פרסומות ופירסומים

צמדחמד2

New member
זוג נשוי מחפש פונדקאית

אנו זוג נשוי ללא ילדים מאזור תל אביב, אחרי טיפולי פוריות רבים וכושלים שארכו שנים. מחפשים אם חד-הורית (רווקה או גרושה) המעוניינת לשמש כפונדקאית בתשלום. עלייך להיות בת 22 עד 36, בריאה וללא סיבוכים בהריון. ליצירת קשר עמנו, הנך מוזמנת לשלוח מייל ל: [email protected] לידע כללי: ההריון מבוצע בהפריית מבחנה וללא שימוש בביציות הפונדקאית ההתקשרות והתשלום מוסדרים בהסכם ובאישור משרד הבריאות. להתראות.

docomea

New member
השתתפות בתכנית טלוויזיה

משפחות מגניבות והרפתקניות (גם חד הוריים) וגם רווקים/ות גילאי 21-25 להשתתפות בתוכנית טלוויזיה והתנסות בחוויה התיישבותית היסטורית חד- פעמית ! נא ליצור קשר במייל: [email protected] לפנות לחן/ שלומית

ורדיתה65

New member
עליזה63, האם את עוד משתפת בפורום?

אם כן, סבבא. ואם לא, התמונה המדהימה, שבה הצטלמה בתי היקרה, עם הנשמות שמתקשרות את נשמתי, להנאת כולכן. את הרוב אני לא מכירה, הכרתי מלפני 4 שנים, כולל את המנהלת המקסימה, מיכלי, החיים סחפו אותי לכאן ולשם. ותודה לאל אני במקום טוב בחיים, כיום. מאחלת את זה לכולם. עליזה יקרה, כל פעם שהיית משאירה חותם באתר, הייתי מספחת את זה לנשמתי, ומתקשרת את הנשמות היקרות שמלוות אותי, ונותנות לי סיוע, הדרכה, הגנה, ורצון עז לחמלה, הדרכה, עם נכונות עצומה לעזור, למי שהנשמה שלו קוראת לי. זוכרת, עליזה יקרה, שפעם ישבנו ודיברנו. ואז החיים סחפו אותנו לכאן ולכאן. אז יקירה, תשזפי את עיניך ותהני. וכל מי שפונה לקוראת בקפה/רבנים וכו', תזכרו - זה לא אמור לעלות אלפי שקלים, זה צריך להיות מנדבת הלב, ובגובה המצוקה שאיתה האדם פונה. שלא ינצלו אותכם כל מיני כאלה, שמנצלים אנשים בעת חולשתם וגובים וגוזלים מהם כספים. שה' יברך אותכם וישמור אתכם מכל רע. אוהבת, ורד בר

הזמנה אישית! כנס נשים ועסקים רעננה 25/5

שלום לכולם! "כנס נשים ועסקים" יערך ב-25/5 בשעה 20:00 באשכול פיס (החי"ל 46 רעננה) בתוכנית: דוכנים של נשים מתוכנית "החממה העסקית" רעננה. פאנל נשות עסקים, יתארחו: סמדר שיר, רות סירקיס, אילנה שושן, איריס ברנע ואילה אילני (מנהלת העמותה להעצמה כלכלית לנשים). טעימה מתוך "בורדו"- בית האופנה של נאוה טלפיר, מהחברות בחממה העסקית. ולסיום- הזמרת יעל לירון במופע "החיים יפים עם שירים והומור". עלות כרטיס: 20 ש"ח. לפרטים ומכירה ניתן לפנות לאיריס ללוש- בליצבלאו 09-7610466 דואר אלקטרוני: [email protected] מצרפת פלאייר של האירוע!!!

