועדיין לא החלטנו מה נפרסם..
היום כמה פורומים שמו אצלנו רקע של הפורום ואיחלו לנו פסח שמח,גם אנחנו מאחלים לכם פסח שמח וכשר
!!
היום יאיר קם לתחייה!!!יאיר אנחנו מאוד התגעגנו!!!ברוך השב!!
מכול הפורום!
וכרגיל היום רעותוש שמה את התמונה המהממת ועדיין לא יודעים מי היא הזוכה...
רעותוש גם הכינה לוח משחקים והדס היא זו שתעשה את הלוח וכול אחד ואחת יכולים לשים פרטים על המשחק בו הם רוצים לשחק{להכין}כלומר:יום,שעה,כללי המשחק וכו'
בפורום שלנו יש עוד מישהי שמעריצה חתולים וכבובן את אגם shirbs2 ברוכה הבאה השתלבות מהירה!!!
היום נפתח שרשור שאפשר לדבר עליו על הכול גם לשאול שאלות ופשוט לדבר על אגם!מי שרוצה מוזמן לכתוב שם!
היום הכנתי מצגת בה אני אומרת תודה על זה שאתם קיבלתם אותי כול כך יפה!תודה רבה עוד פעם,אתם מכסימים!
היום נפתחה תחרות שאותה פתחה "חולה על אגמוש שלי"זהו משחק עים 30 שלבים,לכול שלב יש כמה וכמה משימות,בסוף מי שזוכה בתחרות הוא הופך ליהיות "מלך\מלכת אגם"לשבוע.בהצלחה לכול המשתתפים
זהו!!! היום לא היו הרבה דברים אבל היה כיף!!! השאלון:
איך עבר עליך היום?
איזה דבר טוב קרא לך היום?
איזה דבר טוב קרא לך היום?
יש משהו שאתה רוצה לספר?
מה התמונה שהכי אהבת היום?{אתה מוזמן להוסיף}{לא חובה של אגם} זהו!!!! מכווה שאהבתם!!!

עונה מהר לפני הרופא../images/Emo10.gif

איך עבר עליך היום? בסדר עד לפני כמה דקות
איזה דבר טוב קרא לך היום? סיימתי את החדר שלי לפסח.. שזה דבר מעולה! איזה דבר רע קרא לך היום? אי הולכת לרופא הפדופילל
, יש לי משו ברגל לא מובן
יש משהו שאתה רוצה לספר? אמ שאביחי נעל
אמממ יאן לי וכח להוסיף תמונה
סורייי אולי אחר כך..

תודה על הסיכום../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

איך עבר עליך היום? נחמד... איזה דבר טוב קרא לך היום? שאספנו מוצרים בלתת
המון תרמו. איזה דבר טוב קרא לך היום? ^^^
יש משהו שאתה רוצה לספר? לא
מה התמונה שהכי אהבת היום?{אתה מוזמן להוסיף}{לא חובה של אגם} אחכ:)

KATYUHA

New member
עונה!../images/Emo9.gif

איך עבר עליך היום?סבבה! איזה דבר טוב קרא לך היום?אין לי מושג אולי לא שמתי לב... איזה דבר רע קרא לך היום?כנ"ל יש משהו שאתה רוצה לספר?לא.... מה התמונה שהכי אהבת היום?{אתה מוזמן להוסיף}{לא חובה של אגם}

למעלה