צרות של עשירים (שעובדים קשה)

*שיר

New member
../images/Emo130.gif צרות של עשירים (שעובדים קשה)

החלום שלנו היה לנסוע בדצמבר-ינואר ל
אמיתי, משהו כמו 3 שבועות, האזור המועדף היה גאלאפאגוס והאזור. לצערנו הרב, העבודה (ובעיקר הבוסית) של בעלי היקר לא מאפשרת לא לנסוע ליותר משבועיים, ככה שזה ממש לא ריאלי לנסוע כלכך רחוק. וכאן אני פונה אליכם בתחינה: הציעו לנו יעד אקזוטי
, מרגש
וחוויתי לירח דבש, משהו שאי אפשר לעשות אח"כ עם ילדים
אבל שאפשר להספיק בשבועיים. הגזמתי?!

אתי@

New member
איי סיישל, מאורציוס, זנזיבר ../images/Emo114.gif

כולם באוקינוס ההודי... כולם אקזוטיים, שמשיים (כל השנה)
ולא מתאימים לילדים...
לא לשכוח לעשות חיסונים ולקחת כדורים נגד מלריה

*שיר

New member
תודה, אבל אנחנו מחפשים משהו יותר

פעלתני לא רק סתלבט וחופים, כי את זה אפשר גם לעשות עם ילדים. נראה לי שהטעיתי כשאמרתי "אקזוטי" - הכוונה היא מקום מיוחד
, לאו דווקא מקום עם עצי קוקוס ובננות

אתי@

New member
למה לא פעלתני ../images/Emo35.gif יש שם הרבה

אופציות לטיולי ג´יפים וכמובן צלילות. באוקינוס ההודי יש את אתרי הצלילה היפים בעולם.

שמופית

New member
זול, קרוב ומדהים...

אל תהרגי אותי, אבל ההמלצה שלי היא... טורקיה
בתור אחת שהסתובבה שם עם תרמיל במשך חודש, אני יכולה להגיד לך שיש לארץ הזו מלא דברים להציע - אוכל מדהים, נופים פראיים וייחודיים (פמוקלה, קאפאדוקיה), ראפטינג, ג´יפים, טראקים, ופנאן של ים וחמאם ועדיין בטוח שכחתי משהו... אבל אני גם מצטרפת להמלצה של אתי לאיזה אי אקזוטי... לא נראה לי שתעשי את זה עם הילדים - מי סוחב ילדים למקומות כאלה רחוקים
שצריך חיסונים מיוחדים בשבילם
ידיד שלי חזר משבוע צלילות בזנזיבר ועדיין לא ירד לו החיוך
אגב, תנסו בחברת מומבסה, הבנתי שיש להם דילים מאוד זולים לאיזור. ואגב, הם גם נוסעים לקניה... אז אולי לשלב שבוע ספארי ושבוע סטאלבט

*שיר

New member
ספארי בקניה עם שילוב של זנזיבר זו

בהחלט אופציה שנשקלת בחיוב. הצלילות לא כלכך רלוונטי- אנחנו לא צוללים (אצלנו הכוכבים
רק בשמיים
) לגבי טורקיה, אני לא הורגת אותך, כי היינו שם וראינו כמה שהארץ פראית ויפהפייה וזה בהחלט אופציה טובה לטיול, אלא שאנחנו רוצים לנסוע עכשיו (דצמבר) וזה לא מזג אוויר מתאים

שמופית

New member
האמת היא שאנחנו מתחתנים בינואר

וגם לי נורא בא
בסביבות ינואר-פברואר, וזנזיבר בהחלט נשקלת על ידינו כיעד... אצלנו זה תלוי בסכום ובחופשה מהעבודה, כי לקחנו שבועיים טרום-ירח-דבש באוגוסט
ומה עם סקי
איזה קלאב בשוויץ/צרפת/איטליה
האמת, אני בדעה שאת רוב הדברים אפשר לעשות עם ילדים, כך שלפי דעתי דווקא כדאי לנצל את הסטאלבט עכשיו... תשכחי ממנו כשיגיעו ה
...

oc101

New member
חשבת על איזשהו club med ?