קונסול ארה"ב בישראל ב-../images/Emo43.gif אנשים

אנדי פארקר - קונסול ארה"ב בישראל, יגיע בשעה 17:00 לפורום עוברים לארצות הברית. אנדי יענה על שאלות כלליות ואישיות בנושא ויזות והגירה חוקית לארה"ב. כיצד מגישים בקשת ויזה עבור בן משפחה? מה יעשה משוחרר טרי שרוצה לטייל בארה"ב? איך השגרירות משפרת את תנאי השירות והטיפול שלה? על שאלות אלו ועוד תקבלו תשובה בפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=456&MessageId=141485153
אירוח בנושא: הכן את כלבך לקיץ! ד"ר ארז אבן חן יתארח הערב ב-20:30 בפורום כלבים ויסביר על סכנות הקיץ לכלבים וכיצד ניתן להתמודד עמן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=141556559
רוצים לקבל קורס קליגרפיה חינם? אחלה! ספרו לנו בפורום רפואה סינית למה דווקא לכם מגיע קורס קליגרפיה סינית על חשבוננו ואולי תזכו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2183&MessageId=141560958
תחרות החופש של On.Tour ו- Flix יוצאת לדרך! אנחנו רוצים לשלוח אתכם ואת החבר/ה שלכם/ן לאחד הפסטיבלים באירופה. מה צריך לעשות כדי לזכות? צלמו את עצמכם משתגעים! בין אם זה לצעוק על הבוס או לבנות מגדל מגפרורים - אנחנו רוצים להשתכנע שאתם באמת צריכים חופש. אז הקליקו כאן, תשתגעו ותתחילו לארוז: http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=335
חוגגים את שבועות בדף הבית הראשון שלי! פעילות שבועות מקסימה לילדים חינם ומבלי לצאת מהבית בדף הבית הראשון שלי. באתר תמצאו דפי צביעה להדפסה, תפזורת חג, שירים ושלל משחקים שכולם בסימן חג השבועות. הקליקו כאן ושיהיה לנו חג שמח! http://www.myfirsthomepage.co.il/hagim/shavot.htm

bobita

New member
בהצלחה מאם פונדקאית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שתמצאו מישהי שתתאים לכם כמו שאני מצאתי את הזוג שלי

../images/Emo9.gifאנחנו משפחה מגניבה +כלבה מקסימה זה נחשב?

ואני בת 45,,תושבת הצפון,,עם שנים מיוחדים +כלבה בשם סוויטי (מתוקה),

סדנא לציור אינטואיטיבי-חג הביכורים

חג הביקורים מתקרב....אבל ביום שני בערב במודיעין בין 20:00-22:15 הביקורת לא באה לבקר.....כי בסדנא לציור אינטואיטיבי מציירים מהלב, מגבירית את האהבה העצמית ונכנסים לשעתיים רצופות ומלאות בפקולטה למדעי השימחה!!מי לא רוצה להנות מחג הביקורים? מהביקור של האהבה העצמית שיהפוך להיות קבוע אצלינו בנשמה, מהביקור של פרץ היצירה היוצא מכל אחד ואחת...אז ממש רגע לפני חג הביכורים בואו לצייר-אינטואיטיבית

היי ריבקי../images/Emo140.gif

את צודקת בהחלט לדעתי זה פירסום לעליזה אבל בשם כך יש מקומות לפרסם ומקווה שהמנהלת הפורום תמחוק ההודעה הזו של ורד

גם אני לא כל כך הבנתי מה הקשר לפורום אבל,,

זה סוג של תמחור בעיני זול, לא מאמינה בזה,,יש לי את האמונות שלי באלוהים אבל הן שמורות עימי , וקצת מכירה את הנפשות הפועלות אז זה באמת הזוי,

ורדיתה65

New member
אני באמת מקוה שהמנהלת תמחק את זה

כי המסר היה לעליזה63, שהיינו בקשר גם טלפוני, אבל חרטו לי על הפלאפון ומחקו לי את כל הטלפונים. ורציתי להראות לה שמאחורי ההצהרות שלי יש "כיסוי". אני לא מתמחרת דבר. אני עושה את זה קרוב ל- 20 שנה, ומעולם מעולם מעולם, לא לקחתי אגורה מאדם. ותקוותי שהמנהלת תמחק, ואם עליזה ראתה, דייני. ורד

יכולת לעשות זאת במסר

ובטוח היית מקבלת מענה כי זה לא רלוונטי לפורום הזה זה קידום לשתיכן ועוד דבר יש אתר של בז"ק ששם תוכלי למצוא כל מס' טלפון כולל נייד

ורדיתה65

New member
זה לא פרסום לאף אחד.

