שאלות
מיליון
הדולר

../images/Emo130.gifשאלות../images/Emo44.gifמיליון../images/Emo217.gifהדולר../images/Emo47.gif../images/Emo64.gif../images/Emo127.gif

שאלות מיליון הדולר היא פינה חדשה שיוצאת לקראת יום השנה לפורום היא תיפתח אחת לשבוע[במידה ותצליח]והיא תחליף את פינת האירוח הגדולה "שלי מארחת"
הפינה תהיה קצרה ולא תכיל את כמות השאלות הענקית שהכינה הפינה הקודמת
אז מה עושים
מידי שבוע יתארח/תתארח מישהו/י ואתם תוכלו לשאול אותו שאלות-מומלץ אבל לא לשאול שאלות שכבר אתם יודעים את התשובות אלא שאלות שנראות לכם חשובות בעלי סוג של מסר על אישיות האדם וכו..
מיד אני אדגים בארבעת השאלות שלי-שאני בחרתי ואולי תחליטו ללכת על משהו בסגנון בכל אופן מותר לשאול גם על שתיה אהובה מאכל אהוב וכו.. וכו. זכרו ש
מותר לשאול עד כ-10 שאלות שזה מספיק ודי או שלא
חח.. את הרעיון קיבלתי אחרי גלישה במספר פורומים
והתשובות כאמור-אל תתקמצנו-ארוכות
—למתארח/ת הכוונה
המתארח מתבקש לשלוח לי מסר עם הערות והארות על האירוח וכמובן מי המתארח הבא
שיתארח בשבוע הבא במידה והפינה תצליח השבוע
אנא נסו לשלוח את זה אחרי 3-4 ימים
אז המתארחת הראשונה היא גליה היא חמודה היא מקסימה והיא המנהלת.. אז זהו..
אירוח מקסים
שלי

והשאלות שלי..

אז גליה 4 שאלות שלדעתי חשובות ו/או מעניינות והם..
את לא חייבת לענות במידה ואת לא רוצה או משהו בסגנון
1-פתאום קיבלתי פלאש בק מכושפות ורציתי לדעת מה תעשי במקרה ותהיה שריפה בבנין תצילי 10 אנשים או אח/ות אחד
2-אני די בטוחה שבכל אדם יש תכונות שאת אוהבת ותכונות שפחות נמקי 3 תכונות אהובות ומדוע ו-3 שנואות ומה תעשי אם אחת מהשנואות עליך תתגשם.
3-שאלה על אהבה וכסף.. במידה ותוכלי לבחור ולהחליט בין מיליון דולר
לבין אהבת חייך עם מי תלכי ואת מי תבחרי ומדוע
ושוב פעם אני מושפעת מתוכניות טלוויזיה
4-איפה תעדיפי לסעוד
במסעדה סינית או אוכל מהיר
או משהו אחר
ובתאבון כמובן

always be me mc

New member
עונה../images/Emo24.gif

כיוון שאני לא כל כך אוהבת את אח שלי חח ובאמת חבל על 10 אנשים אז קודם אנסה להציל את ה-10 אנשים ואז את אח שלי
כי יש דברים חשובים יותר ממשפחה ולפעמים הם באים קודם
אהובות: אכפתיות, חוש הומור בריא, ענווה(אבל לא יותר מדי כן? חח) שנואות: ניצול, גאווה, שנאה. ואם לחפור ולפרט אז: אכפתיות למה? כי זה נחמד שאכפת לך מעוד מישהו חוץ מעצמך, זה דבר יפה לדאוג לאחרים חוש הומור כי מרכך את הכאב ועוזר לרכוש חברים ולשבור מצבים מותחים ולכן אני אוהבת אותו ובאשר לענווה, טוב זה תמיד טוב אם יש לך ואז אתה לא נתפס כגאוותן ואדם שתופס מעצמו בעיני אחרים אני שונאת ניצול כי ניצול זה לדאוג לנצל מישהו בשביל הצרכים שלך וזה כל כך מציק ומעצבן. הלוואי שלא היה דבר כזה אלא רק במובן החיובי(של ניצול משאבים ואמצעים טכנולוגיים למשל כדי למצוא תרופה לסרטן) גאווה אני גם שונאת(אולי כי היא חלק בולט ובלתי נפרד ממני), כי זה פשוט ממש מעצבן שמישהו תופס מעצמו יותר ממה שיש לתפוס למעשה אף אחד לא צריך לתפוס מעצמו כי בסופו של דבר כולנו בני אדם, בשר ודם שנאה- הסיבה שבגללה אני לא אוהבת שנאה זה בגלל שזה מכלה אותך, זה ממלא אותך במחשבות זדון וזה ממש לא מוצא חן בעיני אז אני מנסה להתנער מזה ואולי לבעוט בריצפה ולהוציא את הכעס חח ואם אחד מהתכונות השנואות עלי תתגשם אז אני אנסה לשים לה קץ או לפחות למתן אותה כדי שפחות תפגע באנשים אחרים.
ברור שעם אהבת חיי! השתגעת? איך לא? זה הרבה יותר נדיר ובעל ערך לדעתי ממליון דולר חוץ מאז מאז ומעולם חלמתי שיהיה לי חבר אז על אחת כמה וכמה אם זו אהבת חיי ברור שאני אקח
ועלי לומר לסיום בנושא: שכסף לא ממלא אותך רגשית כמו אהבה וגם אם יהיה לך אינסוף כסף אבל בלי אהבה יוצא שהחיים שלך ריקים מאוד.. זה מה שאני מאמינה בו לפחות.
לדעתי זה הכי יפה לסעוד בבית אבל בחוץ, בחצר ולמה? כי יש תחושה אינטימית וזה פשוט מקום הרבה יותר נחמד לנהל בו שיחה ולאכול בו ואין רעשים מסביב של מלצרים ועוד חח ואחלה שאלות שלי(גם אם מושפעות מתוכניות טלוויזיה שאגב שניהם מהם אהבתי
)

