פרו

Tali1912

New member
../images/Emo130.gifפרו ../images/Emo130.gif

מה דעתכם על מנוי פרו <כמו בישרא> הייתם משלמים על מנוי סכום סמלי או תשלום מראש לשנה כדי שהבלוג ימשיך לפעול עם כל מיני הטבות למשלמים? הייתם משלמים מנוי פרו לאחד מהחברים שלכם כדי שימשיך לכתוב כמתנה למומולדת שלו, או סתם כזה בתור מחוה חברית, הייתם מצפים שמישהו ישלם לכם על המינוי, אם נגיד לא הייתם מוצאים מי שישלם הייתם חוזרים למתכונת הקודמת או אולי עוברים למערכת בלוגים חינמית? ככה בלחש......... שהנהלת הבלוגים ותפוז אנשים לא ישמעו ולא יקראו
הייתם רוצים בתפוזינה גם תשלום?
ברור שלא, אבל בכל זאת מה דעתכם על הנושא?

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא.

אני מוסיפה מהתכנים שלי למערכת ואני עוד צריכה לשלם? לא נראה לי בכלל. אבל בתור מחווה למישהו שכן רואה בזה משהו מועיל ורצוי, בכיף. חשבתי על זה לא מזמן בעצמי אם תפוז ידרשו תשלום עבור כמה מהשירותים, לא חושבת שאשלם [למרות שזה תלוי בסכום, בשירותים עצמם ובהשוואה למערכות בלוגים אחרות]. אמשיך לכתוב, אבל במתכונת הנוכחית

נגד ../images/Emo31.gif

קודם כל, נתחיל בכך שאם למערכת קיימת היכולת לתת את כל השירותים לכל המשתמשים מבלי לקרוס, אני חושבת שזו חמדנות לשמה לגבות תשלום, אפילו סמלי מהמשתמשים: הרי בכל דף בבלוג תקועה לפחות איזו פרסומת אחת, ומה שמאפשר למערכת לקבל כסף מפרסום מלכתחילה הוא התכנים שהגולש תורם, אז בנוסף לכל זה שהגולש גם ישלם על דברים שלא עולה להם כלום לתת? לו היו מאפשרים לי לרכוש את שירותי המערכת ולשים אותם באתר נפרד (כלומר שהייתי רוכשת דומיין, ועליו הייתי יכולה להשתמש בכל מיני יכולות שהמערכת נותנת לי כאן) - סבבה, נראה לי הוגן לגמרי. ולגבי מתנת יומולדת לחבר, יכול להיות שלו הייתי היום בת 16 אולי זה היה נראה לי הגיוני, אבל מכיוון שאני לא אני חושבת שעדיין הייתי משקיעה במשהו שהוא יותר אישי ומותאם ספציפית למקבל המתנה. בעיני זה כמו לתת תלושים לזארה או משהו, וזה לא הסגנון שלי.

idodo cohen

New member
פרו זה דבר מטומטם ונצלני

ההוכחה שכולם צריכים לעבור לתפוז, לדעתי. לא צריך פה תשלום, מה פתאום?! עשינו צעד קדימה, למה שנלך שניים אחורה?

אבל הפרו של ישראבלוג הוא מגניב!

אם הייתי בלוגר מישראבלוג הייתי משלם עבור פרו, ומחפש איזה חבר גאון שמבין במחשבים שיעזור לי לעצב את הבלוג בצורה מאגניבה. הייתי מצייר כותרות בפוטושופ, מוסיף תמונת רקע עדינה, אמממ.. לא יודע מה עוד... אבל אין סיכוי שאני עוזב את תפוז כרגע. אלא אם כן הנבואה שלי תתגשם, ואז יהיו פרסומות פלאש בבלוגים.

idodo cohen

New member
אני לא הייתי משלם על חשבון עצמי....

גם ככה אחותי גונבת לי מקופת החסכונות. אני לא רוצה להפסיד על זה. [ולא נראה לי הוגן לבקש מההורים לבזבז על זה כסף]. בקיצור, עדיף תפוז! כאילו, למה שאני אכריח את עצמי להיות במקום שפחות טוב לי?
.

אני נגד

(מן הסתם
) ולא הייתי משלם כסף על תוספות לבלוג, עדיף כבר לעבור בלוגיה (אהממ..
תפוז
אהממ..)

דם דם

New member
הייתי משלם

אם הסכומים היו נמוכים כמו שהם בישרא שזה לא איזה סכום אסטרונומי...אבל אם אני משווה בין תפוז לישרא אז אני רואה שמה שמקבלים בפרו בישרא יש אותו פה בחינם בתפוז. אז כמובן שזאת אחת הסיבוות שאני בתפוז...אבל אם היו עושים פה אופציות מגניבות בתשלום הייתי בהחלט שוקל את הרעיון,כמו שעכבר כחול אמר...אופציות כמו רקע או כותרת משלנו או סתם משהו שדיי קווץ לי הייתי משלם, ושוב תלוי בסכום וגם אם יהיה אותו במקום אחר בחינם אז כמובן שאהגר לשם עם הסוואנה שלי.

reedgreenwhait

New member
לא הייתי משלמת...

כי: א - איני יכולה להרשות לעצמי. ב - גם אם הסכום היה ממש קטן, לשלם דרך אינטרנט זה מסובך מדי בשבילי וליצור קשר במציאות לא הייתי מוכנה. למה שמישהו ירצה לשלם בעד משהו שהוא מקבל חינם???

נכון להיום, לא אשלם אגורה

לא אשלם עבורי למען פיצ'רים נוספים, אני לא בעד הרעיון. עכשיו כל הקטע באינטרנט חינם. לשלם עבור מישהו יכול להיות רעיון טוב, אבל רק במקרים מיוחדים. אם היה קורה למשל, שתפוז היו משאירים תמיכה חינם רק בעיצוב הקלאסי ותשלום על ה-FreeStyle, הייתי עוזב את תפוז מבלי לחשוב פעמיים. בישראבלוג אני גם לא משלם ולא אשלם.

למעלה