אני חד הורית בדיוק כמוכן, ופעם לפני הרבה שנים, היינו מאוד פעילות אני ועליזה באתר הנפלא הזה. זה שיש עוד דרכי התקשרות, תודה שלימדתן אותי. לא ידעתי את זה. פרסום, בשום פנים ואופן, זה לא מה שאנחנו עושות. תאמינו לי. אם הייתי רוצה לעשות פרסום, יש לי את האמצעים. כל מה שרציתי לתת גם לעליזה לחוות את החוויה שלי. והכי חשוב רציתי להביע את תודתי בפני אישה מקסימה - שגם עושה ללא כסף - ובצניעות - עזרה לאנשים שזקוקים לעזרה - בחינם, באנושיות, טורחת ודואגת כל הזמן לפרסם דברים חשובים באתר של החד הוריות. שלמרות הקשיים שלנו כחד הוריות, אחת מוכנה לעזור לשניה. באהבה, בשמחה, מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב. איפה זה נעלם, בדור של חד ההוריות של היום?

ורדיתה65

New member
דרך אגב, תודה למיכלי המנהלת המקסימה

שפרסמה בזמנו משהו אישי שכתבתי לבת שלי "מכתב לבתי". וזה מופיע כל פעם (למעלה) שאני פותחת את האתר המקסים הזה. וכל פעם אני מתרגשת מחדש. כי שכחתי. אז במקום לכתוב דברים שאין להן בסיס וכיסוי. תקראו את המכתב הזה, זה המון על עצמי, כן זו אני שהייתי בזמנו ורד2710. ורד

מנהלת יקרה סליחה על פתיחת שירשור חדש

משום מה לא נפתח חלון תגובה לך ורדית אני גם הייתי בזמן מיכלי המקסימה אבל בטוחה שהמנהלת הנוכחית עושה עבודתה נאמנה ולמה לדעתך זה לא פירסום? לדעתי כן כי יש מקומות אחרים לפרסם אחת השניה בתחום שבו אתן עוסקות זה פורום של חד הוריות עם שלל בעיותיה לסוגיה לא חושבת שהנושא שכתבת בשירשור שייך אבל סומכת על המנהלת המקסימה הנוכחית שעושה עבודתה נאמנה וחוץ מזה ניתן היה למצוא ולדעת בקמונה של מיסטיקה וקלפים על עליזה ועם את כותבת בזמן של מיכלי ודאי שידעת על תיבת מסרים כי את לא חדשה באתר הנ"ל גם אני אם חד הורית נלחמת בקשיים שישנם לכולנו

לכולם יש קשיים כאלו ואחרים אז מה

אני מאושרת באשר אני, מעולם לא רחמתי על עצמי וקטרתי לאנשים, נלחמתי וקבלתי מה שמגיע לי, היום אני במקום אחר בזכות עצמי,לא מעבר, שכל אחד יהיה שמח באשר הוא, חד הוריות או לא,,,לכולם קשה,

לכולם יש קשיים כאלו ואחרים אז מה

אני מאושרת באשר אני, מעולם לא רחמתי על עצמי וקטרתי לאנשים, נלחמתי וקבלתי מה שמגיע לי, היום אני במקום אחר בזכות עצמי,לא מעבר, שכל אחד יהיה שמח באשר הוא, חד הוריות או לא,,,לכולם קשה,

למעלה