איזה משפט חמודים אמרת

במיוחד-כסף לא ממלא אותך רגשית כמו אהבה וגם אם יהיה לך אינסוף כסף אבל בלי אהבה יוצא שהחיים שלך ריקים מאוד.. זה מה שאני מאמינה בו לפחות. גם אני הייתי בוחרת באהבה וכמובן בבריאות הכסף עוד יבוא.חח

YaEl 15

New member
לי יש רק שאלה אחת בינתיים --

למה את צימחונית? זה מתוך אידיאולוגיה או שאת לא אוהבת בשר?

always be me mc

New member
אידולוגיה נטו

כי המבורגר היה ועודנו אחד המאכלים הכי אהובים עלי אבל מאז שראיתי בשידור חוקר מה עושים לבעלי חיים שכאלה(המיועדים לאכילה) אז ויתרתי בהדרגה על הבשר עד שהפסקתי לאכול אותו לגמרי ולמרות שיש לפעמים פיתויים לאכול בשר אבל בכל זאת האידאולוגיה אצלי מנצחת
וכיום רק להיכנס לחנות בשר מעוררת אצלי חלחלה
ואחלה שאלה יעל

spelling

New member
שאלות לגלגלץ

1)אם יציעו לך תמורת מיליון דולר לעבור למשך שנה לארץ טרופית היית מסכימה?(ברזיל,קניה,טיוואן) 2)אם את רואה מישהו שאת ממש לא אוהבת!אבל ממש ממש לא!במצוקה מה תעשי? 3)אם אליסה תגיע לארץ ותהיה לך הזדמנות לפגוש אותה או שיציעו לך באותו שבוע לטוס לפגוש את הולי מה תעשי? 4)האם יש תכונה שאת אוהבת בך אבל שונאת אותה אצל אחרים? 5)נגיד בבית יש הפסקת חשמל ואת לבד...תשארי בבית עם פנס או תצאי החוצה לרחוב שיש אור(מנורות)?

always be me mc

New member
האמת..

יש מצב אבל לא בגלל המליון אלא בגלל ההזדמנות לעבור לארץ טרופית
(כמו הוואי
), ואם הארץ תהיה ברזיל אז בכלל אני ארגיש שאני צריכה לשלם להם על הטובה חח
אני אשתדל להיות נחמדה ולהבליג(כמו מקרה מתמטיקה. לא סיפרו לי שיש מתכונת והם ידעו שיש והם עשו אותה ובכל זאת במסיבת יום הולדת של חברה שלי שבה נסענו לבני ברק אז הבלגתי כי לא רציתי להרוס את האווירה למרות שזעמתי על מקרה המתמטיקה והאמת שלמרות מקרה מתמטיקה שעוד תמוהה לי יוצא שאני עדיין מחבבת אותם), אבל יש פעמים שזה פשוט לא עובד ויוצא לי פרצוף חמוץ
ברור שאני ארצה לראות את אליסה. כי אני מעריצה אותה קצת יותר מהולי ולכן אעדיף לפגוש אותה למרות ההזדמנות פז לטוס ולפגוש את הולי
זו שאלה טובה.. האמת שזה בדרך כלל הולך ההפך ויש תכונה שאני אוהבת אצל אחרים אבל שונאת אצל עצמי חח אבל אם לחשוב על תכונה שביקשת אז עלי לומר שיצירתיות.. זה הורג אותי כשמישהו כותב שיר הרבה יותר יפה או סיפור יותר מעניין משלי
למה שאני אצא לרחוב? אני אשאר בבית עם פנס ואנסה להסתדר עד כמה שאפשר עד שהאור יחזור
ותודה על השאלות המעניינות אדמדם

מוסיפה שאלה../images/Emo9.gif

אם היו מציעים לך להשתתף בתוכנית ריאלטי היית עושה את זה
ומה הוא החלום הכי גדול שלך
ועוד שאלה,כי נזכרתי בתוכנית שראיתי אתמול-האם היית רוצה להיות מפורסמת-כמו אליסה מילאנו או יעל בר זוהר
שימי לב בלהיות מפורסמת יש יתרונות
וחסרונות

always be me mc

New member
זו יותר משאלה אחת../images/Emo3.gif

באשר לריאליטי אז זה תלוי איזה ריאליטי כי ריאליטי כגון השרדות ואפקט הפחד אז אני ממש לא רואה את עצמי משתתפת בהם אבל ריאליטי כמו למשל אהבה או כסף אז לכי תדעי אולי הייתי עושה את זה רק כדי למצוא אהבה
החלום הכי גדול שלי מתחלק למעשה לשני מישורים: העסקי והמשפחתי אשר אני מקווה להשיג הצלחה רבה בשניהם
ולא, לא הייתי רוצה להיות מפורסמת כמו אליסה מילאנו(חח יעל בר זוהר לא קרובה אליה בכלל ברמת הפירסום), בגלל הפפארצ'י כמובן והעין הבוחנת של הציבור..וכי עם פפאצרצ'י ואנשים כאלה אז מי צריך פירסום?
אם כבר להיות מפורסמת אז בזכות משהו שכתבתי או ציירתי
אחלה שאלות שלי
קצת חופרות אבל היה כיף לענות

למעלה