אני שבוייה שלהם לעד כמעט כל חופש שלי הוא לאחד מהאתרים שלהם מאוד מומלץ הצעירה

oc101

New member
חשבת על איזשהו club med ?

אני שבוייה שלהם לעד כמעט כל חופש שלי הוא לאחד מהאתרים שלהם מאוד מומלץ הצעירה

*שיר

New member
אנחנו ממכורי אגאדו-דו-דו ../images/Emo9.gif

בעלי שיחיה מאוד אוהב ספורט על ענפיו השונים, ולכן אנחנו נוסעים די הרבה לקלאב-מדים של הסקי ושל הקיץ. לפני שנה היינו בקמר והיה כמובן מעולה!
אבל היות שזו חופשת הקיץ שאנחנו אוהבים, רצינו משהו קצת שונה. משהו יותר בכיוון של ספארי (כמו ששמופית הציעה) או טרקים (יותר נכון טרקונים, קטנים כאלה, לא יותר מדי מאמץ)
טוב, הזהרתי שזה צרות של עשירים...

kisses

New member
what about London

I can show you around Just Kidding not about showing you around just London is not a good place for a honeymoon what about Thialand and the far east

הילית*

New member
כמה הצעות...

ומי כמוני מזדהה איתך... (קיבלנו מתנה נסיעה לאוסטרליה ובגלל בעית חופש לא נסענו...). ההצעות שלי- תיאלנד צכיה ואוסטריה באלי אולי ברזיל- שמעתי שאנשים נוסעים גם לעשרה ימים וזהו. ואל תתבאסי ....

*שיר

New member
אמממ... באלי זה רעיון גדול!! ../images/Emo45.gif

תודה, מיד נבדוק את העניין!!

הילית*

New member
אפרופו סין... אתי, אתם בזמנו חשבתם

על ירח דבש בסין ומה קרה עם זה ובכלל נדמה לי שאתם גם לא נסעתם...

אתי@

New member
אנחנו לא נסענו בגלל שבדיוק עברנו

דירה ונתקענו עם המון סידורים, אבל אנחנו מתכננים לנסוע. אופציה אחת היא איי סיישל או מאורציוס במרץ, אופציה שניה היא ארה"ב בקיץ. ואם נוכל - אז לשניהם...
סין נפלה משום שלסין צריך לפחות לפחות שבועיים אם לא יותר, וזה יותר מידי כרגע. חוץ מזה, שדי קשה להסתדר שם לבד (בגלל השפה), אם כי לא בלתי אפשרי.

הילית*

New member
נשמע טיול ../images/Emo59.gif

נזכרתי שגם בזמנו חשבת להביא את השמלה מסין... איך דברים הסתדרו טוב בסוף. איזה כייף !

yifi

New member
גם לנו יש הגבלת זמן

של שבועיים. ואנחנו ניסע במרץ לתאילנד. שמעתי שזה בהחלט אפשרי לשבועיים - שילוב של טרקים בצפון + איים אח"כ. גם בדצמבר - עונה טובה לסוע לשם.

צוקה

New member
לדעתי תאילנד זה ה-מקום לירח דבש

ושבועיים בהחלט יכולים להספיק לחרוש את הצפון ולהנפש באיים. מאוד מומלץ למתלבטים!!

*שיר

New member
../images/Emo51.gif לכולם! אני רואה שיש פה רוב

מוחלט לתאילנד!
אנחנו כבר התחלנו קצת להתלהב מהרעיון של שמופית של שבוע ספארי
ואז שבוע זנזיבר
. טוב, אז יאללה לעבודה! נתחיל לבדוק את שתי האופציות!!

למעלה